Σας κρυβουν την αληθεια

Η ενημερωση ειναι μια δυσκολη υποθεση,χρειαζεται να εχει καποιος ηθικη,να ειναι ανεξαρτητος,να μην εχει παρε δωσε με την εκαστοτε εξουσια,η ενημερωση ειναι λειτουργημα,και ειναι το μονο που δεν εχουμε σε αυτη την χωρα.

Ολα εδω γινονται για πλουτισμο,εξουσια και επικοινωνιακους λογους,κρυβονται σκανδαλα,διαφθορα,εγκληματα,εχουν φερει τον λαο σε τετοια κατασταση επιτηδες και τον δουλευουν ολοι οι “εγκριτοι”δημοσιογραφοι χωρις ντροπη.

Τι δεν σας λενε?

Δεν σας λενε 3 χρονια τωρα αλλα κυριοτερα τον τελευταιο χρονο οτι:

Εχουν πολλαπλασιαστει οι θανατοι αγνωστης αιτιας που αποκαλουνται και”ξαφνικιτιδες”

Οι εμβολιασμενοι ειναι πλεον η μεγαλη πλειοψηφια οσων νοσουν η πεθαινουν η μπαινουν στις ΜΕΘ.

 

Δεν σας ελεγαν οτι αν κανετε το σκευασμα θα σωθειτε?

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Σε δημοσιευματα του ξενου τυπου που αναφερουν τι γινεται σε αλλες χωρες με τα κρουσματα οπως στην Αυστραλια που το 95% των ασθενων ειναι εμβολιασμενοι και πολλοι απο αυτους με 4 δοσεις και των νεκρων που εχουν τα ιδια στατιστικα ….πειτε μου αν το ακουσατε αυτο πουθενα….το αποκρυπτουν συστηματικα.

Δεν ενημερωνουν για μελετες,συζητησεις,ανακοινωσεις και μαρτυριες Ιατρων εμπειρων και με πολυχρονη πειρα που προειδοποιουν για τις παρενεργειες των σκευασματων που αποκαλουν εμβολια.

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ?

Οτι στην Κινα καινε τους χιλιαδες νεκρους ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ και υπαρχει φοβος για μεταδοση του ιου και στην χωρα μας,κυκλοφορουν φωτογραφιες με υποτιθεμενους νεκρους που οι συγγενεις τους αναγκαζονται να τους καψουν σε κοινη θεα και προσπαθουν να σας τρομοκρατησουν με καθε τροπο.

Οτι η νεα μεταλλαξη ειναι ακομα πιο μεταδοτικη απο τις προηγουμενες. 

Φιλοξενουν δηλωσεις γνωστων ειδικων”παπαγαλων”του συστηματος με εμφαση σε εναν γνωστο ψυχοπαθη που συνιστουν να κανει ο κοσμος την τεταρτη δοση και αυτοι που δεν εχουν εμβολιαστει να το κανουν αμεσα.

Δημοσιευουν δηλωσεις για τυχον επαναφορα μετρων,μιλανε για μασκα σε ολους τους χωρους οταν πλεον οι ιδιοι ειχαν παραδεχθει οτι η μασκα ειναι μια απο τις αιτιες της εξαρσης των ιωσεων τον φετεινο χειμωνα,μαζι με τα λοκνταουν.

Η μονη μεταλλαξη που ειναι μεταδοτικοτερη ολων ειναι η μεταλλαξη ηλιθιοτητας και βλακειας που κολλανε οσοι πιστευουν εστω και μια λεξη απο οτι γραφουν οι εφημεριδες,λενε τα ραδιοφωνα η μεταδιδουν τα δελτια ειδησεων των σκατοκαναλων.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

Αυτο στην Ελλαδα λεγεται ενημερωση.

Αυτοι οι ψυχοπαθεις νεοταξιτες ελιτιστες που στοχευουν να ελεγξουν τις ζωες μας ελεγχουν ηδη ολους αυτους μαζι με τις κυβερνησεις και τις δικαστικες αρχες.

Γιατι αν ηταν ανεξαρτητοι αυτοι τοτε η Κυβερνηση ολοκληρη θα επρεπε να βρισκεται σε κελι περιμενοντας καταδικη για εγκληματα εναντιον του λαου.Για τους χιλιαδες αδικα χαμενους συμπολιτες μας που πιστεψαν το αφηγημα και την τρομοκρατια του Κουλη και την δικη τους.

Βρυκολακες που δεν χορταινουν απο το αιμα χιλιαδων νεκρων μιας και ειμαστε πρωτοι σε θυματα ανα εκατομμυριο πληθυσμου,θελουν κι αλλους,οσο περισσοτεροι τοσο και καλυτερα.

Ελπιζουν οι ερημοι οτι θα ειναι στο μικρο ποσοστο που μετα τους Αρχηγους νεοταξιτες θα επιβιωσει σε καλυτερες απο τους υπολοιπους συνθηκες,δεν θα ειναι σκλαβοι δηλαδη,σαν ησυχα σκυλακια γλυφουν τους κωλους των ψυχοπαθων εγκληματιων που μας κυβερνουν και περιμενουν την ανταμοιβη τους,ποσο λιγα ξερουν,οταν σταματησουν να τους χρειαζονται θα τους ριξουν στον Καιαδα πολυ πιο γρηγορα απο ολους εμας τους αδαεις.

Αφου και αν ολα ειναι οπως τα περιγραφουν γιατι δεν απαιτουν απο την συμμορια που κυβερναει και τις υπολοιπες που θελουν να κυβερνησουν συντομα να δοθουν τα στοιχεια των νεκρων απο Κοβιντ,να μαθουμε και να μαθαινουμε καθε εβδομαδα απο τον ΕΟΔΥ ποσοι απο οσους νοσουν η πεθαινουν ειναι εμβολιασμενοι η οχι?

Στις περισσοτερες χωρες αυτο γινεται.

Ομως οταν ενας “εγκριτος”δημοσιογραφος ειναι μεχρι τον λαιμο σε δανεια και χρεη και το μονο που τον ενδιαφερει να κανει ειναι να ζει πλουσια χωρις να ενδιαφερεται για οσους ενημερωνει περιμενετε κατι καλυτερο,ξυπνηστε.

Μην διαβαζετε-αγοραζετε τις εφημεριδες τους,μην ακουτε τα ραδιοφωνα τους,μην βλεπετε ειδησεις στα σκουπιδοκαναλα,εμεις εχουμε την δυναμη απλα δεν το καταλαβαινουμε.

Οσο κανετε το αντιθετο θα γελουν πανω στους ταφους των δικων μας και τους δικους μας.

Μεχρι να ερθει η σειρα τους.

Ηδη αρχισε.

Ενας μεγαλοπαπαγαλος αυτομουτζωνοταν πριν λιγες μερες γιατι ενω εχει κανει 5 δοσεις κολλησε κορωνοιο και ηταν θετικος για 12 ημερες.

Χθες πεθανε ξαφνικα αλλος.

Υπομονη,νομιζουν οτι θα σωθουν,δεν θα συμβει.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...