Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Παράπονα Στραματσόνι από Μέστο

Διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχει φανερώσει από πέρυσι που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, παρουσίασε ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Τρίτης και ενώ ο Ιταλός είναι γενικότερα χαμηλών τόνων και έχει πολύ ήπιες αντιδράσεις όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει στην ομάδα.

Ο 40χρονος κόουτς μίλησε στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν στο ματς με την Ξάνθη, στο οποίο το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 2-1 στη Λεωφόρο για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Με αφορμή το ματς με την ακριτική ομάδα, χτύπησε… καμπανάκι για την απόδοση που έχουν κάποιοι παίκτες γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και προειδοποίησε ότι κάποια από τα βασικά του… εργαλεία θα μείνουν εκτός βασικής ενδεκάδας και ότι κάποιους θα τους στείλουν στην εξέδρα αν δεν αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Στραματσόνι θεωρεί ότι τρεις με τέσσερις παίκτες του κινούνται αρκετά πιο χαμηλά από τα δικά τους στάνταρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Ιταλός δεν θα είναι στο βασικό σχήμα (όπως συνέβη και κόντρα στη Θέλτα άλλωστε) και την Κυριακή αγωνίστηκε ώστε να προφυλαχθεί ο Κουλιμπάλι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα πρόσφατα.

Πηγη sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου