Σύντομα θα παραδεχτούν ότι το εμβόλιο προκαλεί σε όλους καρκίνο και μυοκαρδίτιδα, ώστε να ακυρώσουν τις ασφάλειες ζωής και να χρεώνουν περισσότερο την υγειονομική περίθαλψη.

Πιστεύω ότι σύντομα θα παραδεχτούν ότι το εμβόλιο είναι το δηλητήριο που προειδοποιήσαμε ότι θα είναι. Αλλά δεν μπόρουσα να καταλάβω γιατί θα το έκαναν αυτό.

Αλλά βγάζει νόημα ότι πρόκειται για ασφαλιστική απάτη αν το σκεφθεις: αν παραδεχτούν ότι σκοτώνει ανθρώπους, τότε όλες οι ασφάλειες ζωής καθίστανται άκυρες, επειδή συναινέσατε σε πειραματική γονιδιακή θεραπεία. Έτσι, αν πεθάνετε, πιθανότατα προκλήθηκε από αυτό, και η ασφάλεια δεν πληρώνει.

Αυτό εξηγεί επίσης γιατί καμία χώρα δεν έδωσε πλήρη έγκριση σε κανένα από τα εμβόλια. Οι ΗΠΑ το έκαναν στα χαρτιά, αλλά στην πράξη συνέχισαν να χρησιμοποιούν μόνο τα εμβόλια EUA και όχι τις επώνυμες εκδόσεις που ενέκριναν, το Comirnaty και το Spikevax (τα οποία λογίζονται ως EUA όταν χορηγούνται σε παιδιά).

Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι εμβολιασμένοι θα δουν τα ασφάλιστρα υγείας τους να εκτοξεύονται στα ύψη, επειδή τώρα κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από σχεδόν τα πάντα. Ειρωνεία, αφού ζητούσαν οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν επιπλέον για την άρνηση του καρκινικού εξαναγκασμού.

Redit

loading...