Ύπουλο σχέδιο σε βάρος Πατριωτικών κομμάτων.

Τα ¨πάνε για κόψιμο¨ ως Ρωσική παρέμβαση στον Άρειο Πάγο και τα φέρνουν απέναντι στον Αμερικανικό παράγοντα.

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει .

Αποφάνθηκαν οι ¨τσαρλατάνοι της Πολιτικής ¨ ότι ο λαός ¨τρώει σανό¨ και ¨άνοιξαν γεωργική παραγωγή ¨ Δείτε πως φτιάχνουν σιγά – σιγά και μεθοδικά το αφήγημα που υποτιμά τη νοημοσύνη μας και αναρωτηθείτε εάν αυτοί που το εκπονούν είναι Έλληνες και ορθόδοξοι ή ανθέλληνες και εχθροί της Ορθοδοξίας μαζί.

Αναρωτηθείτε που μας πάνε και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να διαχειριστούν τις ζωές μας.

Αναρωτηθείτε ένα μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη

Μέλη μας , αφού κατέγραψαν μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου αυξημένη επισκεψιμότητα στο Άγιο όρος αποφάσισαν να ¨παρακολουθήσουν¨ την κατάσταση και τελικά εστίασαν σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που διέδωσε ότι τάχα , μοναχοί του Αγίου Όρους τους έλεγαν να ψηφίσουν συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα του πατριωτικού χώρου . Άμεσα επισκέφτηκαν τους μοναχούς αυτούς ως πιστοί, οι οποίοι έκπληκτοι το διέψευσαν, μάλιστα , τους κατέγραψαν . Θύμα των ατόμων αυτών και ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, Βαρθολομαίος, στον οποίων έλεγαν ( ο ένας μετά τον άλλο και σε διαφορετικό χρονικό διάστημα ) ότι είτε στους ίδιους , είτε σε φίλους τους , είτε άκουσαν από πολλούς , ότι μοναχοί από συγκεκριμένες Μονές τους έλεγαν να ψηφίσουν το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» ή το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που τους βοηθάει στην πώληση κεραλοιφών . Είδατε τέτοια άτομα να το παραδέχονται δημόσια..έως τώρα;

Ποιο είναι το σχέδιο ;

Αφού καταφέρουν μια τέτοια φημολογία να φτάσει στα γνωστά ΜΜΕ , στην συνέχεια ζητούν , ανήσυχοι τάχα , να καταδικάσει η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας μια τέτοια νοοτροπία που θέλει την παρέμβαση της Εκκλησίας στην προεκλογική αντιπαλότητα . Τούτο ως γνωστόν και αναμενόμενο έγινε , από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ο οποίος φυσικά , δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό.

Στην συνέχεια , ζητούν από τους Ηγουμένους Μοναστηριών του Αγίου Όρους , να πουν , εάν ζητάνε από τους πιστούς που τους επισκέπτονται να ψηφίσουν συγκεκριμένα κόμματα . Φυσικά οι Μοναχοί και οι Ηγούμενοι , μετά την τοποθέτηση και του Αρχιεπισκόπου , θα πουν κατηγορηματικά ΟΧΙ , θα φανεί όμως ότι φοβήθηκαν και η φήμη θα στηριχθεί σε βάσιμες υπόνοιας. Παράλληλα όμως , προβάλλουν φτιαγμένες μαρτυρίες ότι συμβαίνει , όπως αυτή του ¨απονήρευτου¨ ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου, κ Βαρθολομαίου .

Κατόπιν , και ενώ ήδη έχουν δημόσια αφήσει ερωτηματικά τάχα , για το πως χρηματοδοτούνται κάποια πατριωτικά κόμματα , θα συνδέσουν αυτές τις δύο οπτικές για να σχηματίσουν πλέον , πεποίθηση

Πως ;

Σύντομα θα ακούσετε ότι δεν είναι η ομάδα ρωσόφιλων χάκερ, η γνωστή «Killnet , που επιτέθηκαν στην Τράπεζα θεμάτων , αλλά ρώσοι κατάσκοποι που «προσέλαβαν» χάκερ για να χτυπήσουν την Ελλάδα που πολεμάει στο πλευρό της Ουκρανίας . Γι αυτό άλλωστε ήρθε – και έγινε γνωστό και στην κ Κατίνα της γειτονιάς – ο Αρχηγός της CIA στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια , την ώρα που ξεδιπλώνεται τάχα , τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας.

Ξαφνικά λοιπόν , θα φανεί ότι τα Ρωσόφιλα ( κατά το σχέδιο ) πατριωτικά κόμματα , είναι εχθροί της Ελλάδας . Κάπου εδώ , η ψυχιατρική επιστήμη , σηκώνει τα χέρια ψηλά .

Τη συνέχεια τη φαντάζεστε … όπως και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας .

Υγ. Αφήστε το Άγιο Όρος στην ησυχία του.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμ. Πολιτικής Επιθεώρησης )

loading...