Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

Αυτή είναι μια απλή αποδόμηση των τρις της σωτηρίας, για να μην την πατήσετε και άδικα χάνετε λεφτά. Αυτά που πρέπει να ξέρουν όσοι δεν την πάτησαν, για να μη την πατήσουν, ή για να σώσουν κάποιον γνωστό τους, που είναι έτοιμος να την πατήσει. Αυτά που πρέπει να ξέρουν και όσοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα, ώστε να βγουν σύντομα, πριν είναι αργά.


Μια κουβέντα που είχε αρχίσει το 2012 και ξεχάστηκε, έχει ξαναρχίσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει, δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.


Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου....
τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.


Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία. https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8
https://www.youtube.com/watch?v=kQygzYogD1k


Ο ίδιος ο Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο».


Τα 2,9 τρις, όμως, δεν είναι το σύνολο των χρημάτων που τάζει ο Σώρρας στους Έλληνες. Μας λέει πως υπάρχει και το παγκόσμιο καταπίστευμα, στο οποίο έχει μερίδιο ο λαός μας. Το μερίδιό μας φτάνει τα 115 τρις δολάρια. Επειδή λοιπόν, μας ανήκουν όλα αυτά τα χρήματα, καλεί τους πολίτες να πάνε στα κατά τόπους γραφεία της Ε.ΣΥ., ώστε να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο εξώδικο, που θα καταθέσουν στην εφορία. Με το εξώδικο, εξουσιοδοτούν το Ελληνικό Δημόσιο, να εισπράξει τους φόρους και τις όποιες άλλες οφειλές προς αυτό, από το μερίδιο του υπογράφοντος πολίτη στα παραπάνω λεφτά. Τελευταία, άρχισαν να στέλνουν τέτοια εξώδικα και στις τράπεζες.


Όλα καλά μέχρι τώρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά λεφτά (2,9 τρις δολάρια), που τα διαθέτει σε εμάς, γιατί είναι πατριώτης. Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά λεφτά (115 τρις δολάρια) δικά μας, για την ύπαρξη των οποίων έχουμε πλήρη άγνοια εμείς «οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» -όπως μας ονομάζει- και γι΄ αυτό δεν τα διεκδικήσαμε μέχρι σήμερα. Με αυτά τα τεράστια ποσά, θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος, αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων σε δημόσιο και τράπεζες. Δε σταματάει εδώ όμως. Όταν πάρει η οργάνωσή του (Ε.ΣΥ.) την εξουσία, θα δώσει και 20.000 ευρώ στον καθένα μας.


Όχι μόνο καλά, τέλεια είναι όλα τα παραπάνω. Ο απελπισμένος Έλληνας που δεν έχει κατά που να γείρει και που έχει σιχαθεί τους προδότες πολιτικούς, ακούει πως υπάρχει μια ελπίδα. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!


Είναι τόσο ωραίο, που σαν παραμύθι ακούγεται. Σαν; Μήπως είναι παραμύθι; Για να δούμε λοιπόν, τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι κυρίως αποτέλεσμα της έρευνας που έχουν κάνει οι Ελευθέριος Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης κά. Όλα τα στοιχεία που παρατίθενται, είναι δημοσιοποιημένα στο διαδίκτυο και μπορούν να βρεθούν με μια επισταμένη έρευνα σε αυτό. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει κάποια σοβαρή αντίδραση για τα καταγγελλόμενα από τους ανθρώπους αυτούς, καμία πειστική διάψευση από τα θιγόμενα πρόσωπα και καμία ανακοίνωση ότι κινούν κάποια νομική διαδικασία σε βάρος αυτών που τους καταγγέλλουν, ούτε κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που παρουσιάζουν οι καταγγέλλοντες. Έχουμε δει μόνο ατέλειωτες υπεκφυγές.


Ας πιάσουμε τις δύο πηγές χρήματος ξεχωριστά. Πρώτα θα πούμε για τα αμερικάνικα ομόλογα και μετά για το παγκόσμιο καταπίστευμα.


Το 2003 στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ, ένας αποτυχημένος δικηγόρος ονόματι Stephen LouisWozny, θεώρησε πως το όνομά του είναι trademark (όπως λέμε Coca-Cola ή Microsoft), είναι δηλαδή πνευματική του ιδιοκτησία και δεν μπορεί κανένας να το γράφει ή να το προφέρει χωρίς την άδειά του. Αν κάποιος έκανε το λάθος, θα χρεωνόταν από τον Wozny με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα, όπως με την εταιρεία ηλεκτρικού, γιατί έγραφε το όνομά του επάνω στο λογαριασμό, με την εταιρεία τηλεφώνου, νερού κλπ, ο σύλλογος τον διαγράφει από μέλος του με απόφαση δικαστηρίου, επειδή ήταν ακατάλληλος να ασκήσει δικηγορία. Αφού ο Wozny χρέωσε και το δικαστή, επειδή ανέφερε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, στο τέλος καταδικάστηκε να δει ψυχίατρο και να διαγραφεί από το σύλλογο. Ο δικηγορικός σύλλογος, γνωστοποίησε στα μέλη του τη διαγραφή του εν λόγω δικηγόρου, μέσα από το έντυπο που εκδίδει και μέσα από την ιστοσελίδα του, την οποία βλέπουμε παρακάτω.Τότε λοιπόν, ο Wozny βρήκε την ευκαιρία της ζωής του για να γίνει ζάπλουτος. Εκδίδει ένα τιμολόγιο στο σύλλογο, επειδή δημοσίευσε την ανακοίνωση, που ανέφερε το όνομά του 11 φορές. Το περιοδικό είχε 23.000 αναγνώστες. Το σάιτ το είδαν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο άνθρωποι, κατά τον ίδιο. Έτσι χρεώνει τον σύλλογο με 2.876.526.500.000 δολάρια. Δηλαδή, σχεδόν 2,9 τρις. Ιδού το τιμολόγιο:Αμέσως μετά, ο Wozny καταχωρεί το «χρέος» αυτό στον UCC. Είναι μια υπηρεσία στις ΗΠΑ, που καταγράφει όποιο χρέος της δηλώνεται, χωρίς να ερευνά την γνησιότητα ή όχι του χρέους. Περισσότερο στατιστική είναι η αποστολή της, για να γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τι γίνεται με τα ιδιωτικά χρέη.
Φυσικά, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington πήγε κατευθείαν και δήλωσε πως το «χρέος» είναι ψεύτικο και απάτη και δεν του χρωστάει τίποτα.

Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο απατεώνας δικηγόρος. Το υποτιθέμενο χρέος το έκανε διεθνή συναλλαγματική και όχι ομόλογο, όπως μας λένε. International Bill Of Exchange (IBOE). Αργότερα, την έσπασε σε κομμάτια, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις απάτες του. Τις εκχωρεί όλες σε μια εταιρεία που έφτιαξε με ένα «συνάδελφό» του απατεώνα, τον James Salmon. Η εταιρεία λέγεται Red PantherLimited. Στην παρακάτω καταχώρηση που έκανε ο ίδιος ο δικηγόρος στον UCC, φαίνεται η μεταφορά ενός κομματιού των 2,9 τρις φανταστικών δολαρίων στην εταιρεία.Μέσα από την εταιρεία λοιπόν, οι απατεώνες ήθελαν να πουλήσουν τα ψευτοομόλογα. Όχι με 100 δις που γράφουν πάνω βεβαίως, πέντε ή δέκα χιλιάδες μια χαρά θα είναι. Έψαχναν σε χώρες του τρίτου κόσμου που θα έχαφταν το παραμύθι. Και τελικά βρήκαν μια τέτοια χώρα κι ακόμα καλύτερη. Γιατί αυτή η χώρα είναι μεν τριτοκοσμική πια, αλλά είναι και στην Ευρώπη. Ποια είναι; Ελάτε τώρα. Αφού ξέρετε. Ναι, αυτά τα δήθεν ομόλογα του Wozny, είναι τα περίφημα ομόλογα του Σώρρα. Πως το λέμε αυτό; Πως συνδέεται ο Σώρρας με τους απατεώνες Wozny και Salmon; Με αυτό και όχι μόνο.Στο παραπάνω, βλέπετε την καταχώρηση που κάνει στο UCC ο ίδιος ο δικηγόρος και αφορά το πληρεξούσιο του Salmon προς τον μίστερ Αρτέμης Σώρρας, να είναι διαχειριστής των ψευτοσυναλλαγματικών.


Υπάρχει και το τριών σελίδων πληρεξούσιο ολόκληρο. Στις πρώτες γραμμές, αναγράφονται τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν και πιο κάτω το «χρέος» σπασμένο σε πολλά κομμάτια. Απολαύστε το:Αυτές είναι δουλειές! Λογικά, ότι του έδωσαν, δεν πρέπει να του το έδωσαν τζάμπα. Κάποιο ποσοστό θα παίρνουν από αυτά που βγάζει τώρα ο Σώρρας από τους αφελείς (βλ. συνδρομές, έξοδα εξωδίκου, τραπεζικός λογαριασμός κλπ).


Καταλάβατε τώρα, που βρήκε τα λεφτά ο άφραγκος μεγιστάνας Σώρρας; Καταλάβατε γιατί δεν έχει εκατό τραπεζίτες γύρω του όλη την ώρα να του γλύφουν τα παπούτσια; Γιατί δεν τον φυλάει μια ταξιαρχία σωματοφυλάκων; Γιατί δεν κυκλοφοράει με θωρακισμένη αυτοκινητάρα, αλλά με ένα σαράβαλο; Γιατί δεν έχει ξεπληρώσει ούτε ένα χρέος από έναν έστω οπαδό του; Γιατί ζητάει ο νυν υπαρχηγός του, από τα θύματά τους, να συνεισφέρουν στον αγώνα με τον οβολό τους και δεν βάζει αυτός τίποτα από τα τρισεκατομμύρια;

Μα είναι δυνατόν, ένας που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολάρια, να ζητάει από τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, να συνεισφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό για να τυπωθούν μπλουζάκια και καπέλα; Πως σκέφτονται αυτοί που πάνε και καταθέτουν το υστέρημά τους και τον ιδρώτα τους στους απατεώνες;


Για να δείτε που έχει φτάσει το θράσος τους, στέλνει ο Αρτέμης εξώδικα στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ, στον Ομπάμα, στη CIA, στον Πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον διοικητή της Τ.Ε., στο Τ.Χ.Σ., στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και δε συμμαζεύεται. Είναι σκέτο θράσος; Ή μήπως είναι και κάτι άλλο;


Ένα μόνιμο επιχείρημα του Σώρρα, είναι πως δικαιώθηκε για την ύπαρξη των χρημάτων, στο δικαστήριο. Μέγα ψέμα. Πήγε το 2012 ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις στον εισαγγελέα και κατήγγειλε πως οι Σώρρας και Λαμπράκης κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η υπόθεση πήγε στο ακροατήριο, όπου ο Άδωνις δεν παρευρέθη. Στην ουσία, δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας. Ο Δαραβίγκας και ένας άλλος που ήταν εκεί, μόνο μειδίαμα μπορούν να προκαλέσουν με την παρουσία τους. Να ένα κομμάτι του δικόγραφου, όπου φαίνεται η κατηγορία.Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο Anthony Diamond και ο Greg Pappas. Ο πρώτος, ήτοι ο Αντώνης Διαμαντόπουλος, είναι καταδικασμένος για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά. Ο δεύτερος, έχει μια εταιρεία φάντασμα, μη καταχωρημένη οπουδήποτε, η οποία λειτουργεί σαν καταθετήριο. Εκεί κατέθεσε ο Σώρρας τις συναλλαγματικές – ομόλογα. Προσέξτε μια απόδειξη κατάθεσης και φρίξτε. Άλλο το όνομα της εταιρείας ψηλά και άλλο το όνομα της εταιρείας στη σφραγίδα. Μιλάμε για απατεώνες του κιλού.

Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δεν έκανε καμία έρευνα για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Είχε μπροστά του μόνο μερικούς ψευδομάρτυρες που έλεγαν ότι ήθελαν, χωρίς αντίκρουση και τελείωσε. Δέχθηκε ότι, όντως ο Σώρρας, είναι ο διαχειριστής των συναλλαγματικών της Red Panther Limited. Αυτό και μόνο αυτό. Δεν εξέτασε ποτέ, αν τα λεγόμενα ομόλογα είναι γνήσια ή απάτη.


Δείτε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους τρεις αυτούς κυρίους. Δείτε τι λέει για τον Diamond και την εταιρεία του. Προσέξτε και τι λέει για την εταιρεία του Greg Pappas, στην οποία κατέθεσε ο Σώρρας τα «ομόλογα». Είναι τόσο αστείοι, που θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο, αν δεν κορόιδευαν απελπισμένους από τα μνημόνια ανθρώπους.

Επ’ ευκαιρία, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει εκδώσει οδηγία για τις συναλλαγματικές (Bills ofExchange), που παρουσιάζουν σαν χρεωμένο το αμερικάνικο δημόσιο. Λένε πως είναι όλες πλαστές. ΟΛΕΣ. Το βλέπουμε στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία παρατίθεται:Να και η απάντηση του αμερικάνικου Υπουργείου Οικονομικών, στη σχετική ερώτηση του Ελευθέριου Ρήνου. Έχει επάνω τηλέφωνα και διευθύνσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να μάθει από πρώτο χέρι.Όποιος πάλι, θέλει να έχει ολόκληρο το φάκελο με όλα αυτά εγγράφως και επισήμως, μπορεί να τα ζητήσει από το UCC της Washington, που λέγαμε πιο πάνω. Με λίγα δολάρια θα έχει περίπου 700 σελίδες, αναφορικά με τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστοσελίδα: https://fortress.wa.gov/dol/ucc/


Τελειώνουμε το θέμα «αμερικάνικα ομόλογα» και WOZNY, παραθέτοντας ένα τέτοιο «ομόλογο», που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας, για να δείτε για τι απάτη μιλάμε. Προσέξτε το καταπληκτικό: η υποχρέωση πληρωμής του ομολόγου, δεν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι στην «Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες». Όχι κράτος, αλλά εταιρεία. Όχι της Αμερικής, αλλά του τρέχα γύρευε. Είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραμυθιού. Αυτά δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Είναι κόλπα που κάνουν όλοι οι απατεώνες του είδους, για να τα φέρουν βόλτα, όταν τους κυνηγήσουν οι αρχές. Ηλίθια κόλπα από ηλίθιους απατεώνες για χαζούς ανθρώπους. Ο Wozny σήμερα, καταζητείται στις ΗΠΑ για αυτή την απάτη.

Πως ξέρουμε ότι έχει αυτό ειδικά το παλιόχαρτο ο απένταρος κροίσος; Διότι αναγράφεται στο πληρεξούσιο του Salmon, αλλά και γιατί οι ίδιοι οι απατεώνες μας το έδειξαν. Σε μια εκπομπή του φιλικού σε αυτούς Μπεξή, στο κανάλι 9, ο τότε δικηγόρος τους Παπαδάκης (νυν αποχωρήσας), κάνει το λάθος και δείχνει μια σελίδα από τις μπούρδες τους. Εκεί φαίνεται πεντακάθαρα το παραπάνω «ομόλογο». Είναι υπογραμμισμένος με κόκκινο, ο αριθμός του «ομολόγου» στην εκπομπή, όπως με κόκκινο είναι πάνω δεξιά στο παλιόχαρτο ο ίδιος αριθμός.Η εκπομπή εδώ, για αυτούς που έχουν γερά νεύρα. Το χρονικό σημείο της παραπάνω εικόνας, είναι το 43:35.
https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M


Θεωρούμε πως εκθέσαμε σε ικανοποιητικό βαθμό την απάτη των αμερικάνικων ομολόγων. Τώρα όλοι ξέρουν τι εστί αυτή η απάτη. Οπότε όλοι ξέρουν, ποια είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απευθύνουν στο Σώρρα ή στα τσιράκια του ή σε κάποιον παραπλανημένο κακομοίρη που τον πίστεψε: «Τα ομόλογα είναι του Wozny;» Κι άμα πάρει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, να μας γράψει. Αν θα λάβει, θα είναι ίσως σαν αυτή που έλαβε από το Σώρρα, ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: Αν σου πω, θα σου επιτεθούν οι αμερικάνοι.


Πάμε τώρα να δούμε και την άλλη απάτη, που λέγεται παγκόσμιο καταπίστευμα. Είναι ανεξάντλητοι οι τύποι. Πραγματικά.


Τι μας λένε ότι είναι το παγκόσμιο καταπίστευμα; Πέρασε από διάφορες παραλλαγές, πχ στην αρχή έλεγαν πως βρέθηκε σε υπόγειες σπηλιές των Φιλιππίνων ένας ατέλειωτος και αμύθητος θησαυρός, ο οποίος μαζευόταν στο πέρασμα των αιώνων και σε αυτόν είχαμε μεράδι και εμείς.


Όταν άρχισαν να τους δουλεύουν άγρια, το άλλαξαν το παραμύθι. Το έκαναν πιο πιστευτό, που λέει ο λόγος. Τώρα λένε, πως το καταπίστευμα άρχισε να δημιουργείται από την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Bretton Woods, το 1944.


Δημοσιεύουν έναν παγκόσμιο ισολογισμό του 2007, υπογεγραμμένο από Παπούλια, Αλογοσκούφη και όλους τους προέδρους και υπουργούς οικονομικών του πλανήτη. Στον παγκόσμιο αυτό ισολογισμό, φαίνεται πεντακάθαρα πως στις ελληνικές τράπεζες είναι κατατεθειμένο από το παγκόσμιο καταπίστευμα, ένα ποσό που φτάνει τα 115 τρις. Όχι δις, τρις. Δεν παίζουμε εδώ. Προσέξτε, τα 115 τρις είναι της Ελλάδας. Οι άλλες χώρες κατέχουν άλλα τρις. Αν η Ελλάδα κατέχει 115 τρις, οι ΗΠΑ πόσα να κατέχουν άραγε; Μερικά τετράκις, ίσως πεντάκις εκατομμύρια!!! Όταν ο πλανήτης όλος, παράγει ετησίως γύρω στα 75 δις, τι θα τα κάνουμε τα 115 τρις; Αγοράζουμε όλη τη Γη και μας μένουν και κάτι ψιλά, να αγοράσουμε και κάνα δυο πλανήτες ακόμα.


Κουνώντας λοιπόν, το χαρτί με τον παγκόσμιο ισολογισμό και τις υπογραφές επάνω του, πείθουν τους αφελείς και αδαείς Έλληνες, ότι με αυτό βρήκαν τη σωτηρία τους. Είμαστε όλοι ζάπλουτοι και δεν το ξέρουμε γιατί μας το κρύβουν τα παγκόσμια λαμόγια. Πάμε με τον Αρτέμη μπροστάρη, να πάρουμε τα αμύθητα λεφτά μας!!!


Που να ΄ξεραν τα χαζά παγκόσμια λαμόγια, ότι θα βρισκόταν να τους ξεσκεπάσει ένας γνήσιος ελλάνιος πολέμαρχος, με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις μοναδικές δυνάμεις της ζεύξης του κράτιστου νου. Ο πολέμαρχος ορκίστηκε στη συμπαντική συνειδητότητα της νομοτέλειας, και σε αυτόν ορκίζονται ΥΠΟΤΑΓΗ οι πιστοί ελλάνιοι πολεμιστές κι αν παρακούσουν, να διαλυθεί ο κυτταρικός τους ιστός. Συγνώμη για το παλαβό διάλλειμα. Δεν τρελαθήκαμε. Αυτά είναι φράσεις από τον όρκο που δίνουν τα θύματά τους. Το μόνο σοβαρό σε όλα αυτά, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ. Φτιάχνει στρατό φανατικών.


Ας επανέλθουμε στο θέμα, δηλαδή τα 115 τρις του καταπιστεύματος. Βασιζόμενοι σε αυτά τα υποτιθέμενα λεφτά, αλλά και στα ομόλογα που αναλύσαμε παραπάνω, βάζουν τα θύματα της κομπίνας, να υπογράψουν ένα εξώδικο που καταθέτουν στην εφορία (εσχάτως και στις τράπεζες), με το οποίο εξουσιοδοτούν την εφορία (ή την τράπεζα), να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους και ότι άλλο χρωστάει ο ξεφραγκιασμένος κακομοίρης, από το μερίδιο του κακομοίρη στο παγκόσμιο καταπίστευμα.

Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης των 115 τρις, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός του 2007. Όλα τα άλλα παραμύθια που λένε, προέρχονται από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν, τι εστί αυτός ο παγκόσμιος ισολογισμός. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ο όρος παγκόσμιος ισολογισμός. Δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή που ζούμε. Υπάρχει όμως στον φανταστικό, απίθανο και ομιχλώδη κόσμο του μυαλού του απατεώνα που τον συνέταξε και των ντόπιων συνεργατών του. Δυστυχώς, και των θυμάτων τους.


Ποιος είναι ο «ισολογισμός»; Θα τον βρείτε (και) εδώ, στη σελίδα της Ε5. Έλεγαν για Ε4, αλλά φαίνεται πως τσόνταραν ένα Ε ακόμα.
https://www.facebook.com/groups/epsilon5/627395054000138/


Παραθέτουμε τη σελίδα 1, για να πάρετε μια ιδέα ποιος τον «έφτιαξε»Πάνω πάνω, βλέπετε την Committee of 300. Αν απορείτε γιατί δεν την γνωρίζετε, η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν υπάρχει. Είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, που λέει ότι, η επιτροπή αυτή ιδρύθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών το 1727. Από τότε, με διάφορους συνωμοτικούς τρόπους, καταφέρνει να κυβερνά τον κόσμο έως σήμερα. Ανακατεύουν οι συνωμοσιολόγοι και λίγο ιλλουμινάτι, για να δέσει το γλυκό και ζήτω η τρέλα.


Αμέσως μετά, βλέπετε τον “The United Nation Organization”. Αυτόν νομίζετε πως τον ξέρετε, αλλά κάνετε λάθος. Γιατί ούτε αυτός υπάρχει. Δεν υπάρχει ο οργανισμός Ηνωμένου Έθνους. Υπάρχει United Nations. Ηνωμένα Έθνη. Αν θες, μπορείς να κοτσάρεις και το Οργανισμός, αλλά είναι Έθνη και όχι Έθνος.


Πάμε στη σελίδα 4, που αρχίζει η κωμωδία και το δράμα...

Πάνω πάνω, γράφει πως όλη αυτή η εμετική μπούρδα που έφτιαξαν, αποτελεί πληροφορία για τον Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Anthony Santiago Martin, το ASBLP Group of Companies και την BANKof ASBLP. Όλα ανύπαρκτα. Κι αυτά υπάρχουν μόνο στον ταραγμένο εγκέφαλο των απίθανων απατεώνων. Μπείτε στο Google και αναζητείστε αυτά τα ονόματα. Θα χορτάσετε σαχλαμάρα και ηλιθιότητες.


Είναι τόσο τσαπατσούληδες, που κάνουν λάθη παιδικά. Προσέξτε τη σφραγίδα της παραλαβής του εγγράφου, τον Φεβρουάριο του 2007. Πρώτα έχει μπει η σφραγίδα και επάνω της τυπώθηκε το κείμενο. Δεν έχουν το Θεό τους.


Οι λογαριασμοί έχουν τους κωδικούς: Άσπρο Πνευματικό Αγόρι, Πνευματικό Παιδί Θαύμα, Αυγερινός, Βασιλιάς Δαυίδ, Προφήτης Μωάμεθ και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.


Τα ονόματα των λογαριασμών προέλευσης είναι: Άσπρος Μογγολικός λογαριασμός, Άσπρος λογαριασμός του Βατικανό, Κίραμ, λογαριασμός του Άσπρου Αετού. Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια…


Ο σημερινός λογαριασμός λέγεται: λογαριασμός του Άγιου Επουράνιου Πατέρα. Αμήν. Βοήθειά μας.


Για να πάρετε μια καλή ιδέα της γελοιότητάς τους, δείτε μερικά ονόματα των δικαιούχων των λογαριασμών προέλευσης. Βασιλιάς Bernardo Carpio: πρόκειται για μυθικό ήρωα των Φιλιππίνων. Ήταν ο θεός των σεισμών και κρατούσε και τη Γη στους ώμους τους, σαν τον Άτλαντα ένα πράμα. Αυτός είχε τον Άσπρο Μογγολικό. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που μας δίνει τα λεφτά για να γλυτώσουμε την εφορία, επί το έργον:Άλλος που μας αφήνει τα λεφτά, είναι ο Dr Jose Rizal. Αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είναι ήρωας του λαού των Φιλιππίνων. Εκτελέστηκε το 1896 από τους κατακτητές Ισπανούς. Η σχέση του με τον άσπρο λογαριασμό του Βατικανού, είναι η ίδια με αυτή του Αρτέμη με την αλήθεια.


Αρκετά με αυτές τις γελοιότητες, πάμε σε άλλες, πιο σοβαρές.


Στις σελίδες 54 και 55 αναφέρονται τα ποσά που είναι κατατεθειμένα στις ελληνικές τράπεζες. Ποσά που φτάνουν τα 115,5 τρις δολάρια ακριβώς. Τα βλέπετε παρακάτω.Είναι ακριβώς τα ίδια, με αυτά που παρατίθενται στο περίφημο εξώδικο των θυμάτων του Σώρρα, προς την εφορία.

Καταλαβαίνετε μόνοι σας, την προέλευση του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Σκέτο παραμύθι. Ξεχάσαμε κάτι όμως. Τις υπογραφές των Παπούλια, Αλογοσκούφη, Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων των ηγετών παγκοσμίως. Τι γίνεται με αυτές; Τις έβαλαν πραγματικά; Όχι βέβαια. Πλαστογραφία ολκής είναι.


Εδώ η πραγματική υπογραφή του Κάρολου Παπούλια
και εδώ η υπογραφή Παπούλια στον παγκόσμιο ισολογισμόΟλόιδιες έτσι; Σαν μια σταγόνα νερό.


Η πλάκα δε σταματάει εδώ. Είναι απατεώνες της δεκάρας και δε κάνουν μια σοβαρή πλαστογραφία, ούτε στο επίπεδο του να ξεγελάσουν ένα βρέφος. Βάζω μαζί, τις υπογραφές από τον παγκόσμιο ισολογισμό, των Παπούλια, Τάσσου Παπαδόπουλου και Πόλσον (υπ. οικονομικών ΗΠΑ). Γιατί να τις βάλω δίπλα δίπλα; Δείτε και καταλάβετε μόνοι σας το γιατί.Αυτές είναι όντως σα μια σταγόνα νερό. Ειδικά το κεφαλαίο P. Τι διάολο! Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο διαφορετικές; Ένας έκατσε και έβαλε τις υπογραφές για όλο τον πλανήτη; Δεν υπήρχε ένας συνάδελφος απατεώνας, να τις μοιράσουν ρε αδελφέ; Ο ένας να πλαστογραφεί της Ευρώπης και της Ασίας, ο άλλος της Αφρικής και της Αμερικής ας πούμε. Έτσι για ποικιλία. Για να σπάσει η μονοτονία.


Ο Ελευθέριος Ρήνος ζήτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μια απάντηση για τη γνησιότητα των παραπάνω, μιας και την επικαλούνται συνεχώς. Η Π.Τ. μιλάει για «δόλια απάτη» και του είπε να μην δώσει ποτέ χρήματα σε τέτοιους τύπους και να απευθυνθεί στις τοπικές διωκτικές αρχές.Φυσικά, δεν έφτιαξε ο Σώρρας την απάτη του καταπιστεύματος. Απλά τη χρησιμοποιεί. Την κατέστρωσε ένα τσούρμο απατεώνων στις Φιλιππίνες, στην Καμπότζη και στην Ινδονησία. Μερικοί είναι ήδη μέσα και περιμένουν τους άλλους. Ray C. Dam, Neil Keenan, Jonathan Todd Clinard -ο οποίος είναι συνεργάτης και του περίφημου Wozny- και άλλα καλόπαιδα. Όλα υπό τη σκέπη του OITC (Office for International Treasury Control). Μιας εταιρείας φάντασμα, που ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και πώληση παραμυθιών με θησαυρούς.


Το ερώτημα που γεννιέται στον καθένα, που διάβασε όλα αυτά που παραθέσαμε, είναι το εξής: γιατί δεν επιλαμβάνεται κάποιος αρμόδιος, αφού πρόκειται για τεράστια απάτη που κάνει κακό σε πολίτες; Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε πολίτης και έλεγε αυτές τις απατεωνιές και έπαιρνε λεφτά από τον κοσμάκη, θα ήταν ακόμα έξω; Τι κάνουν το κράτος, οι διωκτικές αρχές, αυτοί που πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές τους, η δικαιοσύνη; Πολύ απλά, ο Σώρρας είναι ότι πρέπει για τους κυβερνώντες κατοχικούς. Λέει στον κόσμο να κάτσει στον καναπέ του και αυτός θα του πληρώσει τα χρέη και θα του δώσει και λεφτά. Δεν βγάζει άχνα για το ευρώ και την ΕΕ, που μας έχουν τσακίσει, δε μιλάει καθόλου για εθνικό νόμισμα που είναι απαραίτητο, αν θέλουμε την περίφημη παραγωγική ανασυγκρότηση, δε μιλάει καθόλου για διαγραφή δημόσιων και ιδιωτικών χρεών, αλλά μιλάει για αποπληρωμή τους. Άσε που, αν μπει στη βουλή, θα τον κρατούν στο χέρι. Αν δεν τους βολεύει αυτός, τότε ποιος τους βολεύει;


Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις απατεωνιές. Θα μπορούσαμε να γράφουμε άλλο τόσο και δεν θα έφτανε. Πιστεύουμε πως όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Αρτέμης Σώρρας και η κομπανία του, δεν έχουν φράγκο τσακιστό. Κι ας λέει πως έχει 2,9 τρις δολάρια, ενώ ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, έχει μόνο 80 δις.


Όλα όσα λένε ότι έχουν, είναι ένα κακοστημένο παραμύθι. Τα μόνο λεφτά που έχουν, είναι αυτά που τα απελπισμένα και αφελή θύματά τους δίνουν από το υστέρημά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλό.


Για να κλείσουμε και να καταλάβετε το μέγεθος της ψευτιάς που αγγίζει (αν δεν ξεπερνάει) τα όρια της παράνοιας, θα σας πούμε δυο λόγια για τις απίθανες ιστορίες, που διδάσκει ο Σώρρας στο κοινό του. Υπάρχουν βίντεο στο YouΤube, στα οποία μιλάει ο ίδιος, για το πως ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσωνας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες, που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη, που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (σσ και περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της σαχλαμάρας και κάθονται και τον ακούνε πολλοί συμπολίτες μας.


Πρέπει οι Έλληνες που βρίσκονται υπό κατοχή, παρά την απελπισία και την απόγνωση που τους πνίγουν, να μην ακούν τις μπούρδες των απατεώνων και να κάνουν το καθήκον τους, δηλαδή να ελευθερώσουν τη χώρα τους, για να ζήσουν από την πρώτη μέρα αξιοπρεπώς. Αυτά δε γίνονται από τον καναπέ, ούτε περιμένοντας ψευτοσωτήρες του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γίνονται μόνο με την κινητοποίηση του ίδιου του λαού και την οργάνωσή του, κάτω από το στόχο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πραγματικής Δημοκρατίας.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

69 σχόλια :

 1. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια - δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος....στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της....παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα...στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?...ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
  της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
  νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια.....ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα...αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα...καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε ...καλα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. στα παπαρια μας τα δυο
  που μοιαζουν με καμπαναριο
  και χτυπανε σαν καμπανες
  και ξυπνανε της πουτανες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιτέλους μαθαίνουμε τι είναι τα περίφημα χαρτιά που
  θα ... σώσουν την χώρα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

   Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ...
   https://www.youtube.com/watch?v=xZAlKEdmjCY

   ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΘΕΟΣ" ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ,ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ...

   ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ 1920,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΞΙΑΣ ΚΟΝΤΑ 3 ΤΡΙΣ...
   https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M

   ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ Η ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...!!!!
   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ?
   ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ" ΣΩΡΡΑ,ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΚΥΜΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΝΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ....

   ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΩΝ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΡΗΤΟΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...

   ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ",ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ,ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...

   ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ,ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ" ΟΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ. ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ; ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΦΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
   ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΛΙΒΑΔΙ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ "ΕΥΒΡΙΔΙΟ";
   ΟΥΣΤ ΓΙΔΙ !!!!

   Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
   http://alfeiospotamos.gr/?p=25775

   (αποσπασμα)

   Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θέλω να δώσω και τον λόγο στην κ. Θεοχάρους που έχω δίπλα μου η οποία είναι οικονομολόγος και ας μας πει και εκεί από πού προέρχεται και ποια είναι η κατάρτιση της.

   Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Είμαι Ελληνο-αυστραλέζα, έχω γεννηθεί εδώ στην Μελβούρνη, έχω σπουδάσει στο…πανεπιστήμιο και είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΣΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2.

   Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κ. Θεοχάρους έχετε δει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Εσείς, ως οικονομολόγος, μπορείτε να μας δώσετε την δική σας άποψη προς την φερεγγυότητα των τίτλων, των συναλλαγματικών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία;

   Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Θα πω κάτι πολύ απλό: τα χρεόγραφα, είτε οι συναλλαγματικές που έχουν κατατεθεί από τον Α. Σώρρα, βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του U.C.C1 δηλαδή τον Universal Commercial Code της Αμερικής.

   Το U.C.C1 είναι η εμπορική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλες οι εμπορικές πράξεις σε σχέση με την Αμερική, αλλά και πέραν της Αμερικής, που έχει σχέση με αυτήν.

   Αναγνωρίζονται από την Federal Reserve Bank, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής και τα αποτυπώματα από την οθόνη αυτή αναγνωρίζονται ως τραπεζικό τεκμήριο, όπως εμείς λέμε bank statements.

   Οι πράξεις που αφορούν το δημόσιο και ιδιώτη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές αναγνωρίζονται ως Επιταγή πληρωμής, διότι, ότι η ίδια η Federal ελέγχει αυτές τις αξιώσεις και τις απορρίπτει εάν και εφόσον δεν αναγνωρίζονται.

   Διαγραφή
 5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΑΝ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλε? ενας σαν αυτον γυριζει και πουλαει λθραια C.D αληθεια σας λεω αυτος ειναι....

   Διαγραφή
 6. Σας έχει κάνει ανω κάτω ο Αρτέμης Σώρρας έτσι; Ρε παλιοψευταρα με τα πλαστά σου έγγραφα, μπορείς να ανακόψεις την νομοτέλεια; Φύσικα και όχι. Υπομονή όμως τα ψεματα σας τελειωνουν μαζί και εσείς Χαζαρομόγκολα του Γιαχβέ. Μετά; Για πές που θα ζητήσεις άσυλο; Στην πατρίδα σου; Νομίζεις...Απο την Ελλήνων Πολιτεία δεν θα γλυτώσεις, όπου και αν πας να κρυφτείς. Δέν γνωρίζω τι ακριβώς θα σου κάνουν οι Ελληνες, όταν θα παρουσιάσεις τα γουρλωμένα μάτια σου μπροστά τους για να απολογηθείς και όλα όσα τους έκανες με τα ψέματα σου όλα αυτα τα χρόνια. Πάντως ο Αρτέμης σας το είπε: θα βελάξετε! Έτσι και θα γίνει. Και θα βελάζεις σαν βάτραχος τρομάρα σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
   μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
   μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

   ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕΜΠΕΜΠΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

   ΜΠΕΚΕ ΜΠΕΚΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  2. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΣΚΑΤΚΓΥΦΤΟΙ!!!Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

   Διαγραφή
  3. ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;
   ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

   Διαγραφή
 7. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Xa, xa, xa aytos einai, o magoulolaimias! xaxaxaxaxa!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΞΑΝΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ 2-5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ..

  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ..!!!!

  ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
  http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

  «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ "ΚΥΡΙΟΣ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!
  ΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ..!!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

  ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

  ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ??
  ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΙΣΩΣ…!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ,ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ..!!!

   Διαγραφή
  2. ΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ

   Οι ενήλικες Έλληνες υιοθετημένοι, αλλά και οι βιολογικοί γονείς που έχασαν τα παιδιά τους μέσα από παράνομες υιοθεσίες μπορούν να γίνουν μέλη στον σύλλογο μας.

   Ότι χρειαζόμαστε είναι να μας αναφέρεται και να μας περιγράψετε την ιστορία σας.

   Αν επιθυμείτε να παραμείνετε ανώνυμοι εμείς μπορούμε να σας προστατέψουμε από την ανεπιθύμητη δημοσιότητα. Χρειαζόμαστε την πράξη γέννησης, την πόλη γέννησης του παιδιού, τα πιστοποιητικά του ορφανοτροφείου ή του νοσοκομείου καθώς και κάθε ντοκουμέντο που αφορά την υιοθεσία (αν υπάρχει). Επίσης, χρειαζόμαστε φωτογραφίες του παιδιού από την παιδική του ηλικία και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες.

   Από τους βιολογικούς γονείς, χρειαζόμαστε όλα τα ντοκουμέντα από τα νοσοκομεία και από το ληξιαρχείο και τα πιστοποιητικά γεννήσεως και θανάτου του παιδιού. Φωτογραφίες των φυσικών γονέων και των αδερφών που υπάρχουν είναι επίσης απαραίτητες.

   Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας αξιόπιστος σύλλογος για την τριάδα της υιοθεσίας.

   Δεν μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε εάν δεν έχουμε γραπτή εξουσιοδότηση για να το κάνουμε. Για τον λόγο αυτό μια υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση πρέπει να μας σταλθεί μέσω ταχυδρομείου με σκοπό να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες.

   Αυτό που προσφέρουμε είναι ένα μεγάλο αρχείο των βιολογικών γονέων οι οποίοι ψάχνουν για τα χαμένα παιδιά τους.

   Δεν συνδυάζουμε απλά τις υποθέσεις τις οποίες χειριζόμαστε, αλλά προσπαθούμε ως το τέλος να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να καταφέρουμε μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Και βεβαίως συνιστούμε στα μέλη μας να επικυρώνουν την ανεύρεση τους με επιστημονικό τρόπο γενετικής απόδειξης D.N.A

   Για τον Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. κανένας φάκελος δεν θεωρείται κλειστός εάν δεν έχουμε καταφέρει με επιτυχία την επανένωση, ανεξαρτήτως του πόσο σκληρά θα προσπαθήσουμε.

   Μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε να ενώσουμε 365 υιοθετημένους με τις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι το να συμβουλέψουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στα θέματα των υιοθεσιών και στις έρευνες τους.

   Η βασική αρχή στην προσωπική σας έρευνα πρέπει να είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και ντοκουμέντα.

   Εμείς μπορούμε να τοποθετήσουμε μαζί όλα τα κομμάτια του δικούς σας παζλ μαζί. Εμείς μπορούμε να σας οδηγήσουμε σε μια άλλη διάσταση έρευνας την οποία δεν είχατε σκεφτεί στο παρελθόν. Η οργάνωση των πληροφοριών που έχετε είναι απαραίτητη.

   Το κλειδί για την επιτυχία είναι να γνωρίζεται πως να αξιολογείτε όλες τις πληροφορίες. Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. γνωρίζει τον τρόπο. Έχουμε, ήδη, την γνώση, την εμπειρία και την υπομονή για να το κάνουμε.

   Για τα ορφανοτροφεία στην Ελλάδα υπάρχει ένας ειδικός κωδικός για να αναγνωρίζουμε τους υιοθετημένους που αναφέρονται ως έκθετα παιδιά στα επίσημα έγγραφα τους. Αυτοί οι «έκθετοι - άγνωστοι» υιοθετημένοι στα ορφανοτροφεία έχουν τις περισσότερες φορές δύο μητρώα, ή δύο διαφορετικές σελίδες, μια πλαστή και μια αληθινή.

   Αυτό το μυστικό κλειδί μας οδήγησε στο να αποκαλύψουμε τις περισσότερες από τις υποθέσεις μας και στο να φτάσουμε σε ένα επιτυχές τέλος.

   Καλή επιτυχία στο δικό σας ταξίδι της έρευνας.
   Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα οποιαδήποτε πληροφορία για την προσωπική σας υπόθεση υιοθεσίας.

   Εκεί έξω, κάπου υπάρχουν απαντήσεις για εσάς.
   Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας σύνδεσμος υιοθεσιών
   για όλους εκείνους που αναζητούν

   ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΣΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...

   Διαγραφή
 10. ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

  http://alfeiospotamos.gr/?p=25480

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ

   Οι ενήλικες Έλληνες υιοθετημένοι, αλλά και οι βιολογικοί γονείς που έχασαν τα παιδιά τους μέσα από παράνομες υιοθεσίες μπορούν να γίνουν μέλη στον σύλλογο μας.

   Ότι χρειαζόμαστε είναι να μας αναφέρεται και να μας περιγράψετε την ιστορία σας.

   Αν επιθυμείτε να παραμείνετε ανώνυμοι εμείς μπορούμε να σας προστατέψουμε από την ανεπιθύμητη δημοσιότητα. Χρειαζόμαστε την πράξη γέννησης, την πόλη γέννησης του παιδιού, τα πιστοποιητικά του ορφανοτροφείου ή του νοσοκομείου καθώς και κάθε ντοκουμέντο που αφορά την υιοθεσία (αν υπάρχει). Επίσης, χρειαζόμαστε φωτογραφίες του παιδιού από την παιδική του ηλικία και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες.

   Από τους βιολογικούς γονείς, χρειαζόμαστε όλα τα ντοκουμέντα από τα νοσοκομεία και από το ληξιαρχείο και τα πιστοποιητικά γεννήσεως και θανάτου του παιδιού. Φωτογραφίες των φυσικών γονέων και των αδερφών που υπάρχουν είναι επίσης απαραίτητες.

   Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας αξιόπιστος σύλλογος για την τριάδα της υιοθεσίας.

   Δεν μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε εάν δεν έχουμε γραπτή εξουσιοδότηση για να το κάνουμε. Για τον λόγο αυτό μια υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση πρέπει να μας σταλθεί μέσω ταχυδρομείου με σκοπό να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες.

   Αυτό που προσφέρουμε είναι ένα μεγάλο αρχείο των βιολογικών γονέων οι οποίοι ψάχνουν για τα χαμένα παιδιά τους.

   Δεν συνδυάζουμε απλά τις υποθέσεις τις οποίες χειριζόμαστε, αλλά προσπαθούμε ως το τέλος να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να καταφέρουμε μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Και βεβαίως συνιστούμε στα μέλη μας να επικυρώνουν την ανεύρεση τους με επιστημονικό τρόπο γενετικής απόδειξης D.N.A

   Για τον Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. κανένας φάκελος δεν θεωρείται κλειστός εάν δεν έχουμε καταφέρει με επιτυχία την επανένωση, ανεξαρτήτως του πόσο σκληρά θα προσπαθήσουμε.

   Μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε να ενώσουμε 365 υιοθετημένους με τις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι το να συμβουλέψουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στα θέματα των υιοθεσιών και στις έρευνες τους.

   Η βασική αρχή στην προσωπική σας έρευνα πρέπει να είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και ντοκουμέντα.

   Εμείς μπορούμε να τοποθετήσουμε μαζί όλα τα κομμάτια του δικούς σας παζλ μαζί. Εμείς μπορούμε να σας οδηγήσουμε σε μια άλλη διάσταση έρευνας την οποία δεν είχατε σκεφτεί στο παρελθόν. Η οργάνωση των πληροφοριών που έχετε είναι απαραίτητη.

   Το κλειδί για την επιτυχία είναι να γνωρίζεται πως να αξιολογείτε όλες τις πληροφορίες. Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. γνωρίζει τον τρόπο. Έχουμε, ήδη, την γνώση, την εμπειρία και την υπομονή για να το κάνουμε.

   Για τα ορφανοτροφεία στην Ελλάδα υπάρχει ένας ειδικός κωδικός για να αναγνωρίζουμε τους υιοθετημένους που αναφέρονται ως έκθετα παιδιά στα επίσημα έγγραφα τους. Αυτοί οι «έκθετοι - άγνωστοι» υιοθετημένοι στα ορφανοτροφεία έχουν τις περισσότερες φορές δύο μητρώα, ή δύο διαφορετικές σελίδες, μια πλαστή και μια αληθινή.

   Αυτό το μυστικό κλειδί μας οδήγησε στο να αποκαλύψουμε τις περισσότερες από τις υποθέσεις μας και στο να φτάσουμε σε ένα επιτυχές τέλος.

   Καλή επιτυχία στο δικό σας ταξίδι της έρευνας.
   Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα οποιαδήποτε πληροφορία για την προσωπική σας υπόθεση υιοθεσίας.

   Εκεί έξω, κάπου υπάρχουν απαντήσεις για εσάς.
   Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. είναι ένας σύνδεσμος υιοθεσιών
   για όλους εκείνους που αναζητούν

   ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  2. ΡΙΞΕ ΠΡΑΜΑ ΕΒΡΑΙΕ,ΡΙΞΕ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ..
   ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!

   ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

   ΑΡΚΕΤΑ..!!!!

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΔΩΣΙΛΟΛΟΓΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!!ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!

   Διαγραφή
 11. ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ Ρ/Φ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

  https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

  ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΚ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΤΗΣ TV,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ Η ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ??

  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...http://alfeiospotamos.gr/?p=25536

  ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ….
  ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ,Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!! ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ Νο2 "ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ…

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ,ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....

   -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες

   -BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

   -Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους :
   Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

   Διαγραφή
  2. ΡΙΞΤΕ ΡΙΞΤΕ 10ρικο ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙ9ΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΒΛΕΠΕΙΣ 150ρικο ΡΙΧΝΕΙΣ 20.000 Α ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΟΚΟΥΡΕΜΑ Ε ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΒΙΚΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...ΠΟΥ ΚΑΛΕ? ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ...ΕΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ...ΑΣΗΜΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΣΤΟΝΑ ΑΙΝΤΑ....ΒΡΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΠΟΤΙΣΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ ΜΕ ΠΟΤΙΣΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ ΒΡΕ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΙ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ....

   Διαγραφή
 13. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ Η ΠΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=25480

   ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

   Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
   Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
   1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

   ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ??

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ..!!!!
   ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΙΞΑΤΕ ΑΠΟΨΕ ΥΒΡΙΔΙΑ...


   Διαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΓΜΤ

   ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΣΥΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΟΝΟ 70 ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ???ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ 12ΘΕΟΙ!!!

   Διαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ!!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????ΠΟΥΣΤΡΟΕΒΡΑΙΟΙ!!!

   Διαγραφή
 14. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ...

  ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ...

  ΑΧ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ..

  ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ,ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΟΤΡΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ!!!ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ!!!!

   Διαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΩΝ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΡΗΤΟΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...

   ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ",ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ,ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...

   ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ,ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ" ΟΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

   Διαγραφή
 16. Τι δεν έχει καταλάβει ο κόσμος στους ισχυρισμούς του Σωρα
  Μάλλον
  Μάλλον
  ΚΑι αν καταλαβαίνω
  Λέει λοιπόν το άτομο
  Όπως εσείς οι εχθροί της χώρας μας ισχυριζεστε οτι σας χρωσταμε
  κάποια δις ..
  ετσι και εμείς ισχυριζομαστε οτι ΕΣΕΙΣ μας χρωστατε τα τετραπλασια
  Πραγματικά λοιπόν απο τη ειδησεογραφια και την αρθρογραφια και μονο
  της επταετιας που πέρασε ποτέ δεν έγινε σοβαρος λόγος για ουσιαστική
  έρευνα του χρέους
  Όπως αυθαίρετα ζητουν έτσι ανάλογα και ο οιοσδηποτε μπορεί να απαιτησει
  τα πάντα
  Τρέλα στη τρέλα με πολυχρωμη ομπρελα δηλαδή
  Μην πετροβολατε λοιπόν το τρελό γιατί αυτός τους αξίζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΚΑΛΗΜΕ ΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ..!!!
  ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΖΑΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..!!!

  «ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

  Ευαγγελια Γιαδανου Συνάδελφε και συναδέλφισσα εκπαιδευτικέ,

  Στις 2 Νοεμβρίου καλείσαι να εκλέξεις τους αιρετούς σου αντιπροσώπους για τα υπηρεσιακά σου συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  Για πρώτη φορά η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους , εκπροσωπείται στις εκλογές.

  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

  Σου ζητώ να με εμπιστευτείς και με την ψήφο σου να μου δώσεις τη δύναμη να σε εκπροσωπήσω, ώστε να εγκαθιδρύσουμε όλοι μαζί την Πολιτεία και την Παιδεία που αξίζει στα παιδιά μας, σε μας και στο Έθνος μας.
  ΓΙΑΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ !

  Yφιστάμεθα ολοένα και πιο βαθιά τις επιπτώσεις μιας κατασκευασμένης κρίσης κι ενός παράνομου, απεχθoύς και μη βιώσιμου χρέους, που οδηγεί στη φτωχοποίηση όλων μας. Βιώνεις καθημερινά τη μείωση του μισθού σου, την ανασφάλεια σε σχέση με τη σύνταξή σου, την υπέρμετρη φορολογία σου και την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  Η γενοκτονία μας μεθοδεύεται συστηματικά από τα Διεθνή Τραπεζικά Κέντρα μέσα από παράνομες μνημονιακές συμβάσεις, που ως αποτέλεσμα είχαν την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Οι μαθητές μας μειώνονται ολοένα λόγω της μετανάστευσης των οικογενειών τους και λόγω της μείωσης των γεννήσεων ανά οικογένεια. Ο ελληνικός πληθυσμός αντικαθίσταται σταδιακά από αλλογενείς λαθρομετανάστες.

  Γνωρίζεις πολύ καλά, πως καλούμαστε να διδάξουμε στους μαθητές μας, παραποιημένη την ένδοξη ιστορία μας, με σκοπό αυτή να περάσει στη λήθη. Μας υποχρεώνουν να υπηρετούμε ένα σύστημα που βασίζεται στη στείρα αναπαραγωγή γνώσεων, στερώντας από τους μαθητές τη δημιουργική φαντασία και την κριτική σκέψη, μακριά από Αρχές και Αξίες.

  Γνωρίζεις ότι η παιδεία πλήττεται περισσότερο, γιατί είναι ο βασικότερος πυλώνας της κοινωνίας και του Έθνους μας. Αναρωτήθηκες γιατί η Ελλάδα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα; Είναι καιρός να γνωρίσεις τις Αλήθειες που σου κρύβουν τα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα:

  • Έχεις 600 δις $ Αμερικής, κατατεθειμένα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας από τις 28/9/2012, για την αποπληρωμή του ιδιωτικού και του δημόσιου χρέους σου…

  • Έχεις 2,3 τρις ευρώ έτοιμα προς εκταμίευση, για να δομηθούν έργα στους 325 Δήμους της χώρας μας, ποσό το οποίο είναι μέρος της περιουσίας μας από τα τεράστια κληρονομικά κεφάλαια του Ελληνικού Έθνους, στα Παγκόσμια Ταμεία Καταπιστεύματος…

  • Παρότι όλοι οι θεσμοί σου και τα κόμματα έχουν πολλάκις και επισήμως ενημερωθεί, εντούτοις περιέργως σύσσωμοι όλοι κωφεύουν τηρώντας μια ένοχη στάση σιωπής…
  Προκειμένου να αξιοποιηθούν οι παραπάνω περιουσίες, ιδρύονται σε ολόκληρη την επικράτεια γραφεία «Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με πρωτοβουλία και ενεργό συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών. Μέχρι σήμερα έχουν ιδρυθεί 280 γραφεία και με χαρά βλέπουμε να πραγματοποιείται η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ, ώστε μέσα από το «κραττείν τω δήμω», όλοι μαζί οι Έλληνες, ανεξάρτητα από κόμμα, δόγμα, χρώμα, να επαναφέρουμε την πραγματική Δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

   • Η παιδεία αποτελεί ύψιστο καθήκον της Ελλήνων Πολιτείας και θα παρέχεται δωρεάν προς όλους, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό, για την ολόπλευρη παιδεία (πνευματική, ψυχική και σωματική) της νέας γενιάς.
   • Με σκοπό να διαμορφώσει νέους πολίτες με κριτική σκέψη, ικανούς να μετέχουν «κρίσεως και αρχής», απαλλαγμένους από δογματικές προκαταλήψεις.
   • Δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να καλλιεργήσουν εντός του σχολείου, όλες τους τις δημιουργικές κλίσεις (γλωσσικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές, εικαστικές, μουσικές κλπ) και την δημιουργική τους φαντασία.
   • Δημιουργία σχολείων με άρτια σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, αθλητικούς χώρους, θέατρα για παραστάσεις μάθησης, εργαστήρια έρευνας και τεχνολογίας, χώρους τέχνης και με απόλυτη επάρκεια λειτουργικών πόρων.
   • Στελέχωση όλων των σχολείων με ικανούς εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων, που θα αμείβονται οικονομικά και ηθικά, ως επιβράβευση, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
   • Η ιατρική περίθαλψη θα είναι υψηλής ποιότητας και θα παρέχεται δωρεάν, ενώ η συνταξιοδότηση όλων των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα αυτοδιοίκητο ταμείο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο θα λειτουργεί με διαφάνεια και ανταποδοτικότητα, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί κερδοφόρες επενδύσεις για λογαριασμό των συνταξιούχων – μετόχων.
   • Με απόλυτο σεβασμό στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα: λογική, ελευθερία, αρετή, ισότητα, δικαιοσύνη, αφθονία, αλήθεια, αισθητική, αρμονία, ανδρεία, ευδαιμονία, γνώθι σ’ αυτόν.

   Με τιμή Ευαγγελία Γιαδανού εκπ/κός Φυσικής Αγωγής MSc ,
   υποψήφια αιρετός για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ξάνθης .

   Διαγραφή
 18. ΕΛΑ ΠΑΤΕΡ Ω ΜΟΥΝ ΑΚΗ ΕΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΟΥΦΡΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ,ΧΛΕΥΑΖΑΝ Η ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ....

   ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑhttp://alfeiospotamos.gr/?p=11990ΞΕΙ Η ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ(δεν την βλεπεις ανθρωπε;),ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΕΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ...
   ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ….

   ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ??..ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=tVx_8SkTX8k

   ΥΓ
   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ,ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ..!!!
   ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ..!!!

   Διαγραφή
 19. Εχιδνων Συνελευσις.
  Απατεωνες, οχιες, ψευτοελληνες που τα εχουμε στον κορφο μας.
  Ηρθαν και οι γυφτοι να μας το παιξουν ελληνες και να μας απειλησουν μεσα στα σπιτια μας.
  Ξεσκεπαστε οπου βρεθειτε τους αφραγκους απατεωνες, που με δολωμα τα πετσινα δισεκατομμυρια εξαπατουν τους αφελεις και προσπαθουν να μας καθησουν στον σβερκο.
  Κοψτε φατσα απατεωνα που θα σωσει την ελλαδα.
  Ποιος; ο γυφτος, ο αποτυχημενος μαντρας, ο αρχαιοκαπηλος, το αγραμματο γιδι, ο παραμυθας.
  Κλωτσιες και φαπες στον σκατογυφτο που θα μας απειλησει κιολας μεσα στην πατριδα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ" ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..

   ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ??

   ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΕΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ..

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ...

   ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΛΠ...

   ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ...

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

   ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

   ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Τ Ε Λ Ο Σ» ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
  2. ΤΟΣΗ ΡΟΧΑΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ? ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΟ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΡΕ ΛΕΠΡΕ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΦΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΑΠΑΤΕΣ.

   Διαγραφή
  3. 10.43

   ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ,ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΣΗ...

   ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

   Διαγραφή
  4. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΔΙΣ;
   ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
   ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ Σ' ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ.

   Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ ΣΕΙΝΑΜΕΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...

   ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ..

   ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ,ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ???
   ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ,ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ 2.8 ΤΡΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π/Τ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ,ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩ ΜΗΤΣΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΔΕΣ ΒΟΥΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΗΤΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΦΤΑ??

   Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ

   Διαγραφή
  7. ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
   Ο ΓΥΦΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
   ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΖΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ !!!!
   ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ. ΑΡΑΧΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΟΥ. ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ.
   ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΣ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ.

   Διαγραφή
  8. Πατεράκη, για ρώτα είναι φορολογημένα τα τρις; Μόλις σας φορολογήσουν τα ξαναλέμε.

   Διαγραφή
  9. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΩ,ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ...

   ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??

   ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ,ΝΑ ΛΕΕΙ,ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ...

   ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ..

   ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ...!!!!
   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

   «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
   Λούθηρος

   «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
   Βολταίρος

   «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
   Βολταίρος

   «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
   Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

   «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
   Μέγας Ναπολέων

   «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
   Τζορντάνο Μπρούνο

   «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
   Τζορτζ Ουάσινγκτον

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
 20. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΛΥΤΕ ΑΜΑ ΕΙΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΛΚΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?? ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΟΣΑ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 330-340ΔΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΘΑΛΕΓΕ ΠΑΡΤΕΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,
  ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΕΝΤΕΛΩΣ.
  ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ. ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ????
  ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ Ο ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΟΝΟ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΡΟΧΑΛΑ ΒΡΙΣΙΜΟ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΡΑ...ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΙΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΒΟΥΔΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΥΦΤΟ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. +1, σωστοοοοοοςς, ετσι ΑΜΑ ΣΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ.!!!

   Διαγραφή
  2. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !!!
   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ.
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ.

   Διαγραφή
  3. 12.28
   ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΞΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ...
   ----------------------------
   ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

   ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ..!!!

   ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

   ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ..

   1=ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
   2=Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
   3=ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

   ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ...

   ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ...!!!
   ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!!

   Διαγραφή
  4. ελα στησου κιερχομαι..χαχαχα ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ??? ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΠΩΣ ΜΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ, ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΛΟΠΩΔΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ.!!!
   ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, ΚΙΕΕΚΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ...

   Διαγραφή
 22. ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ..

  ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..!!!

  ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
   ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΗΛΙΘΙΕ.

   Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ..

   Διαγραφή
  3. ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.
   ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

   Διαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...

   ΛΑΜΠΕΙ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ.
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ.

   Διαγραφή
  6. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...

   ΛΑΜΠΕΙ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  7. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΓΥΦΤΟΣ-ΡΕΜΑΛΙ-ΑΛΗΤΗΣ κλπ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΣ", ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!!
   ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΘΕΙΑ???
   ΕΙΔΟΜΕΝ...Ή ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙ-ΤΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ".!! χεχεχεχεεχεεεε

   Διαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΚΗ..

   ΑΝ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ...

   ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΩ Η "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΑΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ..

   ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..
   ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

   1=ΗΤΑΝ ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
   2=ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ...
   3=ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ...
   4=ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ...
   5=ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ,ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ...
   ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ...

   ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
   ΜΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..!!

   Διαγραφή
  9. ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΔΑΚΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ..ΕΞΑΛΟΥ ΠΕΤΣΙΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  10. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ..

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ...

   ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ...

   ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ...

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

   ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

   ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Τ Ε Λ Ο Σ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]