ΦΑΚΕΛΟΣ BULGRAVIA! Το σχέδιο "Μπουλγκράβια" είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα! Έρχονται φοβερά γεγονότα και επεισόδια... ΒΙΝΤΕΟ


Σχέδιο "Μπουλγκράβια"... τι προβλέπει.
Από τι φαίνεται το σχέδιο αυτό είναι σε εξέλιξη... ;;;
Γύρω στα 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα "ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ".

Σύμφωνα με αυτό το νεοταξικό σχέδιο, θα συμβούν στην Ελλάδα φοβερά γεγονότα και επεισόδια λόγω της όλο και αυξανόμενης λαϊκής οργής και αγανάκτησης.


Οι αλλοδαποί μετανάστες της Θεσσαλονίκης (που εν τω μεταξύ θα έχουν φτάσει το 35 % του πληθυσμού της πόλης !!!) θα πραγματοποιήσουν πάνω στην "αναμπουμπούλα" μαζικές δολοφονίες του ελληνικού πληθυσμού.
Αφού τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα, θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ (μήπως για αυτό κυκλοφορεί ήδη στο Αιγαίο;).

Μεταφέρονται (σταδιακά) περί τα 4,5 εκατομμύρια κόσμου στην Θεσσαλονίκη. Τότε μέσα από αυτό το καζάνι των 7-7,5 εκατομμυρίων, που θα έχει γίνει η Θεσσαλονίκη, θα βγει ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική Επικράτεια.
Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται η Π.Γ.Δ."Μ" και η Βουλγαρία.

Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία "ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ" και πρωτεύουσα του θα είναι η Θεσσαλονίκη.


iokh.gr
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

 1. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ! ΤΑ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΑ-ΠΑΝΤΩΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ" ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Παγκοσμιοποίηση εφαρμόζει τα σχέδιά της

   ανοιχτά σύνορα
   κατάργηση εθνικής συνείδησης
   κατάργηση Πίστης
   κατάργηση ηθικών αξιών
   πολυπολιτισμό
   ανασφάλεια-φόβο
   οικονομική εξαθλίωση
   Παγκόσμια κυβέρνηση

   Βλέπε τι λένε Έλληνες πολιτικοί για Παγκόσμια κυβέρνηση

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2EjwXFzOJ_E

   και ξένοι

   spirospero.gr/index.php/diethni/120051-omologei-to-egklima-i-x-klinton-me-ton-ompama-ylopoioyme-ta-sxedia-kisingker-gia-epivoli-tis-dp

   Δες τα, αν βέβαια σε ενδιαφέρει η αλήθεια.

   Διαγραφή