Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

16 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. Ανώνυμος1 Μαΐου 2018 – 11:21 μ.μ.
    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  2. ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ..!!!

    Αδέλφια…Η λέξη ''Έλληνας'' είναι η ''ταυτότητά '' μας…Μόνο να γεννηθείς Ελληνας μπορείς..δε γίνεσαι οσες υπηκοότητες και ταυτότητες κι αν σου χαρίσουν για να τους ψηφίσεις…

    Ελλην σημαίνει Λαός του Θεού…απο το λάας (λίθος )από τον ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ και την ΠΥΡΡΑ που έριξαν λίθους πίσω τους κι έτσι γεννήθηκαν οι άντρες και οι γυναίκες, λαοί)… και το γράμμα Ε. Το Ε Για τους αρχαίους συμβολίζει το Θεό.

    Αυτός ο Λαός ό,τι κι αν κάνουν θα είναι στέρεος, στέρεος όπως ο λίθος….δηλαδή Ελλην είναι ο λαός που θεμελίωσε με λίθο ο Θεός…

    Βαρύ το φορτίο της κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος και λίγοι έχουν το δικαίωμα να το φέρουν….!!!!!

    ΕΛΕΝΑ

  3. Καλημέρα Καλή Συνέχεια !

    Πολύ Καλημέρααα !! Καλημέραααα!!!

    Καλημερα , εκει στον μακρινό
    και πανεμορφο Καναδα !!!!

    καλημέρα και προσοχή στο δρόμο!!!!!

  4. Ανώνυμος1 Αυγούστου 2012 – 1:53 π.μ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

    ……..ΜΟΡΦΕΑΣ…..
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
    ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ξ/6 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

  5. φαε πουτσα κι αστηνε
    κι αμα πεινασεις πιαστηνε

  6. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 8:45 π.μ.
    Γιαννοπουλε ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβαζει τις βλακειες που γραφεις,ολοι μπαινουν για να κραξουν τον βλακο Σωρρα! κανουν λες και τους πετσωνε και τωρα τους παρατησε και γκρινιαζουν σαν αγαμητες!προφανως σαν ΒΛΑΚΕΣ πιστεψανε για τα ΔΙΣ και τωρα ποναει,φαντασου να παρουν χαμπαρι το διευρακι που ζητας τι ΣΚΑΤΟ θα σου ριξουν!!!!.Οσο για το αρθρο παλι μπερδευεις την τσαπου με την βουρτσα!!

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 9:35 π.μ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    AXΡΗΣΤΕ 12ΘΕΕ ΡΑΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΑΓΑΜΙΚΗ,ΗΘΙΚΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

    12 ΘΕΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΠΩΣ ΑΝΑΕΦΕΡΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΟΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΕΥΚΟΛΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ, ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ.

  7. Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 9:58 π.μ.
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΝΤΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΣΝΙΣΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  8. ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ΄

    ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 10:05 π.μ.
    σκατα σκατα στο καγκελο
    σκατα στο παραθυρι σκατα
    στου μπατηρι το πουλι
    και στου γυφτοαξια το αρχι@ι

    σκατα να φας μπατηρακι σκατα να πιεις
    σκατα να κατουρισεις κι οταν τα φας
    κι οταν τα πιεις το γυφτοαξια να μυρισεις

  9. Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ***************************

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  10. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΛΑΤΥΠΟΔΑΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ….ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ

  11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΣΩΡΡΑΓΙΕΣ
    ****************************************

    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/04/blog-post_474.html

    Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
    Διαταγή / Κάλεσμα ΣΤΟΥΣ Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας.

    Έλληνες Έφεδροι

    Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας:

    Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ

    Μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές αυτού του τύπου, να δώσετε το παρόν σας στον αγώνα του Λαού μας, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια.

    Ο Ελληνικός Λαός, θα κατέλθει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος έχει ενημερωθεί αρμοδίως):

    1. Για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 120 του Συντάγματος.
    2. Να απαιτήσει τη διάλυση της Βουλής και τον ορισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ολίγων ημερών.
    3. Να αποδεχθεί το Σύνταγμα του Καποδίστρια, (το οποίο αναγνωρίζει ως εγγυητή της Πατρίδας πλέον, τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, παραδίδοντας του όλες τις εξουσίες, με τον Έλληνα Πολίτη, ως Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη).

    ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Εμείς οι Έφεδροι Οπλίτες, μίαν και μόνον υποχρέωση έχουμε:

    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ
    ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΟ, και να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όποιος επιχειρήσει να απλώσει χέρι επάνω του, θα του το κόψουμε.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

    Καλείστε στην συγκέντρωση η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 19:30 στην ,
    ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχη Μακαρίου 1 & Κηφισού στο ποτάμι στο Περιστέρι)
    έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε δύναμη τακτικής, αλλά και ειρηνικής διάταξης (Ομάδες,
    Διμοιρίες, Λόχοι, Τάγματα, Συντάγματα) προστασίας του Ελληνικού Λαού.

    Έλληνες Έφεδροι Πολίτες/Οπλίτες, όλων των όπλων, όλων των σωμάτων, όλων των
    ειδικοτήτων.

    Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών.

    Εμπρός να σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό Λαό, την ώρα της δικής του βούλησης. Την ώρα της Δημοκρατίας. Την ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας. Με έναν πλέον Λαό/Πολίτη Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη.

    Σταύρος Βιτάλης,
    Υποστράτηγος κατ' απονομήν.
    Ιωάννης Ιωαννίδης,
    Επικεφαλής των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών

  12. ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΒΟΘΡΩ!

    ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟ ΜΝΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ? ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕ ΑΠΤΕΩΝΑ ΕΥΚΛΑΝΙΑ ΘΑ ΦΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  13. Πολύ βρώμικοι άνθρωποι,ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που βρήκε το κανονικό κείμενο και τους ξεμπρόστιασε,γι'άλλη μια φορά φάνηκαν οι απατεώνες έτσι πλαστογραφούν τα πάντα τα πασάρουν στους αφελείς και τους εξαπατούν έτσι έστεισαν και τη κομπίνα με τα δις και ευτυχώς που ο Άρειος Πάγος [ οι ανώτατοι δικαστές ] εξέδωσαν τη σωστή απόφαση και απο τότε κρύβεται στη σπηλιά
    και πάλι μπράβο σου ΕΣΕΝΑ που φανέρωσες την αλήθεια !!!

  14. Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
    Διαταγή / Κάλεσμα ΣΤΟΥΣ Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας.

    Έλληνες Έφεδροι

    Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας:

    Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ

    Μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές αυτού του τύπου, να δώσετε το παρόν σας στον αγώνα του Λαού μας, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια.

    Ο Ελληνικός Λαός, θα κατέλθει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος έχει ενημερωθεί αρμοδίως):

    1. Για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 120 του Συντάγματος.
    2. Να απαιτήσει τη διάλυση της Βουλής και τον ορισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ολίγων ημερών.
    3. Να αποδεχθεί το Σύνταγμα του Καποδίστρια, (το οποίο αναγνωρίζει ως εγγυητή της Πατρίδας πλέον, τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, παραδίδοντας του όλες τις εξουσίες, με τον Έλληνα Πολίτη, ως Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη).

    ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Εμείς οι Έφεδροι Οπλίτες, μίαν και μόνον υποχρέωση έχουμε:

    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ
    ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΟ, και να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όποιος επιχειρήσει να απλώσει χέρι επάνω του, θα του το κόψουμε.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

    Καλείστε στην συγκέντρωση η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 19:30 στην ,
    ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχη Μακαρίου 1 & Κηφισού στο ποτάμι στο Περιστέρι)
    έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε δύναμη τακτικής, αλλά και ειρηνικής διάταξης (Ομάδες,
    Διμοιρίες, Λόχοι, Τάγματα, Συντάγματα) προστασίας του Ελληνικού Λαού.

    Έλληνες Έφεδροι Πολίτες/Οπλίτες, όλων των όπλων, όλων των σωμάτων, όλων των
    ειδικοτήτων.

    Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών.

    Εμπρός να σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό Λαό, την ώρα της δικής του βούλησης. Την ώρα της Δημοκρατίας. Την ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας. Με έναν πλέον Λαό/Πολίτη Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη.

    Σταύρος Βιτάλης,
    Υποστράτηγος κατ' απονομήν.
    Ιωάννης Ιωαννίδης,
    Επικεφαλής των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών

  15. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 2.40μ.μ.,

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ …"ΨΕΥΤΙΚΟ" ΟΝΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΝΑ …"ΠΕΦΤΕΙ" ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ?

    ΠΟΙΟΣ "ΠΑΠΑΡΑΣ" ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ…"ΙΚΑΝΟΣ" ΠΟΥ ΣΕ …"ΕΠΕΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ…κ. ΜΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑΧΑ…"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ … "ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?

    ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ…"ΔΥΣΚΟΛΟ", ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15/11/2017 ΠΟΥ "ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ" ΠΑΝΗΓΗΡΙΚΑ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ? ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ 1.05μ.μ., ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ "ΞΕΠΛΕΝΙ" ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ … ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ?

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ …"ΓΛΩΣΣΑ" ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΥΠΟ-ΒΟΘΡΟ" ΤΟΥ ?

    ΚΑΙ…"ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΣ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ…"ΑΠΟΨΗ" ΓΙΑ…"ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ", ΓΙΑ…"ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ", ΓΙΑ …"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΚΑΙ…"ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ" ?

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ", ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ…"ΞΕΠΕΦΤΕΙΣ" ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ …ΑΠΛΑ… ? ΠΟΙΟΙ…"ΚΥΝΗΓΑΝΕ" ΤΟΝ … "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ? ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ Η' ΟΛΑ ΤΑ …"ΡΕΜΑΛΙΑ" ΟΙ … "ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΚΑΤΙ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ…"ΤΡΟΜΑΡΑ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΑΘΟΥΝ" ΟΤΑΝ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ … "ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ" ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΟ", ΤΟΥΣ…"ΒΓΕΙ"…ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…?

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ …"ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ" ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ…"ΑΛΗΘΕΙΑ"…

    ΤΙ ΠΟΙΟ…"ΑΠΛΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ…"ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ "ΜΟΝΟΝ" ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ…"ΓΝΩΣΗ"…

    "ΠΙΣΤΗ…ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ",…"ΓΝΩΣΗ…ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ … "ΑΠΟΨΗ"…

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ "ΕΚΛΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ", ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ…"Ρ Ο Μ Π Α Σ"…

    ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.