Υποστηρίξτε το Moon of Alabama μια ακόμη απάντηση-απόδειξη προς τον άνανδρο συκοφάντη και ρίψασπι.

Για όσους γνωρίζουν καλά το Ελληνικό και ξένο διαδίίκτυο αρκετά Ελληνικά και ξένα ιστολόγια όπως το Sl  Press-The Press Project, The Gradle με σχετικές αναρτήσεις τους αναζητούν οικονομική υποστήριξη. Σήμερα σας έχω ένα ακόμη σχετικό παράδειγμα από γνωστή ιστοσελίδα της Αμερικής : 

 Υποστηρίξτε το Moon of Alabama

Αυτή η ανάρτηση αυτή τη στιγμή είναι καρφιτσωμένη στην κορυφή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για φρέσκο περιεχόμενο.
Αγαπητοί αναγνώστες ζητώ τη βοήθειά σας για να συνεχίσει να λειτουργεί το Moon of Alabama.

Οι περισσότεροι από εσάς που έρχεστε εδώ εκτιμάτε τις αναλύσεις μου. Άλλοι αγαπούν τη ζωντανή, αν και κατά καιρούς υπερπλήρη ενότητα σχολίων του MoA . Είμαι πολύ περήφανος που το φιλοξενώ και το γαλουχώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Άλλοι γνωστοί σχολιαστές έχουν προτείνει το Moon of Alabama :

Elijah J. Magnier @ejmalrai – 7:27 UTC · 28 Δεκεμβρίου 2023Ένας από τους εξαιρετικούς ανεξάρτητους αναλυτές που αξίζει να ακολουθήσετε και να υποστηρίξετε είναι ο @MoonofA.
Δεν θα το μετανιώσεις.

Ακολουθούν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να μου αφήσετε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Φυσικά, μου αρέσουν τα σχόλια όπως τα παραπάνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να ζήσω μόνο με αυτό. Πρέπει επίσης να πληρώσω για φαγητό, ενοίκιο και άλλα απαραίτητα της ζωής.

Αυτός ο ιστότοπος είναι η προσπάθεια πλήρους απασχόλησης ενός ατόμου. Δεν υπάρχει άλλο εισόδημα στο οποίο μπορώ να βασιστώ. Ενώ ζω σε κάπως καλύτερες συνθήκες από τον φτωχό ποιητή του Spitzweg , δεν είμαι ούτε πλούσιος ούτε επιδίδομαι σε πολυτέλειες.


μεγαλύτερος
Κάθε δωρεά σε αυτόν τον φτωχό ποιητή – είτε είναι $5, $50, $500 ή περισσότερα – είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Μια επαναλαμβανόμενη συνεισφορά ή χορηγία θα ήταν εξαιρετική. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε.

Συνέχεια. ανάγνωση: Παρακαλώ υποστηρίξτε το Moon of Alabama

https://www.moonofalabama.org/

 

Δημοσιεύτηκε από b στις 14:36 UTC | Σχόλια (94)
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  
ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ Ο ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕ  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

 

 

Mία ακόμη ατράνταχτη απόδειξη ότι είμαι ο μοναδικός που υπολογίζουν και φοβούνται οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού. Τα μέσα κοινωνικής Δικτυώσεως έθεσαν για μια ακόμη φορά σε αναστολή τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού με περισσότερους από 8000 ακολούθους.

Συνολικά έχουν θέσει σε αναστολή 39 λογαριασμούς μου από το 2018 μέχρι το 2023. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως το ηλεκτρονικό περιοδικό μου παραβιάζει τους όρους του Twiter X . Εν τούτοις τα εκατομμύρια χυδαίων και πρόστυχων γυναικών που εμφανίζονται καθημερινά ανά την υφήλιο και στην Ελλάδα με Αδαμιαία περιβολή και βίντεο να κάνουν κάθε σεξουαλική χυδαιότητα δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς !!! https://twitter.com/ellaswrc

 

Η κατάργηση του λογαριασμού για πολλοστή φορά αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι θέλουν να σας αφανίσουν. Τους ενόχλησαν τρομερά οι καινοτομίες μου σχετικά με το Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων και την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακόμη μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία μου είναι ότι συμπεριλαμβάνω ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές μου ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την προετοιμασία για αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος.

Είναι προφανές ότι η επιθυμία τους είναι να αφανιστούν οι νεοέλληνες από τα τροχαία ατυχήματα. Για μια ακόμη φορά τους δημιούργησα ένα τεράστιο πρόβλημα μέσα από την παιδεία, την ηθική, τις καινοτομίες-ευρηματικότητα και τις ικανότητες μου. Εν τούτοις υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος φόβος των παραγόντων της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τρέμουν και μόνο στην σκέψη ότι ένα μέρος από τους ενδιαφερόμενους για τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία θα ενημερωθεί για τις εργασίες μου στην Γεωστρατηγική-Ιστορία και την Ορθοδοξία.Περιοδικό ειδικού σκοπού ELLAS WRC 

loading...