ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ. To πλοίο « Haddad 1» θα «ξεφόρτωνε εμπόρευμα » στην παραλία Καλοί Λιμένες που βρίσκονται 75km νοτιοδυτικά του Ηρακλείου Κρήτης.


​Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν τι συμβαίνει – χρόνια τώρα -- στη Περιοχή αυτή Νοτιοδυτικά του Ηρακλείου Κρήτης ...
Θαλασσοδαρμένοι ψαράδες , όπως ο Καπτετάν Φάνης και ο ξάδελφος του Στελής έχουν να διηγηθούν αμέτρητες ιστορίες με πλοία φαντάσματα που με σβηστά τα φώτα αγκυροβολούν στην νησίδα "Απόστολος Παύλος" που βρίσκεται απέναντι από τον οικισμό « για να ανεφοδιαστούν » και να συνεχίσουν την ρώτα τους προς την Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ από τις εκεί δεξαμενές πετρελαίου που βρίσκονται πάνω στην νησίδα. Αλλά και οι διαδρομές που ακολουθούν τα «φορτηγά » που καταφθάνουν στη παραλία , είναι γνωστές .
Από το χωριό Πόμπια της Μεσαράς περνώντας από τα Πηγαϊδάκια. όπου ο δρόμος είναι επικίνδυνα στενός και έχει πολλές» απότομες στροφές, .. και η επιστροφή ( ποτέ από τον ίδιο δρόμο ) αλλά συνήθως από τον χωματόδρομο που οδηγεί στους Καλούς Λιμένες από την Μονή Οδηγητρίας, τον οποίο επιλέγουν κυρίως όσοι έχουν επισκεφτεί το Αγιοφάραγγο , μέσα δηλαδή από την αγριάδα των Αστερουσίων. Ακόμα και οι Αστυνομικές δυνάμεις Τ.Α.Ε Κρήτης ( μέσω προ καθοριζόμενων δρομολογίων που τους επιβάλλονται και σταθερών σημείων ελέγχου που τους υποδεικνύονται ), « δεν τολμούν να εμποδίζουν τις διαδρομές αυτές » … κύριοι της ΕΥΠ και όχι μόνο .
 Ένα ολόκληρο σύστημα – χρόνια τώρα – όπως έχουμε πληροφορηθεί από συνεργάτες μας – λειτουργεί άψογα , πάντα ελεγχόμενα και όχι μόνο … υπάρχει μέριμνα ώστε όσοι αναλαμβάνουν θέσεις ελέγχου να είναι … τις δικής τους επιλογής .
 Σε όλα τα ανωτέρω ας προσθέσουμε και τον εξεις συλλογισμό … για να καταλάβουμε Οι σφαίρες που βρέθηκαν (9mm) είναι άχρηστες για τον πόλεμο των Τζιχαντιστών που διεξάγεται με όπλα στρατιωτικού τύπου μεγάλης εμβέλειας (καλασνικοφ, M16 κλπ) που χρησιμοποιούν διαμετρήματα 7,62mm και 5,56mm αντίστοιχα.
Το διαμέτρημα των 9 χιλιοστών ως γνωστό χρησιμοποιείται από μικρής εμβέλειας όπλα, όπως τα υποπολυβόλα ΜP5 που χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ, ενώ χρησιμοποιούνται και στα πολύ δημοφιλή πιστόλια στην Κρήτη, τα λεγόμενα εννιάρια.
 Η παρουσία ΜΟΝΟ κυνηγετικών όπλων και κυρίως καραμπίνες αστυνομικού τύπου, οι οποίες χρησιμοποιούν φυσίγγια δεν σας « προβληματίζουν »;
 Οι αμέτρητες κούτες με λαθραία τσιγάρα ( που ακόμα καταμετρούνται - έκανα λάθος και ξαναμετρούν ) δεν σας «λένε κάτι » ;; Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι .. έχετε τα κότσια να την αντιμετωπίσετε ;; Η μήπως η ανάπτυξη μας σαν κράτος θα στηριχθεί σε λαθρεμπόριο όπλων , καπνού , διακίνηση Ναρκωτικών , πορνοτουρισμό κ.α ;;
 Η Πολιτική Βούληση είναι το ζητούμενο .

 Ακολουθεί β μέρος !!


 ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :