Κένεντι: Έτσι θα γίνουν οι συναλλαγές! Πότε δεν θα μπορείτε να αγοράζετε ούτε τα βασικά

Προχωρά η «μαυρίλα»

Ο υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος, Robert F. Kennedy, Jr. Μίλησε στο Πανεπιστήμιο του Austin για το ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CDBC), το οποίο ενδέχεται αργότερα να φορτώνεται στην ψηφιακή ταυτότητα, η οποία εξαπλώνεται σε Αμερική και Ευρώπη!

Από την Αυστραλία και την Σιγκαπούρη μέχρι την Ε.Ε., την Ελλάδα, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, οι ψηφιακές ταυτότητες και το ψηφιακό χρήμα έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Διαφημίζονται από κάθε πολιτικό, «ειδικό» και ΜΜΕ σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, πολλές εκ των οποίων έχουν ήδη λανσάρει τα δικά τους ψηφιακά συστήματα.

Όπως αναφέρει ο Κένεντι:

«Εάν λάβουμε το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, θα το επιχειρήσουν όπως έκαναν στην Κίνα, όπου έχουν τώρα νόμισμα το οποίο είναι το πρόσωπό σας.

Μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο, σε ένα κατάστημα τροφίμων, ή να πληρώσετε την βενζίνη και, το πρόσωπό σας να είναι η πιστωτική σας κάρτα. Κρατούν την κοινωνική πιστωτική βαθμολογία για εσάς, ώστε αν δεν το κάνετε, -αν βγάλατε τη μάσκα σας ή, είναι κάτω από την μύτη η ημερήσια μάσκα σας, εάν δεν τηρείτε την κοινωνική απόσταση σωστά, εάν παραβιάζετε κάποιο άλλο κοινωνικό κανόνα θα έχετε κυρώσεις.

Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε βενζίνη, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε τίποτα άλλο. Έτσι λοιπόν, είστε ουσιαστικά υπό περιορισμό στο σπίτι σας».

loading...