Ο π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Ο π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ”ΕΙΔΕ” ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!

ΙΔΕ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ…
ΒΙΝΤΕΟ
Ο π. Χριστόδουλος πατέρας του Κυπριανού που δολοφονήθηκε στα Τέμπη αποκαλύπτει τις απαντήσεις-ουράνιες πληροφορίες που του έδωσε μια Γερόντισσα από Ελλάδα για το γιο του που ”είδε” τη ζωή και το τέλος του!! Πήρε απάντηση μεταφυσική.
Έβλεπα έναν άλλο χαροκαμένο πατέρα σε ένα κανάλι που έχασε στα Τέμπη το κορίτσι του. Είπε καλές είναι οι πορείες και ό,τι γίνεται εμείς όμως θέλουμε ”μεταφυσική δικαίωση” ν΄ανοίξει η πόρτα και να μπει το κορίτσι μας. Σε οριακές στιγμές οι άνθρωποι λένε μεγάλες αλήθειες… Ανάσταση αυτό προσδοκά ο πατέρας. Αλλά πάμε στον Κυπριανό…
Συνέντευξη στη Ραδιο Χρηστότητα έδωσε ο Πατέρας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου από την Κύπρο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο γιος του Κυπριανός.
Ερωτηθείς πώς ήταν ο Κυπριανός σαν παιδάκι, απάντησε ότι «ο Κυπριανός όπως και τα άλλα παιδιά, όταν αποφασίσαμε με την παπαδιά να κάνουμε οικογένεια, σκεφτήκαμε ότι εμείς δεν είμαστε άξιοι να μεγαλώνουμε παιδιά που ανήκουν στον Θεό, που μπορούν να ονομάζουν τον Θεό Πατέρα.
Γιατί η πίστη μας εμάς είναι μια πίστη που οδηγεί τον άνθρωπο στην υιοθεσία, στον Θεό Πατέρα μέσω του Ιησού Χριστού. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ο άνθρωπος αποφασίσει να ζήσει χριστιανικά, ο στόχος είναι να φτάσει στην υιοθεσία.
Αυτό το πράγμα το είχαμε εμπεδώσει, γι αυτό ένα πράγμα που κρατήσαμε είναι να έχουμε ενωμένα τα παιδιά με τον Θεό, όσο μας είναι δυνατόν.
Μέσω των μυστηρίων αποφασίσαμε να βαφτίσουμε όλα τα παιδιά μας γρήγορα, δηλαδή λίγο μετά τις 40 ημέρες, και προσπαθούσαμε να τα έχουμε ενωμένα με τον Θεό μέσω του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.
 Εμείς σαν άνθρωποι έχουμε πολλές αδυναμίες, και εγώ και όλοι άνθρωποι αλλά ο Θεός είναι δυνατός.
loading...