GEWKWN: ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ

GEWKWN – 

Πότε και πώς το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ παραμένει μυστήριο, όλοι είναι σίγουροι ότι επίκειται σύντομα επίθεση στο Ισραήλ…..Σε λίγο θα είμαστε μάρτυρες της έναρξης ενός ολοκληρωτικού πολέμου όχι μόνο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, αλλά με την συμμετοχή και άλλων κρατών.

Το Κατάρ, η Ινδία, η Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, η Γερμανία η Γαλλία, η τουρκια, η Ρωσία και άλλες χώρες καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν ΑΜΕΣΑ το Ισραήλ και το Ιράν.

zerohedge.com/ Το Ιράν έχει προετοιμάσει μεγάλο αριθμό πυραύλων για πιθανή επίθεση, σύμφωνα με τρεις Αμερικανούς αξιωματούχους. Δύο από τους αξιωματούχους δήλωσαν ότι το Ιράν έχει προετοιμάσει περισσότερους από 100 πυραύλους κρουζ για ενδεχόμενο χτύπημα . Το Ιράν έχει επίσης προετοιμάσει έναν σημαντικό αριθμό drones που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση στο Ισραήλ, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το Ιράν ετοίμαζε τους πυραύλους και τα drones την τελευταία εβδομάδα. Το Πεντάγωνο συνέχισε να μετακινεί τα ναυτικά μέσα των ΗΠΑ πιο κοντά στο Ισραήλ, σε προφανή προετοιμασία για να βοηθήσει στην απόκρουση οποιασδήποτε πιθανής επίθεσης.

Το Ιράν έχει στείλει ένα μήνυμα στις ΗΠΑ μέσω αρκετών αραβικών χωρών, ότι εάν παρέμβουν στην απάντηση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή θα χτυπηθούν. Το Channel 12 του Ισραήλ αναφέρει ότι η Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου έστειλε στα νοσοκομεία ένα μήνυμα την τελευταία ώρα ζητώντας από τους διευθυντές των νοσοκομείων να διασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Το Channel 14 στο Ισραήλ αναφέρει ότι ένα “Advanced Missile Ship” του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, έφτασε στα ανοικτά των ακτών του Ισραήλ για να βοηθήσει στην αναχαίτιση πυραύλων και drones

Η Εφημερίδα THE Sun δημοσίευσε μια τρομακτική προσομοίωση που αφορά τον πόλεμο, Ιράν vs Ισραήλ που θα εξελισσόταν γρήγορα σε πυρηνικό και στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει τη Μέση Ανατολή να μετατραπεί σε ερείπια. Ο θεωρητικός πόλεμος θα ξεκινούσε με συμβατικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων

Το Ιράν και οι πληρεξούσιοι της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς, της Χεζμπολάχ και των Χούτι, διαθέτουν ισχυρούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας, υψηλής ακρίβειας, τους οποίους χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν βασικούς ισραηλινούς στόχους .

Το Ισραήλ αντεπιτίθεται και πολεμά τους Ιρανούς πληρεξούσιους στην Συρία και τον Λίβανο κοντά στα σύνορά του, ενώ χτυπά το Ιράν αεροπορικώς. Τελικά καταφεύγει σε μια μη θανατηφόρα πυρηνική έκρηξη σε μια προσπάθεια να κάνει το Ιράν να παραδοθεί, κάτι που δεν το κάνει. Η προσομοίωση του πολέμου τελειώνει με μια σύγκρουση που θα εμπλέκει τη Συρία, τον Λίβανο, ακόμη και την Υεμένη και θα μπορούσε να περιορίσει μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής σε ένα σωρό…… ραδιενεργών ερειπίων.

1/3/2023…..Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας τα αποκάλυψε από τον Μάρτιο του 2023 : ‘’προς Συρία και προς αραβικές χώρες, θα έχουμε μια καινούργια Σαχάρα (έρημος) λόγω πολέμου, όσοι σε αυτές τις περιοχές έχουν πλουτίσει με τον πλούτο της Γης που ήταν εκ θεού, θα φτωχύνουν για να πληρώσουν για αυτήν την τεράστια εκμετάλλευση, όποιοι και αν είναι αυτοί…….’’ όπου η εκμετάλλευση του ανθρώπου ξεπέρασε ακόμα και την ντροπή εκεί θα γίνουν Σαχάρα, δηλαδή μεγάλες οικολογικές καταστροφές, δεν γνωρίζω τον χρόνο….’’

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι η Ρωσία , η Κίνα και η Βόρεια Κορέα θα μπορούσαν να σταθούν στο πλευρό του Ιράν σε οποιαδήποτε μελλοντική σύγκρουση με τη χώρα. Πολύ σύντομα θα δούμε έναν πόλεμο, πλήρους κλίμακας στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ, οι δυτικές δυνάμεις θα αναγκαστούν να παρέμβουν εάν οι μάχες επεκταθούν πέρα από τη Μέση Ανατολή, είναι «αναπόφευκτο» ότι στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν θα εμπλακούν και άλλες χώρες

Θα είναι ένας πόλεμος τεχνητής νοημοσύνης όπου οι πύραυλοι και τα drones θα παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανώτατοι στρατηγοί των ΗΠΑ βρίσκονται ηδη στο Ισραήλ για να συντονίσουν τις πιθανές στρατιωτικές απαντήσεις της Ουάσιγκτον.

loading...