Η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας παραμέρισε όλα τα προβλήματα της εθνικά και κοινωνικά και ασχολούμαστε με θέματα του κ@@@ου στην κυριολεξία.

Και από τους πολιτικούς δεν περιμέναμε κάτι σοβαρό και εθνικό, αλλά η εκκλησία του θεού!!! τι κάνει;;;

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος Τούρκος αξιωματικός και «Κεφαλή της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»!!! δέχεται τον ομοφυλόφιλο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τον ευλογεί, δεν έχω τίποτε με τον πολιτικό, έτσι θέλει έτσι κάνει, έχω όμως με τον πατριάρχη και το ρεμάλι αρχιεπίσκοπο της Β. Αμερικής Ελπιδοφόρο, γνωστός και μη εξαιρετέος που βάφτισε τα παιδιά ζεύγους ομοφυλοφίλων και ρωτάω αυτούς τους δύο αθλίους ιερωμένους;

Το να μην έχουν άποψη στα πολιτικά τεκταινόμενα για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια αυτό είναι θέατρο του παραλόγου διότι ως εκπρόσωποι του θεού έπρεπε να έχουν διαβάσει την Αγία Γραφή..

Και όμως αυτοί οι δύο θρησκευτικοί ηγέτες είναι ορθόδοξοι ιερωμένοι και δεν έχουν διαβάσει την Αγία Γραφή, αλλιώς θα ντρεπόντανε για το κατάντημά τους:

«Και τότε ο Κύριος άφησε να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα, από τον ουρανό και κατέκαυσε αυτούς »(Γένεση 19:24).

«Και αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα, έπραξαν και οι δύο βδέλυγμα· θα θανατωθούν οπωσδήποτε· … Και αν κάποιος συνουσιαστεί με κτήνος, θα θανατωθεί οπωσδήποτε· και θα φονεύσετε το κτήνος. Και η γυναίκα, που θα πλησιάσει σε οποιοδήποτε κτήνος, για να βατευτεί, θα φονεύσεις τη γυναίκα και το κτήνος». (Λευιτικό 20: 13-16).

Συμπληρωματικά ο Απόστολος Παύλος, οι Άγιοι Πατέρες, και οι ιεροί κανόνες κατακεραυνώνουν την ομοφυλοφιλία και την κτηνοβασία(είναι νόμιμη από το δικαστήριο της Χάγης) και οι περισσότεροι ανώτατοι ιερωμένοι, αποσκίρτησαν από την θρησκεία τους και κατάφυγαν στην αγκαλιά του διαβόλου.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι τα παπαγαλάκια των καναλιών προσπαθούν να μας υποβαθμίσουν χρησιμοποιώντας τον όρο «ομοφοβικός», για μένα που είμαι ομοφοβικός αποτελεί τίτλο τιμής.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Υποστράτηγος ε. α.

loading...