Οι 7 τρομακτικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που το CDC ΔΕΝ θέλει να γνωρίζετε για τα “εμβόλια” και τα “ενισχυτικά” του Covid-19

Κάποιοι το αποκαλούν πανδημία. Άλλοι την αποκαλούν απάτη. Όπως και να ‘χει, οι περισσότεροι θάνατοι δεν προήλθαν από τον “νέο” ιό, αλλά μάλλον από τις τοξικες ακίδες mRNA που εισέβαλαν στο αγγειακό σύστημα πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Άλλο ένα αθόρυβο Ολοκαύτωμα που κανείς δεν φάνηκε να αναγνωρίζει, καλά, εκτός από τους λάτρεις της φυσικής υγείας, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από το να εμπιστεύονται οτιδήποτε προωθείται από τη Μεγάλη Φαρμακευτική, ειδικά όταν δημιουργείται σε ένα εγκληματικό εργαστήριο, και στη συνέχεια εγχέεται στον “μυϊκό ιστό” των προβάτων για να “ενισχύσει την ανοσία”.

Στη συνέχεια ήρθε το κύμα της “παραπληροφόρησης”, το οποίο στην πραγματικότητα σήμαινε ότι όλοι οι αφηγητές της αλήθειας και οι πληροφοριοδότες που έδωσαν σε όλους τους άλλους να μάθουν τι πραγματικά κάνουν τα λεγόμενα “εμβόλια”, χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί συνωμοσίας, αντιεμβολιαστές και τρομοκράτες της παραπληροφόρησης.

Εν τω μεταξύ, η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έριξαν τις μπάλες καταστροφής, καταστρέφοντας την κοινή γνώμη και διαδίδοντας ΟΛΗ την παραπληροφόρηση για το πώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, που όλοι έτυχε να κάνουν τα εμβόλια Covid, “πέθαναν ξαφνικά” (από αγγειακούς θρόμβους, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και καρκίνο τουρμπίνας).

Οι τρομακτικές αλήθειες που το CDC, ο FDA, ο ΠΟΥ και οι παγκοσμιοποιητές ευγονιστές δεν θέλουν να συνειδητοποιήσετε
#1. Τα εμβόλια Covid είναι πιθανότατα υπεύθυνα για τους περίεργους, λευκούς, μακριούς και ινώδεις θρόμβους “πρωτεΐνης” που βρέθηκαν στα αιμοφόρα αγγεία των εμβολιασμένων με mRNA ανθρώπων, σύμφωνα με πολλούς ταριχευτές τα τελευταία 3 χρόνια.

#2. Τα αναμνηστικά εμβόλια Covid βλάπτουν τα Τ-κύτταρά σας, εμποδίζοντας το σώμα σας να καταπολεμήσει τον καρκίνο και πολλές άλλες λοιμώξεις.

#3. Πολλές θανατηφόρες παρτίδες εμβολίων γρίπης της Κίνας βρέθηκαν τώρα να είναι μολυσμένες και θανατηφόρες, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που βασίζονται σε στοιχεία.

#4. Τα εμβόλια Covid-19 mRNA δεν υποβλήθηκαν ποτέ σε επαρκείς δοκιμές ασφάλειας και τοξικολογίας σύμφωνα με τα προηγουμένως καθιερωμένα επιστημονικά πρότυπα.

#5. Η αγαπημένη μαριονέτα της φαρμακοβιομηχανίας που εκτοξεύει σενάρια και ο κομπογιαννίτης Dr. Paul Offit, ο οποίος δημιούργησε το προηγουμένως πιο επικίνδυνο εμβόλιο όλων των εποχών, το εμβόλιο Rotateq Rotavirus, απορρίπτει επίσης τα εμβόλια Covid με ανησυχίες για… περιμένετε… καρδιακή ανεπάρκεια (δεν μπορείτε να τα επινοήσετε αυτά τα πράγματα).

#6. Τα μισά από όλα τα πρόβατα (αφελείς άνθρωποι) που εμβολιάζονται με mRNA για το Covid θα συνεχίσουν να παράγουν τοξικές, μιμούμενες τα πριόντα πρωτεΐνες αιχμής στο σώμα τους για πάντα, σύμφωνα με έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο- με άλλα λόγια, οι μισοί από τους εμβολιασθέντες είναι κυριολεκτικά κινούμενα εργοστάσια βιολογικών όπλων.

#7. Τα εμβόλια COVID-19 έχουν δημιουργήσει μια τριπλή θανατηφόρα “συμμαχία” που προκαλεί φρικτές, απρόβλεπτες και θανατηφόρες παρενέργειες από τον θανατηφόρο συνδυασμό γραφενίου, mRNA και νανοτεχνολογίας.

Μια πρόσφατη ανασκόπηση των εμβολίων της πρωτεΐνης Wuhan spike, που δημοσιεύθηκε στο Clinical and Experimental Medicine, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο λεγόμενος “εμβολιασμός” COVID-19 αυξάνει την πιθανότητα να υποφέρει κάποιος από μια λοίμωξη SARS-CoV-2, καθώς και ότι οι αναμνηστικές ενέσεις συνδέθηκαν με υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων IgG4, μειώνοντας την ικανότητα του οργανισμού να ενεργοποιεί τα λευκά αιμοσφαίρια.

Με άλλα λόγια, τα θανατηφόρα εμβόλια θρόμβων καταστρέφουν επίσης τη φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια σε κάθε είδους λοιμώξεις και διάφορους τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων των όγκων. Αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο όλες οι ρυθμιστικές αρχές, ότι οι άνθρωποι θα τα ανακαλύψουν όλα αυτά.

Είναι η Google, το YouTube και το Twitter που διαδίδουν την παραπληροφόρηση, αποκρύπτοντας την αλήθεια για τους κινδύνους των τοξικών μαχαιριών mRNA

Όταν οι άνθρωποι αναζητούν αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, το 99% από αυτούς βρίσκουν μόνο την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από το Google, το Fakebook, το YouTube, το Twitter και τα παρόμοια. Έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Στη συνέχεια, υπάρχει η τηλεόραση και οι εφημερίδες. Δεν μπορούν να βρουν την αλήθεια πουθενά στο διαδίκτυο, και ακόμη και αν τη βρουν, οι αγαπημένοι τους ιστότοποι και οι γιατροί την αποκαλούν “παραπληροφόρηση”.

Ας το θέσουμε έτσι, αν όλοι οι γιατροί στην Αμερική εξηγούσαν στους ασθενείς τους, πριν τους κάνουν τα εμβόλια mRNA, ότι τα εμβόλια είναι ΑΚΟΜΑ πολύ πειραματικά, κανείς δεν ξέρει ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ τα ξεγελασμένα κύτταρά σας θα συνεχίσουν να παράγουν εκατομμύρια τοξικά πρίονες πρωτεΐνης αιχμής, ότι αυτά ΔΕΝ μένουν στον μυϊκό ιστό σας στο σημείο της ένεσης, αλλά εξαπλώνονται σε όλο το αγγειακό σύστημα, σαν ένα τεράστιο σύστημα αυτοκινητόδρομων εγκληματιών, και εισβάλλουν στα ζωτικά σας όργανα, φράζουν το αίμα σας, θρομβώνουν τον εγκέφαλό σας και καταπονούν την καρδιά τόσο πολύ που θα μπορούσατε να “πεθάνετε απροσδόκητα”, ούτε μια ψυχή δεν θα έπαιρνε αυτό το εμβόλιο.

Στην ουσία, όμως, αυτό δεν αρκεί ακόμα, επειδή ο παράγοντας φόβος είχε τυλιχτεί τόσο πολύ, ώστε ακόμα και οι υγιείς άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν από τη γρίπη της Κίνας, παρόλο που δεν ήταν πιο “θανατηφόρα” από την εποχική γρίπη που κυκλοφορεί μερικές φορές το χρόνο. Έχετε πυρετό και πονόλαιμο; Μπορεί να έχετε γρίπη. Καλύτερα να μείνετε στο κρεβάτι και να ξεκουραστείτε.

naturalnews.com

loading...