ΤΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (βίντεο)

Η Ορθοδοξία βρίθει από Αγίους που έζησαν ανά τους αιώνες και μέχρι σήμερα, τα σκηνώματα των οποίων όχι μόνο δεν έχουν φθαρεί από τον χρόνο αλλά συχνά αναβλύζουν μύρο και ευωδιές που εντυπωσιάζουν τον κάθε προσκυνητή.


Μια σοβαρή προϋπόθεση για να αναγνωριστεί κάποιος σαν Άγιος είναι και η μη φθορά των οστών του μετά θάνατο, καθώς και η συχνή ευωδία που αυτά αναδίδουν.


Όμως αυτό το θειο σημάδι για την αγιότητα, οι Παπικοί που έχουν απομακρυνθεί από την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική εκκλησία, το έχουν χρησιμοποιήσει με δόλιο τρόπο προσπαθώντας να αναδείξουν και αυτοί αγίους με σκηνώματα που μένουν άφθαρτα στον χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό της δολιότητας αυτής, ότι έχουν φτάσει στο σημείο να εξαπατούν με… διάφορα τρικ και τεχνάσματα αφελείς πιστούς που εκστασιάζονται από αυτή την απατηλή εικόνα παρουσιάζοντας δήθεν άφθαρτα σκηνώματα που έχουν γίνει έτσι μετά από δικές τους τεχνικές παρεμβάσεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΛΕΟΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΡΣ, ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΖΙΜΠΡΑΓΚΑΛΑ, ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ? ΟΙ (ΑΓΡΙΕΣ) ΦΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]