ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ «ΚΟΚΚΑΛΟ», ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ…

3 ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από τους υπουργούς και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σύσκεψη μετά το έγκλημα στα Τέμπη, σε βάρος των οποίων ο Σύλλογος Πληγέντων Τεμπών κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, οι συγγενείς των θυμάτων μήνυσαν και τον Χρήστο Τριαντόπουλο, πρόσωπο κλειδί για το μπάζωμα στο χώρο του εγκλήματος!

Και μπορεί… η πλειοψηφία των βουλευτών να κατάφερε να «φυγάδευσει» τον Χρήστο Τριαντόπουλο από την εξεταστική για το έγκληµα των Τεµπών, όµως τα στοιχεία είναι αµείλικτα. Ο Κώστας Αγοραστός φέρεται να τον κατονόµασε στη Μαρία Καρυστιανού ως το κυβερνητικό στέλεχος που του έδωσε την εντολή για το µπάζωµα του τόπου της τραγωδίας.

Μάλιστα ο τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε ενώπιον της επιτροπής ότι η περιφέρεια είχε «υποστηρικτικό ρόλο» και «ενήργησε ως όφειλε να πράξει χωρίς πρωτοβουλία ενεργειών».

Το τελευταίο «χτύπηµα» κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ήρθε από την κατάθεση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Χρ. Τριαντόπουλος ήταν επικεφαλής του κλιµακίου.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...