Ανηψια μου με είπε οτι,ειπαν στο σχολείο για κάποιον Ήρωα Ελληνα οτι ήταν γκει!! Και γκει να ήταν ρε καθικια,ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!

 ….θελει νεκροι χιλιαδες,να ναι στους τροχους! Θελει κι ζωντανοι να δινουν το αιμα τους…!!

Πολεμηστε,ηρωες να γινετε,για την Πατριδα,τα Ιερα…και εμεις θα ερθει η ωρα να σας τιμησουμε,μεσα απ τα γραφεια μας με ξυλο καρυδιας και πατωματα laminate!!

Στο Τατοι με καλεσμενους λοιμοκοντορους αστρατευτους,με Γκουτσι φορεματα και Αρμανι κουστουμια,να τρωνε χαβιαρι και να πινουν Γαλλικη σαμπανια!!

Ξυπολιτοι πολεμησαν το 1821,Βαλκανικους,1940…χωρις καλα τουφεκια,χωρις πολλα βολια…κιομως αντριωμενοι με πιστη στο Θεο,αγαπη στη Πατριδα και οραμα την ελευθερια,τα καταφεραν! 

Δωσαν τις περιουσιες τους,πατησαν κατω τα ΘΕΛΩ τους,δεν λυπηθηκαν την ζωη τους…και πεθαναν στην ψαθα και στις φυλακες!

Γιατι ολοι αυτοι οι ξυπολιτοι και εμεις οι ξυπολιτοι,ειμαστε χρησιμοι αναλωσιμοι “ηλιθιοι”,που “στρωνουμε” το τραπεζι στο ΤΑΤΟΙ για να γευματισουν και να μας τιμησουν ΑΥΤΟΙ,που μας κρατανε ξυπολιτους,γιατι φοβουντε οτι αν παππουτσοθουμε,θα σηκωθουμε 2-3 εκατοστα απ το εδαφος και θα τους κοιταμε καταματα και στα ισα!

“Ειμαι εξαρτημα της μηχανης τους και ο γιος μου τ ανταλλακτικο”!

Θα τιμησουν τους Ηρωες του 1821 αυτοι,που πεταξαν τα καδρα με της Μορφες των Αγωνιστων απ σχολεια??

Αυτοι,που οπως τωρα βγαζουν στη φορα,τα απλυτα του Σπυροπουλου,Κιμουλη…βγαζουν και τα απλυτα των Αγωνιστων του 1821!

Ο Παπαφλεσας ειχε γκομενες,ο Μιαουλης το αλλο,η Μπουμπουλινα το παραλλο…αποδομωντας τους Ηρωες μας,κυριως στο μυαλο των νεων παιδιων!

Ανηψια μου με ειπε οτι,ειπαν στο σχολειο για καποιον Ηρωα Ελληνα οτι ηταν γκει!!

Και γκει να ηταν ρε καθικια,ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!

Τι να σε κανω εσενα ρε “αντρα” γαμια,που πηδηξες ενα κοπαδι γυναικες και πηγες στο στρατο και εφυγες με κλαματα Ι5,η’ εβαλε ο μπαμπακας σου μεσω,να σηκωνεις την σημαια στο Λυκαβιτο!!!

Οι Ηρωες του 1821,μονο απο ΗΡΩΕΣ μπορουν να τιμηθουν!

Και αυτοι οι ΗΡΩΕΣ ειναι ο Ελληνικος λαος,που μεσα απο παρελασεις,Σχολικες γιορτες,συζητωντας στο σπιτι με τα παιδια σας,κανοντας τους στην Εκκλησια ενα μνημοσυνο με λιγα κολυβα…μπορει να αποδωσει τιμες σ αυτους,που πεθαναν,φτωχεψαν,φυλακισθηκαν…ομως μειναν ανεξιτηλα γραμμενοι στις καρδιες ΟΛΩΝ των Ελληνων!!

Γιατι ο Ηρωισμος,οπως κι Αγιοσυνη,ουτε εξηγειτε,ουτε πιανετε,ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ!

Και ο λαος ξερει,Βιωματικα,να τιμαει τετοιες σπουδαιες προσωπικοτητες!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ!

Τωρα,αυτοι που θα πανε στο Τατοι να τιμησουν τους Ηρωες του 1821,ας καλεσουν και τον Αντετοκουμπο να τους κανει μερικα καρφωματα και να τον φωναζουν,με την Αστακοδαγκανα στο στομα,ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ,ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!

Γ.Ν

loading...