Τι είχε πει ο William Cooper συγγραφέας του «Ιδού ένα χλωμό άλογο», για το Ισραήλ και την «παγκόσμια κυβέρνηση» σε συνέντευξη το 1992.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη μέση ανατολή, κάποιοι θυμήθηκαν μια παλιά συνέντευξη του William Cooper, συγγραφέα του “προφητικού” βιβλίου «Ιδού ένα χλωμό άλογο» (στο οποίο έχουμε αναφερθεί με εδώ) και έγινε Viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην συνεντευξη εξήγησε λεπτομερώς ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της ίδρυσης του Ισραήλ το 1947 απο τους Ρόθτσιλντ, όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί.

«Το Ισραήλ δημιουργήθηκε ως το όργανο για να επιφέρει… έναν πόλεμο που θα είναι τόσο τρομερός, όπου θα χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα, έτσι ώστε [οι άνθρωποι] να γονατίζουν και να εκλιπαρούν να μην υπάρξει άλλος πόλεμος», είπε ο Κούπερ το 1992. συνέντευξη.

«Και ποια είναι η απάντηση σε αυτό; Θα τους πουν ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει άλλος πόλεμος είναι αν καταστρέψουμε την κυριαρχία των εθνών και ενωθούμε ως ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση».

Ο Κούπερ συνέχισε στη συνέντευξη λέγοντας ότι οι παγκοσμιοποιητές πίσω από αυτό το ύπουλο σχέδιο για την καθιέρωση της παγκόσμιας κυβέρνησης δεν ανήκουν σε καμία μεμονωμένη φυλή, εθνικότητα ή θρησκεία συγκεκριμένα, αλλά είναι μαθητές «μυστικών σχολείων».

Στη συνέχεια, ο ερευνητής είπε πως ο εβραϊκός λαός «χειραγωγείται» από τους παγκοσμιοποιητές για αυτόν τον σκοπό.

«Αυτό είναι σωστό», απάντησε ο Κούπερ. «Πάντα χειραγωγούνταν. Και έχω ανθρώπους που εξακολουθούν να έρχονται και να λένε, «Μπιλ, κάνεις λάθος. Είναι οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι ανατρέπουν τον κόσμο».

«Όχι φίλε, δεν είναι οι Εβραίοι. Δεν είναι οι Καθολικοί, δεν είναι μαύροι ή λευκοί. Είναι αυτοί οι άντρες που ανήκουν στις σχολές μυστηρίου, που συναντιούνται κρυφά και αποφασίζουν τη μοίρα του κόσμου».

«Και ανήκουν σε διαφορετικές φυλές, διαφορετικές εθνικότητες και διαφορετικές θρησκείες. Αλλά μαζί, είναι μια διαφορετική ομάδα», πρόσθεσε.

anazitiseis.gr

loading...