Ευρωπαϊκό δημοψήφισμα Ψηφίστε ΝΑΙ για να πείτε ΟΧΙ.

Η ευρωπαϊκή κοινότητα είναι μια δόλια επιχείρηση που βασίζεται στο ψέμα και τη διαφθορά, ένα αναπόσπαστο δημιούργημα των εξουσιών του χρήματος που, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πάντα στόχευαν να ελέγξουν τη γηραιά ήπειρο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί ποτέ να είναι ενοποιημένοι.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Ο Ντε Γκωλ το γνώριζε ήδη, ονόμασε τον Ζαν Μονέ «ο προδότης». Αυτός ο καλός Γάλλος που γνωρίζουμε σήμερα ήταν πράκτορας της CIA όπως πολλοί άλλοι μετά από αυτόν.

Η Ευρώπη, προδότης των εθνών και δούρειος ίππος από τη γέννησή της, έκτοτε έχει προχωρήσει, χωρίς κανένας από τους προέδρους μας να την ονομάσει για αυτό που πραγματικά ήταν, ούτε να την πολεμήσει. Όλα woodlice με λίγα λόγια, Πομπιντού, Ζισκάρ, Μιτεράν, Σιράκ, Σαρκοζί, Ολάντ και τέλος Μακρόν.

Όλοι αυτοί οι αρχηγοί κρατών και οι φίλοι τους μας πρόδωσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Έγιναν όλοι πλούσιοι για τις υπηρεσίες τους και γιατί μας οδήγησαν ανεπανόρθωτα στην καταστροφή και την παρακμή. Άνοιξαν τους θεσμούς μας από τις πίσω πόρτες στους δολοφόνους μας που σκόρπισαν το δηλητήριό τους σε όλα τα όργανα εξουσίας και λήψης αποφάσεων των δημοκρατιών μας. Οι πράκτορές τους έχουν διεισδύσει σαν γενικευμένος καρκίνος, με δωροδοκία ή εκβιασμό έχουν κάνει μεταστάσεις σε όλες τις χώρες της Ευρώπης προς αποκλειστικό όφελος του ηγεμονικού αμερικανοσιωνιστικού χρηματοοικονομικού και βιομηχανικού συμπλέγματος.

Μας υποσχέθηκαν ευημερία, ειρήνη, επιρροή και τι; Όλα είναι καταστροφή. Καταστροφή της βιομηχανίας μας, καταστροφή της ενεργειακής μας αυτονομίας, καταστροφή της φυσικής και αγροτικής μας κληρονομιάς, καταστροφή των θεσμών μας, καταστροφή της διπλωματίας, της υγείας, της παιδείας μας… έχουν συμβεί απολύτως τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων σήμερα.

Στην κλίμακα του νέου κόσμου που χτίζεται μπροστά στα μάτια μας (τα BRICS) δεν αντιπροσωπεύουμε πλέον πολλά, μόνο η χιλιόχρονη ιστορία μας εξακολουθεί να μας φωτίζει λίγο με μια φλόγα που τρεμοπαίζει, αλλά για πόσο ακόμη; Αν δεν αντιδράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δεν θα είμαστε τίποτα, απλώς το έδαφος για έναν τρίτο πολεμικό σεισμό, αυτή τη φορά αποκαλυπτικός από τον οποίο δεν θα συνέλθουμε ποτέ. Για άλλη μια φορά το χώμα μας θα δει το αίμα να γεμίζει τα αυλάκια του για να γεμίσει τις τσέπες των παντοδύναμων εταιρειών και για τη δόξα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης της, της οποίας η ΕΕ είναι μόνο ένα εργαλείο μεταξύ πολλών άλλων.

Το 2005 ψηφίσαμε ΟΧΙ στη συνθήκη και στο ευρωπαϊκό σύνταγμα που οραματιζόμασταν ότι θα μας οδηγούσε εκεί που βρισκόμαστε. Ονειρευόμασταν μια Ευρώπη κυρίαρχων εθνών, που συνεργάζονται στα μεγάλα έργα ενός λαμπρό μέλλοντος, μια Ευρώπη που νοιάζεται, γεμάτη σοφία και ειρήνη, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό. Είμαστε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη που υπόκειται στις εξουσίες του χρήματος και του λόμπι, μια σκοτεινή και πολεμική τεχνοκρατική δικτατορία, χωρίς πίστη και πάνω απ’ όλα τους νόμους μας. Η ΕΕ, όπως και πολλοί υπερεθνικοί οργανισμοί (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΥ κ.λπ.), διαστρέφεται μέχρι τον πυρήνα από παντοδύναμες εταιρείες που μας υπαγορεύουν χωρίς εντολή και μέσω απειλών την πορεία δράσης που πρέπει να ακολουθήσουμε, καταπατώντας τα συντάγματά μας, παραβιάζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματά μας και το πιο ιερό μας αγαθό, την ελευθερία μας.

Έχουμε ακόμη, αλλά για πόσο καιρό, την ευκαιρία να μην καταλήξουμε σκλάβοι αυτού του παράνομου και τερατώδους θεσμού που δεν έχει άλλο όραμα από το να ανακηρύξει μια παγκόσμια κυβέρνηση για έναν λαό 450 εκατομμυρίων Ευρωπαίων που δεν υπάρχουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ MYTILENEPRESS

loading...