ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ( την θέλουμε ; )

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ*  

Κάθε “επιτυχημένο” βήμα που κάνει η Νέα Τάξη την αφήνει έκθετη σε δική μας αντεπίθεση . Παράδειγμα το αφήγημα “Φταίει ο άνθρωπος για την αλλαγή του κλίματος” . Επειδή έπεισε κάποιους αφελείς νομίζει οτι σημείωσε επιτυχία . Όμως αυτό το αφήγημα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δική μας αντεπίθεση . Διότι μπορούμε να βγούμε στον δρόμο και να φωνάξουμε “Ανησυχούμε για την κλιματική αλλαγή . Καταναλώνουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να την ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ . Δώστε μας μια δική μας περιοχή για να στήσουμε μια κοινωνία που θα καταναλώνει ΜΗΔΕΝ πετρέλαιο και ηλεκτρική ενέργεια !” . Η Νέα Τάξη θα βρεθεί παγιδευμένη . Διότι εάν αρνηθεί αποδεικνύει οτι λέει ψέματα . Εάν δεχτεί μας ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία .
Όσοι ενδιαφέρεστε για μια τέτοια αντεπίθεση στείλτε προσωπικό μήνυμα . [email protected]
Υ.Γ. Μια δική μας περιοχή , ένα δικό μας “άβατον” είναι αυτό που μας λείπει . Όλοι έχουν το δικό τους “άβατον” : Οι μουσουλμάνοι έχουν κάποιες περιοχές της Θράκης όπου δεν μπαίνει μέσα Αστυνομία και Εφορία . Οι Χριστιανοί έχουν το Άγιο Όρος και τα μοναστήρια . Οι γύφτοι έχουν πολλές περιοχές . Οι χασισοκαλλιεργητές έχουν τα βουνά της Κρήτης . Οι μπαχαλάκηδες έχουν το πανεπιστημιακό άσυλο . Μόνο εμείς δεν έχουμε .
Φαντασθείτε μια δική μας περιοχή όπου δεν θα μπαίνει η Εφορία . Ούτε θα δίνουμε αλλά ούτε και θα παίρνουμε κάτι απο το Κράτος . Η Εκπαίδευση , η Υγεία και η Δικαιοσύνη θα είναι στα χέρια μας .

loading...