Πρώην κυβερνητικός των ΗΠΑ: Φέρνουν παγκόσμια κατάρρευση στα τρόφιμα! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»

Ο Marc Morano είναι πρώην πολιτικός βοηθός των Ρεπουμπλικάνων που ίδρυσε και διευθύνει τον ιστότοπο ClimateDepot. com. Το ClimateDepot είναι ένα έργο της Επιτροπής για ένα εποικοδομητικό αύριο, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού των ΗΠΑ που προωθεί την επίκριση της θεωρίας της κλιματικής αλλαγής!

Διετέλεσε διευθυντής επικοινωνίας για την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων της Γερουσίας υπό την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους . Το 2007, ο Morano παρήγαγε μια έκθεση που απαριθμούσε εκατοντάδες επιστήμονες των οποίων η εργασία, σύμφωνα με τον Morano, αμφισβητεί εάν την υπερθέρμανση του πλανήτη  από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Σήμερα, ως πρώην εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης συνοψίζει πώς οι μη εκλεγμένοι διεθνιστές χρησιμοποιούν την θεωρία, της «(δήθεν) ανθρώπογενούς αλλαγής του κλίματος» ως πρόσχημα για να καταρρεύσει σκόπιμα η αγορά/προσφορά τροφίμων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην έχουν άλλη επιλογή από το να φάνε άλευρα εντόμων και «κρέας» που καλλιεργείται στο εργαστήριο των πολυεθνικών!

«Αυτή είναι μια σκόπιμη κατάρρευση των τροφίμων, της γεωργίας [και] της ενέργειας… Αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου δημιουργούν σκόπιμα χάος και ανέχεια, για να μας αναγκάσουν να αγοράσουμε έντομα [και] κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο», τόνισε μεταξύ άλλων!

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!

 

Δείτε το βίντεο από την σχετικά πρόσφατη ομιλία του και την δική του οπτική γωνία:

 

loading...