Ο ατυχής λαϊκισμος του πρωθυπουργού






Βασίλης Βιλιάρδος …

Κάθε επιτυχημένο έγκλημα χαρακτηρίζεται ακριβώς από το γεγονός ότι, ο δράστης καταφέρνει να πείσει τα θύματα του πως αξίζουν τη μοίρα τους – κάτι που συμβαίνει επίσης στην Ελλάδα, από κυβερνήσεις που η μία μετά την άλλη κατηγορούν τους Πολίτες για την καταδίκη της χώρας τους στα μνημόνια.  

Από την άλλη πλευρά, οι νικητές είναι αυτοί που γράφουν την ιστορία, έχοντας δικαίως τη φήμη πως παράγουν ηττημένους – ενώ νικητές στην περίπτωση της νέας γερμανικής κατοχής της Ελλάδας, οικονομικής αυτή τη φορά, είναι οι οπαδοί των μνημονίων και συνεργοί της καγκελαρίου. Όλοι αυτοί που έσκυψαν το κεφάλι και εφάρμοσαν την εξοντωτική πολιτική που κατέστρεψε την Ελλάδα – η «Τρόικα Εσωτερικού», όπως ονομάσαμε τα τρία κόμματα που συμμετείχαν και συμμετέχουν στο έγκλημα, για χάρη ευκολίας. 

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προβληματίζεται κανείς από το απίστευτο «ατόπημα» του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το οποίο συνέδεσε τους χιλιάδες Έλληνες που συγκεντρώνονταν στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν απέναντι στην θανατηφόρα πολιτική των μνημονίων, με το ακροδεξιό ναζιστικό κόμμα – να χαρακτηρίσει ουσιαστικά τις πλατείες των αγανακτισμένων ως συνοικίες του μίσους, οι οποίες συνετέλεσαν στην εξάπλωση της πιο χυδαίας και αποτρόπαιης δημαγωγίας που είναι ο φασισμός! Ντροπή – φασισμός είναι αυτό που δυστυχώς ισχυρίζεται.

loading...