ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΝ Η ΕΛΛΑΣ

Συνέλληνες

Μην απορείτε γι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, διαβάστε την έκθεση του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Σάιρους Βανς από την οποία σταχυολόγησα μερικά από αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή της πατρίδα
μας.

 Ο Αμερικανός δικηγόρος Σάιρους Βανς πρώην Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ και πρώην υπουργός Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, σύνταξε προτάσεις με τίτλο «Παγκόσμια Έκθεση 2000»  σχετικά με τον έλεγχο και απομείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Οι υποβληθείσες προτάσεις έγιναν αποδεκτές και εγκρίθηκαν για την ανάληψη δράσης από τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ.

Περιληπτικότατα οι προτάσεις αυτές είναι:

-Τοπικοί πόλεμοι χωρίς εμφανή αίτια, μη αποκλειομένης και έναν περιορισμένης εκτάσεως τρίτον παγκόσμιο πόλεμο.

-Δημιουργία μαζικής ανεργίας εκτεταμένης διάρκειας. Βιομηχανικές πολιτικές μηδενικής ανάπτυξης, ώστε να αποθαρρύνονται οι εργαζόμενοι και έτσι να καταφεύγουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Συνολική κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου για τη δημιουργία γενικού οικονομικού και πολιτικού χάους.

-Να εξάπτεται ο χριστιανικός και ισλαμικός φονταμενταλισμός με νέες λατρείες.

-Υποβοήθηση και οργάνωση μιας παγκόσμιας εκτεταμένης τρομοκρατίας, με δραστηριότητες σε όλες τις χώρες ώστε να δημιουργηθούν αισθήματα γενικής ανασφάλειας για να περιοριστεί η κυκλοφορία του κόσμου.

-Απόλυτος έλεγχος της εκπαίδευσης και κυρίως ψευδής και καταστροφική εκπαίδευση στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία.

-Η νεολαία να οδηγείται σε κάθε είδους ακολασία, στα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό και την αναρχία που είναι οι μάστιγες της εποχής μας. Έτσι οι νέοι μεταμορφώνονται σε «κοσμικά παράσιτα» χωρίς ιδανικά και ηθικούς φραγμούς, και θα καταστραφεί η οικογενειακή μονάδα.

-Σταδιακός περιορισμός του κυκλοφορούντος χρήματος. Τα πάντα θα γίνονται μέσω του συστήματος πιστωτικών μονάδων υπολογιστών, με χρεωστικές κάρτες ή μέσω των ανθρώπινων εμφυτευμάτων. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί το ανθρώπινο γένος θα είναι αλυσοδεμένο σε έναν υπολογιστή και σε ένα κύκλο χρέους που δεν θα τελειώνει ποτέ. Καμία ενέργεια ή κίνηση του ανθρώπου θα είναι ξανά ιδιωτική, τα πάντα θα ελέγχονται από το κράτος!!!.

-Θα καταργηθούν τα συντάγματα και η εθνική κυριαρχία των κρατών και θα πάψουν να ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες των λαών. Αυτά θα παραχωρούνται ή θα αφαιρούνται κατά βούληση, από την κυβέρνηση. Θα προωθούμε διεφθαρμένους πολιτικούς στις κυβερνήσεις οι οποίοι θα εκτελούν τυφλά τις εντολές μας.  Όπως γίνεται σήμερα στην Ελλάδα.

-Δεν θα υπάρχουν εθνικές κυβερνήσεις αλλά διορισμένες. Όλα τα ακίνητα θα ανήκουν στο κράτος. Η ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, ώστε να υπάρχουν μόνο πολύ πλούσιοι και τελείως φτωχοί, οι υπηρέτες, οι σκλάβοι, οι δούλοι.

-Θα εξαπολύσουμε όλα τα παρακμιακά στοιχεία, τους μηδενιστές, τους τρομοκράτες, τους εγκληματίες, τους κλέφτες, τους διεστραμμένους, να τελειώσουν τα κράτη με κοινωνικό κατακλυσμό φρίκης, όπου η αγριότητα θα γίνει καθημερινή αιματηρή κατάσταση και οι συγκρούσεις δεν θα τελειώσουν ποτέ. Ένα ατελείωτο χάος.

-Θα καταστρέψουμε όλες τις συνθήκες διαβίωσης και θα εκμηδενίσουμε το ηθικό των λαών με ορδές πεινασμένων μεταναστών που θα καταστρέφουν τους οικονομικούς και κοινωνικούς ιστούς των κρατών, θα καταργηθεί η έννοια της εθνικής κυριαρχίας.

Έτσι θα κυριαρχήσουμε απόλυτα.

«Ένας παγκοσμιοποιητής είναι ένα άτομο που θέλει να κάνει καλό στον πλανήτη, αλλά δεν ενδιαφέρεται για την χώρα του τόσο πολύ. Και ξέρετε κάτι; Δεν μπορούμε να έχουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια παλιομοδίτικη λέξη που λέγεται «εθνικιστής». Και εγώ λέω, αλήθεια, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη. Ξέρετε γιατί; Είμαι εθνικιστής, οκ; Είμαι εθνικιστής. Χρησιμοποιήστε αυτήν την λέξη. Χρησιμοποιήστε την». Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιείστε την Συνέλληνες γιατί ο κομμουνιστής πρωθυπουργός προσπαθεί να αφανίσει την πατρίδα μας. Η Ελλάδα πρέπει να ΖΗΣΕΙ.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...