Φρενίτιδα για το μαύρο φεγγάρι που θα φέρει το τέλος του κόσμου

Ίσως θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσετε τα σχέδιο που έχετε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακό καθότι την Παρασκευή το βράδυ ένα σπάνιο φαινόμενο πρόκειται να εμφανιστεί στον ουρανό. Το φαινόμενο αυτό είναι το λεγόμενο «μαύρο φεγγάρι» και σύμφωνα με ορισμένους αποτελεί σημάδι πως το τέλος του κόσμου είναι κοντά.

Το μαύρο φεγγάρι θα καλύψει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο την Παρασκευή το βράδυ και θα μπορούσε να συνδεθεί με την Αποκάλυψη.

Οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν πως μετά την ηλιακή έκλειψη- το «δαχτυλίδι της φωτιάς» όπως είναι γνωστή- την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, το μαύρο φεγγάρι μόνο λίγες εβδομάδες μετά μπορεί μόνο να σημαίνει την καταστροφή του κόσμου.

Η θεωρία τους βασίζεται κυρίως στις αμέτρητες αναφορές της Βίβλου στο φεγγάρι, τον ήλιο και τα άστρα και ιδίως στην αναφορά του ευαγγελιστή Λουκά όπου αναφέρει «θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στα αστέρια.» τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα «οι καρδιές των ανθρώπων να γεμίσουν φόβο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express στο Facebook έχουν ήδη αρχίσει να υπάρχουν σχόλια αναφορικά με το μαύρο φεγγάρι με τα περισσότερα να λένε πως «σημάδια μας αφήνουν να καταλάβουμε πως ο Ιησούς έρχεται σύντομα».

Το μαύρο φεγγάρι συμβαίνει όταν έχουμε δυο πανσέληνους μέσα στον ίδιο μήνα, με το δεύτερο φεγγάρι να είναι αόρατο καθώς η φωτεινή του πλευρά δεν φαίνεται από τη γη.Το μπλε φεγγάρι είναι ακριβώς το αντίθετο, όταν συμβαίνουν δυο νέα φεγγάρια σε ένα μήνα.

Το τελευταίο μαύρο φεγγάρι συνέβη τον Μάρτιο του 2014 και δεν θα συμβεί ξανά μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Πηγη tromaktiko
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. re malaka den fofame ante gamisoy,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. exo ueo den maniazis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ααα ωραια να παιξουμε ποκεμον γκαγκαου να μην φοβομαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΙ(ΑΝΤΖΕΛΑ).ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟΨΕ(ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ).ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ).ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ(ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πουστοπλανητης ειναι το φεγγαρι,ενα αχρηστο πραμα μια μαλακια που την κανατε θεο σαν μαλακες που εισαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]