ΙΜΙΑ 1996… ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ! ! !

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ! ! !
Είκοσι οκτώ χρονιά, συμπληρώθηκαν από την προδοσία των Ιμίων και την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών ηρώων από τους απάτριδες και προδότες πολιτικούς η υπόθεση παραμένει σκεπασμένη με ένα πέπλο συγκάλυψης και ένοχης σιωπής.
Μιας σιωπής εκκωφαντικής και θορυβώδους που προέρχεται από τα μνήματα των αδικοχαμένων αξιωματικών μας που δεν έχουν τιμηθεί όπως θα τους άρμοζε από την Ελληνική πολιτεία.
Είκοσι οκτώ χρόνια από την τραγική εκείνη νύχτα στα Ίμια, που ο Ανθυποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Ανθυποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός, άρχισαν το ταξίδι για την Αθανασία και την δόξα, ενώ τα ονόματα τους, γράφονται για πάντα στην καρδιά μας και με χρυσά γράμματα στο μεγάλο βιβλίο της Ιστορίας του Έθνους μας ! ! !
Πέρασαν είκοσι οκτώ χρόνια σκεπασμένα με ένα πέπλο συγκάλυψης και ένοχης σιωπής, από τότε που οι Ελληνικές κυβερνήσεις (η απερχόμενη κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά και η διάδοχη κυβέρνηση Σημίτη) επέδειξαν πραγματική ανικανότητα στο χειρισμό αυτής της κρίσης.
Μιας κρίσης που ξεκίνησε στις 25 Δεκεμβρίου 1995, με την προσάραξη ενός τουρκικού φορτηγού πλοίου στην μια από τις δυο Ίμια και την άρνηση του καπετάνιου να δεχτεί βοήθεια από το Ελληνικό λιμενικό σώμα με την αιτιολογία ότι ήταν σε τουρκικά νερά και όχι σε Ελληνικά, ενώ κορυφώθηκε με την διαταγή της αποχώρησης όλων των δυνάμεων από την περιοχή, στα πλαίσια της συμφωνίας του «Δεν πλοία δεν σημαίες»
Είκοσι οκτώ χρόνια μετά από την ώρα που η ανικανότητα, του ανεύθυνου και αναίσθητου Πάγκαλου και όλοι οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης του απατεώνα των Swaps, του άρχοντα της μίζας, των ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, του αρχηγού του κόμματος που έπαιρνε μαύρα εκατομμύρια από τον Χριστοφοράκο, ο εγκληματίας των Ιμίων Σημίτη, που η αντιμετώπιση τους στις έκρυθμους καταστάσεις, είχαν ως αποτέλεσμα, να αρχίσουν από τότε, οι γκρίζες ζώνες του Αιγαίου… και την επέκταση τους στο υπόλοιπο Αιγαίο.
Είκοσι οκτώ χρόνια μετά, από τις ώρες που σημάδεψαν εκείνες τις ημέρες του 1996… όταν ο γελοίος πρωθυπουργός της εποχής και αρχιερέας της διαπλοκής Κώστας Σημίτης, ευχαρίστησε δημόσια στη Βουλή… τους Αμερικάνους, για ότι έγινε ! ! !
Και όπως αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Λυμπέρης όταν ρώτησε τον ΥΠΕΞ Θεόδωρο Πάγκαλο τι θα πουν στον Ελληνικό λαό σχετικά με την απομάκρυνση της σημαίας από τα Ελληνικά Ίμια, ο κ. Πάγκαλος απάντησε κυνικά:
«Θα πείτε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας!».
β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος τoυ καθεστώτος των Αθηνών!
30-1-2024, ώρα: 20.20

loading...