Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Κύριοι Βουλευτές,

Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ δεν ξέρω τι, από τους κορονοϊομάχους θέτω στην λογική και κρίση σας τα κατωτέρω πλήρως αναμφισβήτητα στοιχεία

1. Από τα στοιχεία αυτά είναι προφανέστατο ότι ενώ έχουμε πολλά κρούσματα ημερησίως, όσα και στην έξαψη της πανδημίας τον Μάρτιο – Απρίλιο του 2020, οι νεκροί αναλογικά με τότε που υπήρχε και lock down, είναι μηδενικοί.

2. Αυτό οφείλεται στο ότι οι ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι και έχοντες προβλήματα υγείας) έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους.

3. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι αν από την αρχή είχε καθοδηγηθεί ο πληθυσμός της χώρας να λάβει μόνον αυτά τα μέτρα, η οικονομία μας δεν θα είχε καταστραφεί.

4. Αποδεικνύει ακόμα ότι κατεστράφη ο τουρισμός όλης της Ελλάδας με την άσκοπη καθημερινή τρομοκρατία. Με την οποίαν, αντί να επιμένουν ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, μετέτρεψαν όλην την τουριστική Ελλάδα σε προς αποφυγή Σπιναλόγκα.

5. Συμπεραίνεται λοιπόν λογικά και εφ’ όσον ισχύουν τα κατωτέρω επίσημα στοιχεία, ότι συνεχίζοντας τα καταστροφικά μέτρα οι ειδικοί και η ανεύθυνη κυβέρνηση, υποσυνείδητα υποθέτω, δικαιολογούν το κακό που έκαναν στην Ελλάδα.

6. Θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει τους ειδικούς για τα δολοφονικά κατά της οικονομίας μέτρα, στην αρχή της πανδημίας. Η συνέχιση τους όμως μετά την εμπειρία του πρώτου μήνα με θανάτους μόνον ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων και ιδιαίτερα η συνέχιση τους μέχρι σήμερα, ίσως θα απαιτούσε την επέμβαση του εισαγγελέα. Για το μεγάλο κακό που συνεχίζουν να κάνουν.

Όσον δε αφορά κυβέρνηση και αντιπολίτευση», αυτοί «δεν φέρουν καμία ευθύνη».

Αφού είναι πιστά εκτελεστικά όργανα των ειδικών που και αυτοί ίσως είναι πειθήνια όργανα άλλων. Ως φαίνεται της «πανταχού παρούσας και τα πάντα πληρούσας» ΕΕ.

Δείτε κατωτέρω τα στοιχεία που αποδεικνύουν απόλυτα την ευθύνη αυτή της συνέχισης της καταστροφής του τουρισμού και της οικονομίας της Ελλάδας

Κορονοϊός: 217 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Τα 195 είναι εγχώρια, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

https://www.ert.gr/featured/koronoios-217-nea-kroysmata-anakoinose-o-eody/

Από το, Πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα το 2020

(https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF_2020#%CE%A6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_-_%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82 )

Μέχρι τις 10 Μαρτίου είχαν σημειωθεί συνολικά 89 κρούσματα

Τις 31 Μαρτίου ανακοινώθηκαν 102 νέα κρούσματα

Από 1 έως 10 Απριλίου ανακοινώθηκαν 697 (ήτοι κατά μέσον όρο 70 ανά ημέρα)

Από 11 έως 18 Απριλίου ανακοινώθηκαν 2.224 νέα κρούσματα (247 ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΝΆ ΗΜΈΡΑ)

Την 21η Απριλίου ανακοινώθηκαν 156 νέα κρούσματα.

Τις 22 και 23 Απριλίου ανακοινώθηκαν 62 νέα κρούσματα.

Οι δε θάνατοι που ήταν μέχρι και 49/ανά ημέρα εμφαίνονται κατωτέρω

(Με ημερήσια κρούσματα λιγότερα από τα χθεσινά 217 που είχαν αναλογικά «μηδέν θανάτους),

Θυμίζω ότι χθες είχαμε 217 κρούσματα και αναλογικά μηδέν θανάτους.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης;

loading...