Μητσοτάκης: Σήμερα δίνουμε ένα τέλος στον φαύλο κύκλο του λαϊκισμού - ΒΙΝΤΕΟ

 Χαρούμενος που βρίσκεται στην 81η ΔΕΘ ως πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας στην ομιλία του ενώπιον των παραγωγικών φορέων


Είμαι εδώ να μοιραστώ μαζί σας, αντιλαμβάνομαι την ιστορική ευθύνη, δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα για να οδηγήσουμε την πατρίδα μας έξω από την κρίση, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η παροχολογία δεν έχει καμιά θέση από το βήμα της ΔΕΘ, δεν θα δώσω ψεύτικές υποσχέσεις δεν θα δώσω χρήματα που δεν υπάρχουν, τόνισε.

Είμαι εδώ για να υπογράψουμε μια συμφωνία αλήθειας με τον κάθε Έλληνα κι την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, προσέθεσε.

«Ο Τσίπρας συνεχίζει αμετανόητος και προκλητικός»

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Τσίπρας δεν διδάχτηκε τίποτα, συνεχίζει αμετανόητος και προκλητικός, διχάζει, δίνει ανεύθυνες υποσχέσεις, δεν θέλει να αλλάξει κατεύθυνση, υπονομεύει βάναυσα τη λειτουργία των θεσμών. Όσο και να προσπαθεί να βάλει το κουστούμι του μεταρρυθμιστή έχει μόνο στο μυαλό του την εξουσία, συνέχισε, και συμπλήρωσε: ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει φτώχεια.

Ήρθε η ώρα ο λαός να πάρει τη δημοκρατία στα χέρια του. Για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, να φύγει ο Τσίπρας το συντομότερο, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης.

Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια γραμμή με το χθες. Επτά χρόνια κάποιοι πίστεψαν ότι ήταν η ευκαιρία να κλείσουμε τους λογαριασμούς με όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, σημείωσε και προσέθεσε: 'Η τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση υπονομεύει τους θεσμούς»

Για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση, υπονόμευσε και υπονομεύει τους θεσμούς. Προτείνω ένα σχέδιο για το μέλλον και δεν αναλύω το παρελθόν. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγών για ένα καλύτερο αύριο, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καταθέτω τον οδικό χάρτη για το μέλλον. Προτείνω μια συμφωνία αλήθειας, ανάμεσα μας, για να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα, συμπλήρωσε και υπογράμμισε:

Σήμερα δίνουμε ένα τέλος στον φαύλο κύκλο του λαϊκισμού. Σας ζητώ να με αντιμετωπίσετε ως κάποιον που δουλεύει πολύ σκληρά για τα συμφέροντα των πολλών και όχι τα λίγα. Με συνέπεια για την ανάταση της χώρας.

«Χρειαζόμαστε όραμα για την μεταμνημονιακή εποχή»

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες του 2016, θυμίζει ρημαγμένη χώρα, η φορολογική επίθεση της κυβέρνησης οδηγεί σε ύφεση. Η κυβέρνηση πλήττει τους ίδιους και τους ίδιους. Η κοινωνική συνοχή δοκιμάζεται. Η ελληνική κοινωνία έχασε κάθε αίσθηση προσανατολισμού, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε:

Η Ελλάδα χρειάζεται αναγέννηση. Χρειαζόμαστε όραμα για την μεταμνημονιακή πολιτική. Να επιδιώκει την Αριστεία και την επιβράβευση, να δημιουργεί συλλογικά πρότυπα.

«Δουλειές για τους πολλούς και όχι για τους κολλητούς»

Μόνο η οικονομία της αγοράς μπορεί να δημιουργήσει πλούτο, δίκαια ανακατανομή του πλούτου. Η επιχειρηματική κοινότητα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο, να επιστρέψουμε στις αξίες της ζωής, στην αξιοκρατία και στη διαφάνεια, στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε:

Οδικός χάρτης για την επανεκκίνηση της οικονομίας είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, η μείωση της ανεργίας θα έρθει από τον ιδιωτικό τομέα, με επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα και όχι από κρατικές προσλήψεις. Δουλειές για τους πολλούς και όχι για το κόμμα και τους κολλητούς, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

«Καμία έκπτωση στην αξιοκρατία»

Στόχος θα είναι οι εξαγωγές να αγγίξουν το 40% του ΑΕΠ, από 30% που είναι σήμερα, χρειάζονται νέες πολιτικές, χρειάζεται επιχειρηματικότητα και ρίσκο. Μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερες από 170 χιλιάδες θέσεις εργασίες. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ

Είπε πως χρειάζεται μια κυβέρνηση αποτελεσματική, ομοιογενής, «η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι η κυβέρνηση των καλύτερων», τόνισε και δεσμεύτηκε «δεν θα κάνω καμία έκπτωση στην αξιοκρατία». «Ως πρωθυπουργός δεν θα ανεχτώ καμία έλλειψη μεταρρυθμιστικού έργου. Θα εφαρμόσουμε πλήρως και εγκαίρως το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο».

Θα θέσουμε νέο πλαίσιο με τους πιστωτές μας, θα προωθήσουμε μεταρρυθμιστικό πλαίσιο και θα περιορίσουμε την απαίτηση των πλεονασμάτων, από 3,5 σε 2%, ανέφερε αναλύοντας τον πρόγραμμα της ΝΔ και μίλησε για μείωση στη φορολογική πολιτική. Το σύστημα σήμερα έχει αποτύχει, υπάρχουν απώλειες εισόδων και φοροδιαφυγή πολλών δισ., ανέφερε.

«Μέτρα άμεσης μείωσης της φορολογίας, υπό την προϋπόθεση της μείωσης των πλεονασμάτων»

Η αύξηση των φόρων αποδείχτηκε κοινωνικά άδικη και αναποτελεσματική. Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να υπερφορολογείται για να στηρίζεται ένα πελατειακό κράτος, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εξήγγειλε μέτρα άμεσης μείωσης της φορολογίας, υπό την προϋπόθεση της μείωσης των πλεονασμάτων: Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος δύο ετών, 20% τον πρώτο χρόνο και 10% τον δεύτερο, στο 24% η φορολόγηση των επιχειρήσεων τον πρώτο χρόνιο, στο 20% τον δεύτερο. Στο 13% επανέρχεται ο φόρος για τα αγροτικά προϊόντα. Καταργείται ο φόρος των καυσίμων.

«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά δεν θα δοθούν και οι προβλεπόμενες αυξήσεις»

Η ανάσα των 2 δισ. από τα πλεονάσματα και η διεύρυνση της φορολογικής βάσης θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσα. Χρειάζεται όμως να μην διαταραχτεί η δημοσιονομική ισορροπία, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημείωσε ότι υπάρχει περιθώριο περικοπών, στο Δημόσιο, τονίζοντας όμως ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, μόνο αξιολογήσεις. Καταργούνται φορείς του Δημοσίου. Δεν θα γίνουν οι προβλεπόμενες αυξήσεις στους υπαλλήλους του Δημοσίου.

«Οι προτάσεις της ΝΔ είναι μετρημένες και απολύτως κοστολογημένες»

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα υπάρξει 1,5 δισ. ευρώ εξοικονόμηση από τις στοχευμένες παρεμβάσεις του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ τον πρώτο χρόνο.

Εξάλλου, έκανε λόγο για μείωση 50% στο τέλος της ΕΡΤ, ενώ είπε ότι η κρατική τηλεόραση πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως ένα όργανο προπαγάνδας.

Έκανε λόγο για εύλογα ερωτήματα σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή.

Τόνισε ότι οι προτάσεις της ΝΔ είναι μετρημένες και απολύτως κοστολογημένες.

«Αρκετά με τους λαϊκιστές που μικραίνουν τη χώρα μας», είπε και τόνισε: «Δεν έχουν το θάρρος να πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό για τις ευθύνες που και αυτός πρέπει να αναλάβει. Ας τους δείξουμε την έξοδο, ας τους στείλουμε σπίτι τους να αναπνεύσουμε επιτέλους ελεύθερα».

«Παρεμβάσεις στις τράπεζες για τα κόκκινα δάνεια»

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για παρεμβάσεις στις τράπεζες για να καθαρίσουν τα κόκκινα δάνεια, να ανακουφιστούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να έχουν δεύτερη ευκαιρία, όσες επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να σταθούν στα πόδια τους.

Είπε ότι θα προχωρήσουν και παρεμβάσεις σχετικά με τις προσαυξήσεις για χρέη στο Δημόσιο.

«Γενναία φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις με ίδια κεφάλαια»

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, σε γενναία φορολογικά κίνητρα σε όσους επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται με ίδια κεφάλαια και στη δημιουργία νομικού πλαισίου για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των επιχειρήσεων, και για χωροταξικό σχεδιασμό για να μην αμφισβητούνται εκτάσεις.

«Η μεταρρύθμιση του ίδιου του κράτους είναι η απαραίτητη μεταρρύθμιση για την υλοποίηση όλων των μεταρρυθμίσεων», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και προσέθεσε: Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα σέβεται τα χρήματα του πολίτη, ένα κράτος που θα αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό του με ευελιξία. Θα επιβάλλει παντού την ηλεκτρονική υπογραφή για να μπορούν οι πολίτες να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους από το σπίτι.Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

44 σχόλια :

 1. ΑΜΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ,ΔΥΟ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2016 - 5:01 μ.μ.

  ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ξ/Ρ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ??
  ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...

  Artemis Sorras:
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ [ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΜΑΔΑ 40 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ]

  ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΕΓΕΝΕΙΣ

  ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

  ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ????????

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

  ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  http://alfeiospotamos.gr/?s=%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99&searchsubmit=

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΩΡΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΑ ΟΥΡΤ ΜΩΡΗ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΣΩΡΙΑΣΗ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 3. Ο σαχλαμάρας κοιμότανε σε όλη την διάρκεια των υποσχέσεων. Κάτι ήξερε φαίνεται... Και κάτι ακόμα: Ο δαμαλούκος γιατί είχε το βλέμμα που θύμιζε τον Ζαν Γκαμπέν στην "Συμμορία των Σικελών";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ!!
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ "ΖΑΠΠΕΙΑ"..ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"..ΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"..
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Π ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

  ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ...

  ΣΑΜΑΡΑΣ (προεκλογικά – 10/6/2012): Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ...

  <<….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
  ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
  ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΄Οσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
  Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση...>>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),
  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,
  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,
  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,
  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!
  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  - Αφελλήνισε την Παιδεία,
  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,
  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,
  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!
  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!
  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)
  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!
  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  Ποτέ ξανά ψήφος στους προδότες της ψωφοδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το γουρλό μιλούσε θεωρώντας ότι θα γίνει σίγουρα πρωθυπουργός. Για να μην πούμε ότι μιλούσε σαν πρωθυπουργός. "Ετσι του "σφύριξαν" θα μιλάς". Τόπιασε ! Ξουράφι ο κούλης...Και τον χειροκροτούσαν κάθε λίγο οι αεριτζήδες του. Ποιοι είναι οι αεριτζήδες; Μα, όλοι εκείνοι οι σοβαροφανείς βολεμένοι που πήγαν ν΄ακούσουν τις μαλακίες του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Kούλης στην ΔΕΘ: «Δουλειές για τους πολλούς και όχι για τους κολλητούς»

   Ύβρις στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν η προσωποποίηση της αλαζονικής συμπεριφοράς του

   Κούλης : Με αυτούς θα κυβερνήσω και θα σας ξεσκίσω...(ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΑΙΟΥΣ...ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ ...ΔΕΝΔΡΙΝΟΥΣ ...ΒΑΣΙΛΑΚΙΔΕΣ ...ΦΛΕΣΣΕΣ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ...)

   ΥΓ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤOY KOYΛH, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΓΩΣΑΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΜΝΩΝΤΑΣ KAI ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟ-ΚΡΑΤΙΑ.


   Διαγραφή
 7. ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..), ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ορισμένοι παπαγάλοι μας λένε ότι, δεν μπορούν να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες, δηλαδή σε μια χώρα που χρεοκόπησε που είναι σε μνημόνια 6 χρόνια, σε λιτότητα σκέφτεται εάν θα πρέπει να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες και έτσι να μειωθούν οι άμεσοι και οι έμεσοι φόροι που σκοτώνουν την ανάπτυξη, να αυξηθεί η κατανάλωση, να ανασάνει ο κόσμος από την υπερφορολόγηση, να τους χαίρεστε και προσέξτε να μην τους χάσετε τώρα που τους βρήκατε, σας δουλεύουν ψηλό χαζί όλους και όλες, επιτέλους ξυπνήστε ρε, να μειώσουν τους υπουργούς τους υφιπουργούς, τους κληρωτούς υπαλλήλους, να μειώσουν τον αριθμό των βουλευτών, να μειώσουν τους υπαλλήλους της βουλής, να μειώσουν τοποθετήσεις στο εξωτερικό, να μειώσουν δαπάνες από τις ΔΕΚΟ, να μειώσουν κρατικούς φορείς άχρηστους που παραμένουν ανοικτοί για να βολεύονται τα κομματόσκυλα, να μειώσουν τις ενοικιάσεις κτιρίων για κρατικές υπηρεσίες, να μειώσουν τις αμυντικές δαπάνες, να εφαρμόζουν σταδιακή μείωση μισθολογικού κόστους προσλαμβάνοντας 3 για κάθε 10 υπαλλήλους που συνταξιοδοτούνται, κτλ, υπάρχουν όπως καταλαβαίνεται αρκετό λίπος στο δημόσιο και στα υπουργεία τα οποία θα επιφέρουν εκ. ευρώ μειώσεις δαπανών εάν το θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καθήστε κορόιδα στο ΣΥΡΙΖΑ, να αυξάνει τις κρατικές δαπάνες, να διορίζει τους κουμπάρους, τα ξαδέλφια, τις ανηψιές, τους κολλητούς στο δημόσιο και να πληρώνετε εσείς παραπάνω φόρους, κορόιδα, να τρώνε αυτοί με χρυσά κουτάλια και εσείς στην πείνα, να ξοδεύουν τα χρήματα του δημοσίου με τους κολλητούς εργολάβους, το ΦΠΑ έφτασε στο 24 %, η ανάπτυξη εξαφανίστηκε, οι συνταξιούχοι έφαγαν μέσα σε ενάμυσι χρόνο τρεις μειώσεις, πέρυσι αυξήσανε τα λαμόγια την εισφορά υγείας από 4% στο 6%, φέτος τους μείωσαν τις συντάξεις με την μείωση του αφορολόγητου, τώρα τους μειώνουν και τις επικουρικές, έκοψαν το ΕΚΑΣ, τους ψώφησαν τους ανθρώπους οι ψεύτες, οι εργαζόμενοι φάγανε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, φάγανε αύξηση των προιόντων λόγω ΦΠΑ, έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα από αρχές του έτους, γίδια φάτε μόνο σανό και ζήστε με αξιοπρέπεια ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή με κουπόνι προβληρομένη κάρτα 30 ευρώ τον μήνα για να ψωνίζετε μόνο μακαρόνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα κέρδισαν αξιοπρέπεια, πληρώνουν παραπάνω φόρους διότι έπεσε το αφορλόγητο, αυξήθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές, ακρίβεναι η ζωή ΦΠΑ στο 24 %, αλλά έχουν αξιοπρέπεια, φυσικά οι κρατικές δαπάνες αυξήθηκαν λόγω κρίσης, πως θα ταίζουν τους κουμπάρους, τους εργολάβους, τους συμβούλους των υπουργείων, τις αυξήσεις που πήραν οι γραμματείς των υπουργείων, τις αυήσεις που πήραν οι διευθυντές των ΔΕΚΟ, πληρώστε κορόιδα και ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΝΩ, 8:31 ΚΑΙ 8:33, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΣΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΪ!!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ,ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ 8:14 (Α&Β) ΚΑΙ 8:20.

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ:

  ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ "ΔΕΞΙΟΙ" ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.-

  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ 8:14 ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ 8:31 ΚΑΙ 8:33 ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ...

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),
  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,
  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,
  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,
  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!
  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  - Αφελλήνισε την Παιδεία,
  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,
  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,
  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!
  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!
  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)
  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!
  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  Ποτέ ξανά ψήφος στους προδότες της ψωφοδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Με τους Συριζοκουκουέδες 8:31, θα συγκυβερνήσετε 101%. Οσονούπω...
  Κορόιδοοοοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γενικώς το σμήνος των λέξεων που χρησιμοποιούν τα όρνια είναι μεγάλο (διακύβευμα, αφήγημα, πρόσημο κ.τ.λ.), αλλά η λέξη λαϊκισμός ξεχωρίζει πρώτη μακράν, και κατά τη διάρκεια, και κατά τη συχνότητα, και κατά το εύρος της χρήσης.
  Με τη σημερινή διαστροφή των εννοιών, ο λαϊκισμός δεν προσάπτεται τόσον εναντίον των πολιτικών, όσον εναντίον των πολιτών. Δεν είναι δηλαδή δημαγωγός ο εκάστοτε Κλέων ο Βυρσοδέψης, αλλά το θύμα του, ο Μήτσος ο φουκαράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;
  ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
  ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς, το Δρακουλόπαιδο νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και μ@λ@κες…

   «Αντί ο κ. Μητσοτάκης να υπονομεύει και να δυσφημεί τη χώρα , καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τη παρέα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της μίζας που κυβερνούσε τόσα χρόνια τη χώρα, λεηλατώντας το λαό και βγάζοντας τα κέρδη της έξω», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

   «Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης αντί να εμφανίζεται ως κήνσορας σαν …«αθώα περιστερά» και να μας κουνά το δάχτυλο, να απαντήσει ευθέως στους Έλληνες πολίτες για ορισμένα καίρια ζητήματα πολιτικής ηθικής που τον αφορούν προσωπικά, όπως τη συνεταιρική σχέση της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ καθώς και για το Πόθεν Έσχες», υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη

   Ο Παπασταύρου είναι ο μπροστινός αχυράνθρωπος της μιζοκρατίας, πίσω δε από τον Παπασταύρου κρύβετε η μισή Νου-γόνο-Δούλα και ο νοών νοείτω...

   Διαγραφή
 17. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΛΑΤΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΕΩΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η Ν.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 8:58 πμ η μαύρη προπαγάντα σου δεν περνάει, η Ν.Δ. είναι η ανερχόμενη δύναμη που θα ξεπεράσει το 35 % στις εκλογές που έρχονται μέχρι τον Μάρτη, οι παραισθήσεις, η προπαγάντα, ο λαικισμός, δεν περνά πια στον λαό, σας είδε σας γεύτηκε και το μετάνιωσε, δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος, τελειώσατε όλοι σας, καμένο χαρτί είσθε όσο και να τραγουδάτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΛΙΓΟΣΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ?ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ?ΠΩΣ??????? Ε,ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ............................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είμαστε καλά…
   τον έχουμε αρχηγό …
   είμαστε μαζόχες …
   με τον Κούλη τον χαζό …

   Κούλη είσαι η ελπίδα μας …
   Άρπαξε την μίζα μας ….
   Άρπαξε την μίζα μας ….

   Διαγραφή
  2. ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ, ΤΙΣ "ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ, ΤΟΥΣ "ΥΜΝΟΥΣ" ΑΠΟ TΟΥΣ ΔΟΛ-ΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΙΣ "ΦΙΛΙΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ...

   ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΖΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ

   Διαγραφή
 22. ΡΕ ΦΙΛΕ 11.00 Η ΝΔ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ?ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?Η ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,Η ΝΔ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ,ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ,ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ?Ε ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ?ΠΩΣ?ΠΩΣ?ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 11:09 πμ καλά κρασιά παπαγαλάκι, με την ΝΔ το 2014 είμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, η οικονομία είχε γυρίσει σε ανάπτυξη, μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνο 13 % στην εστίαση, μείωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, κτλ, τα ξέχασες μαύρη προπαγάντα, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω και γυρίσαμε 3 χρόνια πίσω, ακόμη ο Σόιμπερ το παραδέχθηκε ότι με την προηγούμενη κυβέρνηση το 2015 βγαίναμε από τα μνημόνια και θα μπαίναμε σε επιτήρηση μόνο όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά αγόρι μου,εσύ ενημερωνόσουν μόνο από ΣΚΑΙ και MEGA. Γι αυτό είσαι....μέσα στα πράγματα. Χα χα χα χα.

   Διαγραφή
  2. τον πινόκιο την τον έχεις ;

   Διαγραφή
 24. 11:18 πμ εσύ ζεις στο 1965 !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΠΩΣ)...
  ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΔΕΝ ΣΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ.!!!

  ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,
  ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ..!!! https://www.youtube.com/watch?v=rNAXAiFjBa0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ? ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 12.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

   Διαγραφή
  2. στον Αλέξη να πας τον μάγο, τα κάνει όλα και συμφέρει, εδώ θα εξαφανίσει το χρέος

   Διαγραφή
 27. ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ε,άει στο διάολο ρε Κούλη από δω. Απορώ,πόσοι μ@λ@κες υπάρχουν ακόμη που πιστεύουν ότι θα έρθεις πίσω στον τόπο του εγκλήματος,για να μας ξανασώσεις.
  Αλοίμονό μας αν έρθεις στην εξουσία εσύ ο "ταγμένος" με κάθε τρόπο και κάθε μέσο στην ΕΕ,και το κυριότερο,με οποιαδήποτε θυσία !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 11:45 π.μ. Γειά σου Πινοκιο με τα τρελά σου παραμύθια. . . Πες την αλήθεια για ΜΙΑ κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά στην ζωή σου. . ότι θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνεις στην καρέκλα, δηλ. να καταστρέψεις την χώρα,να καταστρέψεις κ να λεηλατησεις κάθε θεσμό, κάθε έννοια δικαιοσύνης, ακόμα κ Β. Κορεα να γίνει ή Ελλαδα αρκεί να είσαι εσύ κ τα τρωκτικά σου στην εξουσία. . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑΣΥΡΙΖΑ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ?ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ!!!

  ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΩ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ'ΆΡΧΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. στον ψυχίατρο από πότε έχεις να πάς ;

   Διαγραφή
 33. κουληs ο υιοs τηs αδερφηs του χρυσο παιντι....μπαμπακιτα το γουρλοματικο ανακοντα το βλεμμα τηs θλιμενηs αγελαδαs!
  οι πτηνοτροφοι στο συνεδριο τουs απεφανθησαν οτι πραμα που βγαινει απο τον πρωκτον χαιρι δεν εχει ελαφροδεκσιουλια ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σου έχω πει όταν πείνεις τσίπουρα να μην γράφεις στο πληκτρολόγιο

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]