Φέρνουν μεγάλη πείνα και μετά κανιβαλισμό, έως το 2030

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) αποφάσισαν να καταστρέψουν πλήρως την, τόσων αιώνων, διατροφή των ανθρώπων μέχρι το έτος 2030. Οι δοτές Κυβερνήσεις σε συνεργασία με δοτές ιδιωτικές εταιρείες, προσπαθούν να μας ωθήσουν εκβιαστικά στο ν’ απαρνηθούμε την μέχρι τώρα διατροφή μας και να τρώμε ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στον πλανήτη, μέχρι και νεκρούς ανθρώπους! Όπως τα ρυπαρά γένη. Θα μας εκβιάσουν με την πείνα και με την προπαγάνδα τους. Την νέου τύπου διατροφή μας ήδη μας την παρουσιάζουν ως σωτήριο μέσο για τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Δηλαδή, πάλι για το καλό μας προσπαθούν. Τι συγκινητικό!

Πρώτα θα δούμε τι αποφάσισαν στο WEF για την διατροφή μας, για να ξέρουμε τι μας περιμένει. Το WEF, του οποίου τα μη εκλεγμένα μέλη, (εδώ δεν χωρούν δημοκρατικές διαδικασίες όπως π.χ. εκλογές) ανέλαβαν τον ρόλο του σωτήρα του πλανήτη, αποφασίζουν και διατάσουν και για το τι θα βάλουμε στο πιάτο μας. Ιδού τι αποφασίσθηκε από το WEF, του γερμανού Κλ. Σβάμπ και των συμμοριτών του, σχετικά με την μελλοντική διατροφή μας. Η δημοσίευση έχει τίτλο «Πως θα μοιάζει, πως θα είναι, η διατροφή μας ως το 2030;» και αναφέρει:

«Τα Συνθετικά θρεπτικά στοιχεία, θρεπτικά συστατικά, που έχει ανάγκη ο άνθρωπος θα τα παίρνει με συμπληρώματα διατροφής σε μορφή χαπιών, τα οποία θ’ αντικαταστήσουν τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά. Τα σκευάσματα αυτά θα παρασκευάζονται από συνεργαζόμενες με το WEF ιδιωτικές εταιρείες.

»Τα σπορέλαια όπως η Κανόλα (σ.α. Η Κανόλα, είναι μεταλλαγμένη ελαιοκράμβη. Την μετάλλαξαν διότι η φυσική, η οικολογική, είναι μη φαγώσιμη από τον άνθρωπο) η οποία θα είναι η περισσότερο ανεκτή και μειώνει την τοξική τεστοστερόνη.

»Θα ισχύει μια, με διαλλείματα, περιοδική, νηστεία για όλους. Μέχρι το 2030 πρέπει να τρώμε 40% λιγότερο φαγητό για να επιτύχουμε το “Net zero”. Αυτό θα είναι καλό και για την σιλουέτα των ανθρώπων, αλλά και για τον πλανήτη. Δεν θα τρώτε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι.

»Θα τρέφονται οι άνθρωποι με εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών. Το ένα τρίτο των πρωτεϊνών θα τις παίρνουν από τροφές με βάση την σόγια, το εργαστηριακό κρέας και τους ανακυκλούμενους πολίτες.

»Το υπόλοιπο δύο τρίτα των πρωτεϊνών που χρειάζεται ο άνθρωπος θα προέρχεται από μικρά ζώα όπως κατσαρίδες, μύγες και σκουλήκια.»

Ας αναφερθούν κάποιες παρατηρήσεις στα ανωτέρω, κατ’ αντιστοιχία σε κάθε παράγραφο, αν και ο σκεπτόμενος αναγνώστης θα συμπεράνει πολλά περισσότερα. Ήδη κατακλύζουν τα πολυκαταστήματα συμπληρώματα διατροφής, αλλά πολλά απ’ αυτά πρόκειται να καταργηθούν ή ν’ απαγορευθούν για να προωθηθούν τα ύποπτα δικά τους. Τα συμπληρώματα διατροφής που θα κυκλοφορούν πρέπει να έχουν την έγκριση του WEF. Ως εκ τούτου θ’ απαγορευθούν οι εκδρομές στην φύση και οι λόγοι είναι σαφείς. Για σκεφθείτε… Σιδηρόφρακτοι δρόμοι… Σημεία ελέγχου που τα ονομάζουν διόδια… Περιοχές natura, κλπ.

Ουδείς γνωρίζει τις συνέπειες αυτής της τροφής Κανόλα. Ουδείς γνωρίζει για τυχούσες παρενέργειες του μεταλλαγμένου φυτού στον άνθρωπο, μόνο αυτοί που το επινόησαν. Επίσης, μήπως η έλλειψη της τεστοστερόνης φέρει έξαρση της ομοφιλοφιλίας που ήδη προωθείται και που ως βασικό χαρακτηριστικό της είναι η έλλειψη επαναστατικού πνεύματος και αγωνιστικής διάθεσης, άρα παρέχει εφησυχασμό και ασφάλεια στην εξουσία;

Μετά το «δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» μάς «πέταξαν» και το «δεν θα τρώτε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Θέλουν να μειωθεί η διατροφή μας κατά 40%! Και το θεωρούν καλό. Εδώ διακρίνεται και ένας ρατσισμός εναντίον των χοντρών. Αυτούς τι θα τους κάνουν; Θα τους εκτελούν για να μην επιβαρύνουν το Net Zero; “Net zero”, εννοούν το μηδενικό επίπεδο εκπομπών του Διοξειδίου του Άνθρακος, σύμφωνα με την θεωρία τους, για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Το εργαστηριακό κρέας ήδη πωλείται. Το φυσικό κρέας θα το αφανίσουν με διαφόρους τρόπους, αλλά το πιο αισχρό είναι το «ανακυκλούμενοι πολίτες». Τι όρο επινόησε πάλι το σατανικό μυαλό τους! «Ανακυκλούμενους πολίτες» εννοούν όλους τους νεκρούς. Δηλαδή τις σάρκες, από τα έμβρυα των εκτρώσεων και τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και ασθενειών, κλπ, μέχρι τους ανθρώπους που θα πεθάνουν. Θ’ ανακυκλώνονται οι πολίτες τρώγοντας τους νεκρούς τους. Οδηγούν δηλαδή την ανθρωπότητα στον κανιβαλισμό! Φαντάζομαι είναι γνωστή στους περισσοτέρους η δήλωση μεγαλοστελέχους της Μακ Ντόναλντς.

Θέλουν να τρώμε σκαθάρια, μύγες και σκουλήκια. Τονίζεται εδώ ότι εννοούν μικρά σκουλήκια, και όχι «σκουλήκια» με πόδια. Τα «σκουλήκια» με πόδια τα κατατάσσουν στους «ανακυκλούμενους πολίτες». Ήδη κυκλοφορούν κονσέρβες με βρώσιμα σκαθάρια. Εντυπωσιακή, αλλά και ύποπτη, ήταν η αντίδραση της βιομηχανίας τροφίμων για τις νέου τύπου τροφές. Μάλιστα άρχισαν να διαφημίζουν τα θρεπτικά συστατικά που έχουν τα αυγά των… μυγών.


Δηλαδή με λίγα λόγια θέλουν ν’ αφανίσουν την γεωργία και την κτηνοτροφία ως βλαβερές δραστηριότητες για τον πλανήτη.

Οι αποφάσεις του WEF δεν είναι δικές του. Είναι αποφάσεις άλλων σκοτεινότερων κύκλων που διαβιβάσθηκαν προς υλοποίηση στο WEF, βάσει της παγκοσμίου ιεραρχίας. Σε έγγραφο κρυφής οργανώσεως που διέρρευσε αναφέρεται ρητώς ότι: «Θα χρησιμοποιήσουμε ελαφρά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης, και ηρεμιστικά στην τροφή στο νερό και στον αέρα. Θα είναι καλυμμένοι με δηλητήρια. Τα μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα τους υποσχόμαστε θεραπείες και θα τους ταΐζουμε με περισσότερα δηλητήρια. …τα δηλητήρια θα καταστρέψουν τα μυαλά τους και το αναπαραγωγικό τους σύστημα. …με αστείες εικόνες και μουσικούς ήχους θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά.» Οπότε μην απορείτε με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η τροφή γίνεται κι αυτή όπλο στα χέρια τους εναντίον των ανθρώπων. Οι τροφές που προωθούν για τους ανθρώπους είναι δηλητήρια και αυτό θα φανεί.

Ο τρόπος που θέλουν να επιτύχουν αυτά είναι πολύπτυχος. Υπάρχει έμμεσος εξαναγκασμός με εκφοβισμό επικαλούμενοι, υπερπληθυσμό, κλιματική αλλαγή, δημιουργία τεχνητής έλλειψης τροφίμων και τεράστιες κοινωνικές αλλαγές. Ας τα δούμε αυτά ένα-ένα.

Μας λένε ότι υπάρχει υπερπληθυσμός και μας δείχνουν μεγαλουπόλεις, που δημιουργήθηκαν σκοπίμως, με χαοτικές καταστάσεις. Ωραία λοιπόν. Υπάρχει, όπως μας λένε, ο υπερπληθυσμός των 7,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στην Γη. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό κάνοντας απλούς υπολογισμούς, αλλά και συλλογισμούς. Εάν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο γης τοποθετήσουμε έναν άνθρωπο, που είναι αρκετός χώρος για να μην στριμώχνονται οι άνθρωποι, θ’ απαιτηθούν 7,5 δισεκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο γης αντιστοιχούν ένα εκατομμύριο άνθρωποι. 1.000 Χ 1.000. Επομένως, σε 7.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα τοποθετούνται όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη. Πόσο μεγάλη είναι αυτή η έκταση; Η Κρήτη έχει έκταση, χωρίς να ληφθεί υπόψη το ανάγλυφο της επιφανείας της, μετράται σαν να είναι επίπεδη, 8.340 περίπου τετραγωνικά χιλιόμετρα. Δηλαδή, όλος ο πληθυσμός της Γης χωράει άνετα στην Κρήτη και περισσεύει ελεύθερος χώρος. Τόσος είναι ο υπερπληθυσμός της Γης που μας λένε.

Και αν ήθελαν πραγματικά να μην πεινάει κανείς, μια καλλιεργήσιμη έκταση όση είναι η Αλγερία, ή 4 Ουκρανίες, θα μπορούσε να ταΐσει με ψωμί (400 γραμμ. το άτομο την ημέρα) όλους τους ανθρώπους της γης για έναν χρόνο με μία μέση ετήσια στρεμματική παραγωγή. Δηλαδή, ένας παγκόσμιος πληθυσμός που χωράει άνετα στην Κρήτη και χρειάζεται για ψωμί από σιτηρά που θα παράγονται σε μια έκταση όση η Αλγερία, δεν μπορεί να τραφεί από τις παραγωγές του υπολοίπου μέρους της γης ΚΑΙ της θαλάσσης; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με την δικαιολογία του υπερπληθυσμού όμως, ελπίζουν να κάμψουν τις επαναστατικές διαθέσεις των μαζών και χρησιμοποιούν παράλληλα και την κλιματική αλλαγή. Η κλιματική αλλαγή περιέργως δείχνει τα «δόντια» της σε περιοχές παραγωγής τροφίμων όπως π.χ. Γαλλία, ΗΠΑ, Ελλάς (Θεσσαλία), κ.α. καιρός είναι πλέον χειραγωγήσιμος. Διαδραματίζεται ένας αμείλικτος πόλεμος εναντίον της παραγωγής τροφίμων, των εργατών της, και όλου του κλάδου επεξεργασίας και προώθησης τροφίμων. Καίγονται εργοστάσια τροφίμων, καίγονται εκτάσεις, καίγονται κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, ανατινάζονται στον αέρα τραίνα που μεταφέρουν λιπάσματα, κ.α. Επίσης, δημιουργούν τεχνηέντως ακρίβεια, δυσκολίες στις συγκοινωνίες, υπερφορολόγηση, χρέη, με σκοπό την καταστροφή της παραγωγικής τάξης και την χρεωκοπία της άρα και την κατάσχεση όλων των ιδιωτικών γεωργικών εκτάσεων από «επενδυτικές» εταιρείες.

Όλ’ αυτά θα επιφέρουν τρομερές κοινωνικές αλλαγές με καταστροφές που θα τις εκμεταλλευτούν κατάλληλα ώστε να επιβάλουν την Νέα Τάξη οι κρυφοί ηγέτες της Γης. Θα φέρουν το χάος και την απελπισία στους ανθρώπους. “Ordo ab Chao”, όπως πιστεύουν.

Μ’ ολ’ αυτά ελπίζουν να φέρουν πρωτοφανή και φρικώδη πείνα στον κόσμο για την οποία μας ενημέρωσαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Μόνο οι άνθρωποι του Χριστού δεν θα πεινάσουν διότι θα ευνοηθούν σκανδαλωδώς από τον Χριστό, σύμφωνα με μαρτυρίες-προφητείες. Αλλά οι μαρτυρίες αυτές θα μπορούσε να είναι υπενθυμίσεις, διότι οι κυρίως μαρτυρίες υπάρχουν στο Ευαγγέλιο. Στο Ευαγγέλιο αναγράφεται ότι δύο φορές ο Χριστός χόρτασε τα πλήθη που τον ακολουθούσαν. Μια φορά με επτά άρτους και μια άλλη φορά με πέντε άρτους και δύο ιχθύες, ψάρια. Το μήνυμα είναι σαφές και μας δόθηκε από τον Κύριο εις διπλούν «μπας κι ανοίξουμε τα στραβά μας». Οπότε οι με τον Χριστό και οι ειλικρινώς μετανοούντες θα επιβιώσουν διότι δεν θα τους λείψει η τροφή και έτσι θα καταστεί δυνατή η αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Καμία αναλαμπή της Ορθοδοξίας, και κυρίως της Ελληνοορθοδοξίας, δεν πρόκειται να έλθει με κάτι αδιάφορους τύπους και κάτι γραφικούς πολέμιους της Ορθοδοξίας, διότι αποτελούν εμπόδιο.

Αυτοί, οι παγκοσμιοποιητές, γιατί τα κάνουν αυτά και πως δικαιολογούνται; Διότι όπως έχει αναλυθεί παλαιότερα όλα όσα γίνονται στον πλανήτη γίνονται για θρησκευτικούς και μόνο λόγους και οι εμπνευσταί τών σχεδίων αυτών πρέπει να είναι αναμάρτητοι έναντι του θεού τους. Άρα, από κάποιον θεό παίρνουν άδεια.

Οι δράσεις τους «ευλογούνται» από το βιβλίο του Μωυσή, το Δευτερονόμιο. Μέχρι και η εξώθηση της ανθρωπότητος προς τον κανιβαλισμό γίνεται κατόπιν ερμηνείας τους του Δευτερονομίου. Το «πρωτονόμιο», δηλαδή τον Πρώτο Νόμο, δεν μας τον έδειξαν ποτέ. Είναι δε γραμμένο στο Δευτερονόμιο Κεφ. 28.53 «καὶ φαγῇ τὰ ἔκγονα τῆς κοιλίας σου, κρέα υἱῶν σου καὶ θυγατέρων σου, ὅσα ἔδωκέ σοι Κύριος ὁ Θεός σου, ἐν τῇ στενοχωρίᾳ σου καὶ ἐν τῇ θλίψει σου, ᾗ θλίψει σε ὁ ἐχθρός σου» Στην νεοελληνική μετάφραση το συγκεκριμένο εδάφιο αποδίδεται ως εξής «Και συ, παραζαλισμένος από την συμφοράν και την πείναν, θα φάγης τον καρπόν των σπλάγχνων σου, τα κρέατα των παιδιών σου και των θυγατέρων σου, όσα σου έδωκεν ο Θεός, εξ αιτίας της απογνώσεως και της θλίψεως, εις την οποίαν σε κατήντησεν ο εχθρός σου.»

Ως ορθόδοξοι χριστιανοί για μας είναι αδιανόητα αυτά. Το πρόβλημα εδώ έγκειται στην μετάφραση! Στο ίδιο εδάφιο του Δευτερονομίου, στην Τορά, δηλαδή στο πρωτότυπο εβραϊκό κείμενο, αυτό το «ο Θεός» στα ελληνικά, αποδίδεται ως «Ιεχωβά ο Θεός σου».


Δηλαδή στο εβραϊκό κείμενο, ο Θεός τιμωρός των ανθρώπων και με κανιβαλισμό, είναι θεός με όνομα, ο Ιεχωβά, και τιμωρεί διότι οι άνθρωποι τον απορρίπτουν. Οπότε κάποιο από τα δύο κείμενα, το ελληνικό ή το εβραϊκό, λέει ψέματα ή κρύβει την αλήθεια προς συμφέρον κάποιων.

Συνεχίζοντας, στο Δευτερονόμιο 28,57 γράφει ότι οι γυναίκες θα τρώγουν τα νεογέννητα έμβριά τους, δηλαδή: «θα ίδη με ζηλότυπον βλέμμα τον υμένα που καλύπτει το έμβρυον, το οποίον εξήλθεν από τους μηρούς της, και το τέκνον το οποίον εγέννησε. Επάνω εις την αβάστακτον στενοχωρίαν και θλίψιν, με την οποίαν θα σε καταθλίψη ο εχθρός σου εις όλας τας πόλεις σου, η καλομαθημένη γυναίκα σου, παραζαλισμένη από την πολλήν πείναν, θα καταφάγη αυτά κρυφίως.» Φαντάζομαι ότι έγινε κατανοητό από τους αναγνώστες ο όρος του WEF «ανακυκλούμενοι πολίτες».

Συμπερασματικά, η μεγάλη πείνα που μας ετοιμάζουν δεν είναι το τέλος των δοκιμασιών, σύμφωνα με τα δικά τους σχέδια. Εκτός των άλλων, είναι και η αρχή της βιαίας διατροφικής διαστροφής του ανθρώπου. Καταστρέφουν τα πάντα. Αλλάζουν τα πάντα. Επεμβαίνουν σε κάθε πτυχή της ζωής του ανθρώπου αρπάζοντας ή αλλοιώνοντας τα πάντα. Τώρα επεμβαίνουν στην διατροφή του. Μετά στο μυαλό του και τέλος στην ψυχή του. Ευτυχώς δεν προλαβαίνουν.

Η γενική αδιαφορία και η αποστασία του ανθρώπου από τον πλάστη Του, αυτά τα αποτελέσματα θα έχει. Περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο;

Χρήστος Μαντζιάρης

katohika.gr

loading...