ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ…

Γράφει ο Todd Hayen

Οποιοσδήποτε από εμάς δίνει έστω και την ελάχιστη προσοχή έχει ενημερωθεί για τα προβλήματα του γρήγορου φαγητού και των επεξεργασμένων τροφίμων που αγοράζονται από το παντοπωλείο.

Γνωρίζουμε επίσης τις τοξίνες γενικά που προσλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση—φθόριο, ατμοσφαιρικούς ρύπους, άλλες χημικές ουσίες στο νερό, EMF, μικροκύματα, ακόμη και ραδιοκύματα.

Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος αυτές τις μέρες, και σίγουρα είναι πιο επικίνδυνο όσο περνάει κάθε γενιά. Είναι ενδιαφέρον το πώς δεν βλέπουμε αυτούς τους κινδύνους με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε να μπαίνουμε σε ένα σπίτι που καίγεται ή να τρώμε ένα κουτί από γυαλί.

Καλέ Κύριε, θα κολλήσουμε ακόμη και μια βελόνα γεμάτη άγνωστο γενετικό υλικό στην αγκαλιά μας αν κάποιος εξουσιοδοτημένος μας πει ότι είναι ασφαλές να το κάνουμε. Παίρνουμε τεράστιους κινδύνους κάθε μέρα, και αυτοί είναι οι γνωστοί κίνδυνοι για τους οποίους μιλώ εδώ, χωρίς καν να χτυπήσω το μάτι.

Αυτό μου θυμίζει τον μεγάλο φόβο αυνανισμού που φαίνεται να έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Πόσο συχνά έχουμε ακούσει τις κακές συνέπειες του να ασχολείται κανείς με τον εαυτό του εκεί κάτω; —η πιο διαδεδομένη πιθανότητα που αναφέρεται είναι ότι θα τυφλωθείς αν δεν απέχεις.

Αυτό δεν φάνηκε να εμπόδισε πολλούς από εμάς, και υπήρχε ακόμη και το αστείο που κυκλοφόρησε: «Μπορώ να το κάνω μέχρι να χρειαστεί να φορέσω γυαλιά;» Σήμερα είναι περισσότερο σαν, «μπορώ να αγνοήσω όλες αυτές τις φρικτές τοξικότητες μέχρι να είμαι στο νοσοκομείο;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...