OΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ…ΣΤΕΓΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ…ΣΤΗΝ HEZBOLLAH!

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Χτύπημα στην στέγη… τι είναι αυτό;
Πριν από την επίθεση της Hamas στις 7 Οκτωβρίου, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία συχνά έριχνε τροχιοδεικτικά σε παλαιστινιακά σπίτια πριν χρησιμοποιήσει στρατιωτικά όπλα – έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να εγκαταλείψουν το κτίριο προτού καταστραφεί.
Οι Ισραηλινοί αυτό κάνουν συστηματικά διώχνουν τους Παλαιστινίους από τα σπίτια τους με την βία… κατά τα άλλα ο αδικημένος λαός, ο κατατρεγμένος από τον Hitler… χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί μεθόδους Hitler.
Το IDF δηλαδή ο Ισραηλινός στρατός ονόμασε αυτή την τεχνική «χτύπημα στη στέγη»…
Αλλά είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχε χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου η μέθοδος αυτή δηλαδή το χτύπημα στην στέγη.
Το Ιράν χτύπησε την στέγη του Ισραήλ
Το Ιράν στις 13 Απριλίου 2024 χτύπησε τη στέγη του ίδιου του Ισραήλ.
Τα μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη βαπτίσει το περιστατικό ως την πιο μαζική επίθεση με drone στην ιστορία, αλλά το Ιράν δεν περιορίστηκε σε drones: χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι κρουζ, βαλλιστικοί και υπερηχητικοί πύραυλοι.
Οι συνέπειες του χτυπήματος δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί, αλλά, προφανώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ισραηλινών UAV και πυραύλων αεράμυνας δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν:
από τους σοβαρούς στόχους που μπόρεσε να φτάσει το Ιράν, μόνο η αεροπορική βάση Nevatim στην έρημο Negev.
loading...