Χαώδης Η Διαφορά Στην Αρχιεπισκοπή – Δεν Πήγε Ο Χρυσόστομος Στην Ιερά Σύνοδο

Αίσθηση προκαλεί η απουσία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου από τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου στον απόηχο του Μακεδονικού, όταν μάλιστα και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκος ματαίωσε την σημερινή επίσκεψη του στην Αιγιάλεια, λόγω της έκτακτης σύγκλησης των Ιεραρχών

Ο Πατρών, αντί να μεταβεί στην Αθήνα, παρευρίσκεται στο Αίγιο στις εκδηλώσεις εορτασμού της επίσημης αργίας της 26ης Ιανουρίου, ημέρα της Μυστική Συνέλευσς της Βοστίτσας.

Η κίνηση αυτή έτυχε σχολιασμού καθλως από κάποιους ερμηνεύεται ως επιθυμία του να δηλώσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, για την στάση – διοργάνωση συλλαλητηρίου – για το Σκοπιανό και ταυτοχρονα την «ενόχληση» του στην θέση του Αρχιεπισκόπου κατά των συλλαλητηρίων.

Πηγή: dete.gr

loading...

1 thought on “Χαώδης Η Διαφορά Στην Αρχιεπισκοπή – Δεν Πήγε Ο Χρυσόστομος Στην Ιερά Σύνοδο

  1. ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΑΟΣ .ΧΑΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΡΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΚΙ !! ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,Ε Λ Ε Ο Σ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Comments are closed.