Ο ROCKEFELLER ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ” ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”

 

ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Μετάφραση: Απολλόδωρος* 

Την Τρίτη, το Ίδρυμα Rockefeller ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (“ΠΟΥ”) “για την επέκταση της παγκόσμιας ετοιμότητας για πανδημίες σε μια εποχή κλιματικής αλλαγής”.

Το Ίδρυμα Rockefeller εγκαινίασε τη συνεργασία με τον Κόμβο Πληροφοριών για Πανδημίες και Επιδημίες του ΠΟΥ στο περιθώριο της 76ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (“WHA”). Η ίδια Συνέλευση που συνεδρίαζε για να “διαπραγματευτεί” τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας (“IHRs”).

Μια σύντομη περιγραφή των παράλληλων εκδηλώσεων της WHA μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από καμμία από τις παράλληλες εκδηλώσεις ότι επρόκειτο να αποφασιστούν οι συνεργασίες με τον ΠΟΥ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι για την επομένη της ανακοίνωσης του Ιδρύματος Rockefeller είχε προγραμματιστεί μια παράλληλη εκδήλωση με δραματικό τίτλο: ‘One Health in practice – Preventing the Next Pandemic Before Communities Suffer’ (“Μία υγεία στην πράξη – Προλαμβάνοντας την επόμενη πανδημία πριν υποφέρουν οι κοινότητες”).

Ένα θέμα που συνάδει περισσότερο με την ανακοίνωση του Ιδρύματος, η οποία καθιστά σαφές ότι οι ιδεολογίες της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής και της επιτήρησης έχουν συγχωνευθεί σε μια ατζέντα.

loading...