Σκέψεις που απαντούν στους πλούσιους και τις πολυεθνικές του DAVOS και στον Ευγονιστη ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ που θέλει τα Αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία.

 

Ωραία πάσα μου δάσυνε σήμερα με αυτό που διάβασα, ότι οι πλούσιοι κάτοχοι των πολυεθνικών από το DAVOS ζήτησαν να φορολογηθούν. Δεν εξέτασα ποσό αλήθεια είναι αυτό. Είναι αλήθεια όμως , πως αυτοί έχουν ανακαλύψει την φορολόγηση στην έδρα για μια πολυεθνική που συνήθως είναι ένας φορολογικός παράδεισος , καθώς και την απάτη των τριγωνικών συναλλαγών για τον ίδιο λόγο ώστε να κερδοσκοπούν. Αυτό που σήμερα λέμε ακρίβεια και κερδοσκοπία ,οφείλεται μόνο και μόνο σε αυτά τα δυο φαινόμενα, και η κερδοσκοπία δεν είναι του μεγέθους μόνο που της αποδίδει ο Σκρεκας ,αλλά πολλαπλάσια ,γιατί αρχίζει με το φούσκωμα των τιμών εκτός συνόρων, στους φορολογικούς παραδείσους. Και οι δυο αυτές διαδικασίες δημιουργούν επίσης ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στις οικονομίες των κρατών όπως είναι η Ελλάδα, ΠΟΥ σχετίζεται με το ότι οι φόροι που καταβάλλουν είναι σχεδόν για τα μάτια του κόσμου και ουδεμία σχέση έχουν με τα κέρδη που πραγματικά αποκομίζουν πχ στην Ελλάδα. Αν πράγματι θέλουν να φορολογηθούν η λύση είναι μια. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΡΙΓΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , και το θέμα λύνεται άμεσα. Ας κάνει αυτή την πρόταση ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας στην αυριανή του ομιλία.
Για τα Αλβανικά τώρα ως γλώσσα επιλογής στα σχολεία μας .Κάποιος πρέπει να πει στον ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ότι ως πολιτικός-πολιτειακός παράγοντας της ΕΛΛΑΔΑΣ, οφείλει πρώτα να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, και μετά να συζητήσουμε και αυτό το θέμα. Βεβαία οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ β΄ κατηγορίας και χωρισμένοι σε κατηγορίες που δεν δικαιούνται ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία ,τα οποία πρέπει να κλείσουν(βλέπε Γερμανία) βάσει των ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ που πρεσβεύει ο κ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ όσο και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, και των κακών(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Π.Χ Έλληνες Κριμαίας , Ρωσία ,ΑΚΟΜΗ και στην Αλβανία ).Αυτοί δεν έχουν δικαιώματα . Προέχουν τα δικαιώματα των Αλβανών όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!

O Tembora o mores κατά Κικέρωνα
“Ω καιροί, ω ήθη” Ελληνιστι

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!!!!

 

loading...