ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ;;

 

 

Υπέπεσε στην αντίληψη μας το κάτωθεν άκρως προπαγανδιστικό και  γεμάτο Ανακρίβειες άρθρο της λεγόμενης “Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας” αναφορικά με τα τεκτενόμενα μεταξύ της Ρωσίας και του Καθεστώτος Ζελένσκι https://cyprus.representation.ec.europa.eu/news/twelve-myths-about-russias-war-ukraine-exposed-2023-03-08_el. Το άρθρο περιέργως;; είναι γραμμένο σε τύπο” mythbusters” (μοτίβο “Μύθος-Απόρριψη) όπως μας έχουν συνηθίσει οι γνωστοί Hoaxes…

Εμείς σαν Φυσικό Επακόλουθο ερευνήσαμε και Ψάξαμε να Βρούμε ποιός είναι ο Υπεύθυνος Τύπου και ο Υπεύθυνος για το Πολιτικό Ρεπορτάζ της λεγόμενης “Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας “……ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ;; https://cyprus.representation.ec.europa.eu/about-us/our-team_el

Σαν υπεύθυνοι τύπου και πολιτικοί αναλυτές αναφέρονται κάποιος “Αθανάσιος Αθανασίου” για τον οποίο δε καταφέραμε να βρούμε κανένα στοιχείο καθότι δεν υπάρχει φωτογραφία του!!! και το ονοματεπώνυμο είναι κοινότυπο ( το ίδιο συνέβη και για κάποια άλλα ονόματα που αναγράφονται ως υπεύθυνοι σε άλλα πόστα της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας (όπως τη κυρία Λιζάννα Σεργίδου, το κύριο Χαράλαμπο Γρηγορίου, το κύριο Λεύκο Χατζηγιαννακού και κάποιους άλλους για τους οποίους όσο και αν Ψάξαμε διαδυκτιακά δε καταφέραμε να βρούμε κανένα στοιχείο). Ενώ αντίθετα για κάποια άλλα μέλη της Αντιπροσωπείας (όπως τη κυρία Άννα Δάντη και το κύριο Νικόλαο Ίσαρη) καταφέραμε να βρούμε αρκετά στοιχεία.

Όπως επίσης και για την επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας Μυρτώ Ζαμπάρτα:

 

Βρήκαμε όμως και για τον έταιρο Υπεύθυνο Τύπου και Πολιτικού Ρεπορτάζ (αφού για τον Αθανάσιο Αθανασίου όπως αναφέραμε δεν βρήκαμε κάτι). ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΤΗΣ…. ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΤΗ ΚΥΡΊΑ  ΚΕΖΒΑΝ ΑΚΑΝSOY!!!!! που πήγαινε στο… Τurk Maarif Koleji, σπούδασε στο…. Instanbul Universitesi, έχει δεύτερο πτυχείο στο Marmara Universitesi και είναι Υπεύθυνη Τύπου και Πολιτική Αναλύτρια για Άρθρα (όπως το άνωθεν τύπου mythbusters άρθρο ) τα οποία Δίνουν το Πρόσωπο και την Εικόνα προς τα Έξω της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας και συνεπώς και της ΚΥΠΡΙΑΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ!!!!

 

 

Φαίνεται όμως ότι αυτό δε κλονίζει  καθόλου την Εμπιστοσύνη της Κυπριακής Κυβέρνησης στο πρόσωπο της κυρίας Kezban Akansoy. Ίσως σε αυτό συνέτεινε το γεγονός ότι κατά καιρούς η  κυρία Akansoy έπλεξε το εγκώμιο Κυπρίων Πολιτικών όπως του πρώην Υπουργού Υγείας της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, Κωνσταντίνου Ιωάννου (που σήμερα είναι Υπουργός Εσσωτερικών στη Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλιδη), και της Επιτρόπου Υγείας της Ε. Ε Στέλλας Κυριακίδου.

 

Τί και αν κατά την εποχή των συμβάσεων της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ε. Ε για τα Γενετικά mrna Σκευάσματα βρέθηκαν στον λογαριασμό του… συζύγου της κυρίας Στέλλας Κυριακίδου άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που είχαν πιστωθεί από το… ΠΟΥΘΕΝΆ!!

Γιατί όπως γράφει και η υπεύθυνη Σύνταξης Τύπου και Πολιτικής Ανάλυσης της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας Kezban Akansoy : EUROPEAN UNION IS A UNION THAT STRIVES FOR MORE.

 

 

 

AB’ den KIBRIS TURK TOPLOMUNA  λοιπόν mister Nikos Xristodoulidis!!!!

 

Γραφείο Τύπου και Πολιτικού Ρεπορτάζ….

Ομάδος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/04/ioanniskomninos-blogspot.html?m=1

loading...