Ο «γέροντας» Σάββας Λαυρεώτης εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά κοπέλα στην Κρήτη;! Βίντεο- Μαρτυρία ΣΟΚ.

Η εικονιζόμενη είναι η σέξυ διαχειρίστρια των προφίλ του «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη. Προσέξτε τι γράφει σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα του Ισραήλ όπου «εργάζεται»: «Trust Me, Love Me, F*ck Me»

Είμασταν ένα από τα ιστολόγια που -μετά την ψευδοΣύνοδο στο Κολυμπάρι- με ΔΕΚΑΔΕΣ μας αναρτήσεις μας προβάλλαμε τον νεαρό αγιορείτη «γέροντα» Σάββα Λαυρεώτη.

Βλέπετε νομίζαμε ότι με το ορθολογιστικό ύφος του έπειθε και ότι ήταν ο καλύτερος εκπρόσωπος της διακοπής μνημόνευσης – αποτείχισης.

Η 1η μεγάλη Σύναξη μετά το Κολυμπάρι, που θα γινόταν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 4/4/2017, τορπιλίστηκε εκ των έσω – ενώ θα ήταν πραγματικά μια βόμβα στα θεμέλια της αίρεσης του Οικουμενισμού- αλλά και πάλι πιστέψαμε τον νεαρό «γέροντα» και μάλιστα επιτεθήκαμε με σφοδρότητα με σειρά αναρτήσεών μας εναντίον του π.Θεοδώρου Ζήση, π.Νικολάου Μανώλη κλπ. Δεν μπορούσαμε βλέπετε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν αγιορείτες να λένε ψέμματα! (διαβάστε την δημόσια συγνώμη μας ως ιστολόγιο εδώ)

Μέχρι και εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη διοργανώσαμε (13/12/2017) σε κινηματογράφο- για να προβάλουμε και να μιλήσει ο νεαρός «γέροντας» (δείτε εδώ).

Μια του κλέφτη όμως, δυο του κλέφτη που λέει κι ο λαός.

Στις αρχές του 2022, οι συνεχιζόμενες αήθεις συκοφαντικές επιθέσεις του νεαρού «γέροντα» Σάββα σε βάρος του ευλαβούς αγωνιστή αποτειχισμένου ιερέως π.Γεωργίου Αγγελακάκη, οδήγησαν στον σωματικό θάνατό του ηλικιωμένου ευλαβούς ιερέα (δεν άντεξε για πρώτη φορά στη ζωή του να διαπομπεύεται δημόσια από τον «γέροντα» Σάββα ως «αιρετικός»). Διαβάστε σχετικά εδώ

Ντοκουμέντο – επιταγή 500 δολλάρια Αυστραλίας. Αποστολέας ο συκοφάντης του π.Γεωργίου Αγγελακάκη (το λαϊκό του όνομα του, STYLIANOS KOUKOURAKIS εμφανίζεται στην επιταγή). Παραλήπτης των χρημάτων ο νεαρός ιερέας που εμφανίστηκε από το πουθενά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά την κοίμηση του π.Γεωργίου παρίστανε τον διάδοχό του!  Η επιταγή στάλθηκε από την Αυστραλία, όπου βρισκόταν ο «γέροντας» Σάββας και από όπου εκτόξευε τις διαδικτυακές επιθέσεις. Προσέξτε την ημερομηνία: 06/02/2023: Λίγες μέρες πριν κοιμηθεί-εξοντωθεί ο π.Γεώργιος!

Φωτογραφία από (παλιό) προφίλ (στο facebook) του ιερέως που έλαβε το έμβασμα του «γέροντα» Σάββα. Παραδόξως και αυτός πριν χειροτονηθεί ζούσε στο Ισραήλ! Όπως κ η πρεσβυτέρα του!!! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, το Ισραήλ! Τι παράξενες συμπτώσεις …

Εν των μεταξύ οι μαρτυρίες όλο και πλήθυναν.
Όλοι οι πρώην συνεργάτες του «γέροντα» απομακρυνόταν από κοντά του.
Όλοι εκτός της νεαρής σέξυ τραγουδίστριας-χορεύτριας, που συνέχιζε να χορεύει στα κολόμπαρα στο Ισραήλ.

Αεροπορικό εισιτήριο από (κρυφό) ταξίδι του «γέροντα» Σάββα στο Ισραήλ!!! Τι άραγε πήγε να κάνει στο Ισραήλ ο αποτειχισμένος νεαρός «γέροντας» και γιατί το απέκρυψε;

Ένας Έλληνας δημοσιογράφος από την Αυστραλία όμως, ο Λουκάς Κίνιας, που κι αυτός πίστεψε και εξαπατήθηκε από τον «γέροντα» Σάββα, είχε την τόλμη με σειρά εκπομπών του να αποκαλύψει -με άφθονα ηχητικά που είχε καταγράψει από μάρτυρες- τον βρώμικο ρόλο αυτού του ανθρώπου, που αν και πρωτοστατούσε στον χώρο της Αποτείχισης, διέλυε και διαιρούσε διαρκώς το αποτειχισμένο ποίμνιο.

μήνυμα του «γέροντα» Σάββα στον δημοσιογράφο Λουκά Κίνια: «εισαι μεγαλη ΠΟΥΣΤ*ΡΑ». Όπως βλέπετε ο νεαρός «γέροντας» ξεχειλίζει από πνευματικότητα …

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο με ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις μιας ιδιαίτερα όμορφης κοπέλας από την Κρήτη που ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ αποκάλυψε ότι -στα διαστήματα που η σέξυ διαχειρίστρια του «γέροντα» Σάββα- έλειπε στο Ισραήλ, ο «γέροντας» Σάββας έβγαινε και είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Δεν το συστήνουμε για πνευματικούς λόγους αλλά αν επιμένετε να έχετε επιφυλάξεις δείτε το βίντεο με την δημόσια αποκάλυψη της κοπέλας  εδώ:

https://youtu.be/lPo-368vE7Q?si=2a-8gNkq-aNEcRK7

Γεράσιμος Κοντός. Ο ψευδοεπίσκοπος που προσπάθησε να «φυτέψει» στον χώρο της Αποτείχισης
ο «γέροντας» Σάββας. Μάλιστα διαβεβαίωνε τους αποτειχισμένους ότι έχει ψάξει την εγκυρότητα της χειροτονίας του και να μην ασχολούνται οι ίδιοι με το θέμα αυτό!!!
Από το προφίλ του «θεοφιλέστατου» επισκόπου …

Επειδή αρκετά κρατήσαμε το στόμα μας κλειστό για να μην σκανδαλίσουμε το ποίμνιο (ενδεικτικά ο δημοσιογράφος αυτός έχασε την πίστη του μετά από όσα ανακάλυψε κ στη συνέχεια αποκάλυψε), αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους πιστούς στον χώρο της Αποτείχισης για όσα  συμβαίνουν.

Κάποτε στην αποτείχιση προχωρούσαν οι πιο ευλαβείς ιερείς, μαζί με το ποίμνιό τους.
Το ποίμνιό τους ήταν αυτό που διαβεβαίωνε και για την ορθόδοξη πίστη και συνείδηση του πατέρα τους.

Σήμερα στον χώρο της αποτείχισης έχουν δυστυχώς παρεισφρήσει απατεώνες και τυχοδιώκτες -γεμάτοι κολλήματα ιεροσύνης πχ έγγαμοι ιερείς παντρεμένοι με διαζευγμένες γυναίκες, πχ ιερόσυλοι κλπ
που εκμεταλλεύονται την έλλειψη ιερέων για να «καζαντίσουν» σπίτια και χρήματα!

 

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του ο δημοσιογράφος Λουκάς Κίνιας ή από δημόσια προφίλ των εικονιζομένων ή από παλαιότερες αναρτήσεις μας. 

Διευκρινίζουμε ότι ο «γέροντας» Σάββας Λαυρεώτης δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τον συνονόματό του αρχιμανδρίτη Σάββα Λαυρεώτη που είναι σε μοναστήρι στην Μητρόπολη Πέλλης.

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/04/blog-post_15.html

loading...