Κύριε Πρωθυπουργέ!. Σας λέγω με τόλμη και παρρησία, ότι είμαι εξοργισμένος μαζί σας!

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής*

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Με την ιδιότητα μου, ως Εκπαιδευτικού και ως Παιδαγωγού, διαπιστώνω καθημερινά, ότι η παραβατικότητα στους ανήλικους αυξάνεται συνεχώς!.

Την εποχή τη δική μου, που δίδασκα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, η παραβατικότητα στους ανήλικους μαθητές μας, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη έως μηδενική!.

Σήμερα σε καθημερινή βάση, έχουμε bullying σε σχολεία και περιστατικά παραβατικότητας μεταξύ ανηλίκων!.

Θα με ρωτήσετε και τι άλλαξε από τότε μέχρι και σήμερα?.

Τότε η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ), δεν είχαν ακόμη εισβάλει στη χώρα μας!.

Σήμερα η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει εισχωρήσει παντού!.

Στα Σχολεία, στα σπίτια, στους χώρους δουλειάς!.

Θα με ρωτήσετε και τι κακό μας έχει κάνει η Παγκοσμιοποίηση?.

Με όλα τα <<καλά>> που μας έχει φέρει (υπερσύγχρονα κινητά με internet, ψηφιακή τεχνολογία, κ.λ.π), μας έχει φέρει και αμέτρητα κακά, αμέτρητα δαιμονικά πράγματα!.

Μέσα από τα υπερσύγχρονα κινητά και μέσα από το διαδίκτυο, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, προωθεί τα δικά της καταστροφικά σχέδια για την ανθρωπότητα!.

Η Παγκοσμιοποίηση, έφτιαξε τα υπερσύγχρονα κινητά με internet για να σκλαβώσει τους νέους της Υφηλίου και να τους φτιάξει όπως αυτή θέλει!

Τα υπερσύγχρονα κινητά με internet, κύριε Πρωθυπουργέ, είναι τα “παγκοσμιοποιημένα κινητά Σχολεία” της Νέας Τάξης Πραγμάτων!.

Μέσα απ’ αυτά τα “παγκοσμιοποιημένα κινητά Σχολεία”, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, φτιάχνει εξαρτημένους νέους από σαρκικά πάθη και ουσίες και μυημένους νέους σε κάθε είδους ανωμαλίες!.

Αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα “παγκοσμιοποιημένα κινητά Σχολεία”, κρατάει τους νέους :

. Μακριά από αξίες!

. Μακριά από ιδανικά!

. Μακριά από Πίστη!

. Μακριά από Πατρίδα!

. Μακριά από Οικογένεια!

. Μακριά από κριτική σκέψη!

. Μακριά από βαθυστόχαστους συλλογισμούς!

Και όλα αυτά τα κάνει :

Γιατί θέλει τους ανθρώπους, μάζες και όχι προσωπικότητές, για να τους ελέγχει εύκολα με τη μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση, που έχει στόχο να φτιάξει!.

Γιατί θέλει τους ανθρώπους υποταγμένους στα πάθη τους!.

Γιατί θέλει τους ανθρώπους προσκολλημένους στα επίγεια και όχι στα ουράνια!.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κύριε Πρωθυπουργέ, από τη δεκαετία του 1960 προωθεί την ομοφυλοφιλία σε παγκόσμια κλίμακα!.

Και στη χώρα μας σήμερα, η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική ερωτική πράξη και μάλιστα με τη σφραγίδα του νόμου!.

Ενός νόμου, που δυστυχώς θεωρεί Οικογένεια ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών (που κάνουν παρά φύση <<έρωτα>>) και τους δίνει το δικαίωμα να παντρεύονται και να υιοθετούν και παιδιά!

Ενός επαίσχυντου και αντισυνταγματικού νόμου, που με δική σας πρωτοβουλία ήλθε στη Βουλή και δυστυχώς υπερψηφίστηκε από τους περισσότερους Βουλευτές σας και από τους Βουλευτές των κομμάτων : ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!.

Ενός νόμου που το τελευταίο διάστημα, πάει να γίνει μόδα μεταξύ των αρρένων μαθητών ηλικίας 12 έως 15 ετών (όπου σε αυτές τις ηλικίες, αρχίζουν να αναπτύσσονται ραγδαία οι sex ορμόνες) και οι άρρενες μαθητές αυτής της ηλικίας, αναζητούν ερωτική διέξοδο!.

Και εάν την ερωτική διέξοδο τους, δεν τη βρουν σε θήλυ σύντροφο, θα στρέφονται σε ομόφυλους τους, της ίδιας ή και μικρότερης ηλικίας!.

Και αυτή τη στροφή τους, θα τη θεωρούν φυσιολογική, βλέποντας τους ομοφυλόφιλους ενήλικες άνδρες, να κυκλοφορούν χωρίς ντροπή και με <<πολλή χάρη και τσαχπινιά>>, ανά τας ρύμας και τας οδούς ολόκληρης της χώρας μας, (μιας ο νόμος βδέλυγμα που ψηφίσατε, τους θεωρεί πλέον φυσιολογικά ζευγάρια)!.

Ήδη, κύριε Πρωθυπουργέ, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι βιασμοί μεταξύ ανηλίκων, έχουν αυξηθεί ραγδαία και καταγγέλλονται σε εβδομαδιαία βάση!

Θα σας αναφέρω, κύριε Πρωθυπουργέ, δυο πολύ πρόσφατους βιασμούς ανηλίκων!.

. Ο ένας συνέβη σε Ξενοδοχείο των Ιωαννίνων (6/4/2024), όπου ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου (σε τριήμερη εκδρομή του Σχολείου του), έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, από τρεις συμμαθητές του!!!.

. Ο άλλος βιασμός, συνέβη στο νησί της Εύβοιας (7/4/2024), όπου 7χρονο αγοράκι βιάστηκε σεξουαλικά από 11χρονο!!!

Αυτά τα δυο απίστευτα περιστατικά βιασμού ανηλίκων, μέσα σε δυο μέρες, δεν συνέβησαν εξαιτίας της Άνοιξης που διάγουμε τώρα, κύριε Πρωθυπουργέ!

Συνέβησαν αφενός μεν, εξαιτίας των “παγκοσμιοποιημένων κινητών Σχολείων” της Νέας Τάξης Πραγμάτων (που σερβίρουν ως μόδα στους νέους, ό,τι το πιο σάπιο και ό,τι το πιο ανώμαλο) και αφετέρου δε, εξαιτίας του νόμου εκτρώματος, που πρόσφατα

ψηφίστηκε στη Βουλή και ο οποίος νόμος, υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες και ιδιαίτερα υπενθυμίζει σε όλους τους νέους μας και σε όλες τις νέες μας, το εξής : ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!. Είναι φυσιολογικός!!!.

Και εάν λάβουμε υπόψη μας, ότι τα παιδιά έχουν εις μέγιστο βαθμό, ανεπτυγμένη τη φαντασία τους και το μιμητισμό, μπορεί να πουν εύκολα με το ανώριμο μυαλό τους :

Ας δοκιμάσουμε και από τον άλλο καρπό του έρωτα, που και αυτός είναι <<φυσιολογικός>>, όπως μας το λέει και ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή!

Και έτσι θα αρχίσει να φουντώνει, κύριε Πρωθυπουργέ, η επίκτητη ομοφυλοφιλία μεταξύ των νέων μας και δεν ξέρουμε σε τι υψηλά ποσοστά μπορεί να φθάσει!.

Και ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ αυτής της αύξησης της ανωμαλίας στους νέους μας, θα είστε ΕΣΕΙΣ!!!.

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Με το νόμο (ανοσιούργημα) για το γάμο ομοφυλοφίλων που ψηφίσατε, ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ <<ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ>>!!!.

Οδηγείτε τους Νέους μας, σε επικίνδυνες σεξουαλικές ατραπούς!!!.

Ως εκ τούτου :

Ως Εκπαιδευτικός και ως Παιδαγωγός, σας λέγω με πάσα τόλμη και πάσα παρρησία : ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

Και σημειώνω ότι δεν τελείωσα μαζί σας!.

Θα επανέλθω σύντομα!.

Για να σας απαριθμήσω ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, που διαπράττετε, ως Πρωθυπουργός, εις βάρος της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!.

Και μέχρι τότε να είστε καλά, Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

 

loading...