Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ»

ΈΝΑΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

 

Kαθώς το παγκόσμιο χρέος συνεχίζει ανεξέλεγκτα τον καλπασμό του αναγκάζοντας τη FED να “τυπώνει” διαρκώς πλασματικό χρήμα οι εμπνευστές της Ατζέντας 2030 επιχειρούν να θέσουν σε εφαρμογή το “όραμά” τους. Ένα κόσμο με δισεκατομμύρια οντότητες απόλυτα ελεγχόμενες με τα βιομετρικά τους δεδομένα οι οποίοι θα κατοικούν στον αστικό ιστό υπό διαρκή παρακολούθηση.

Οι οντότητες θα έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό χρήμα δια μέσω των ψηφιακών ταυτοτήτων τους οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα βιβλιάριο υγείας, διαβατήριο, ψηφιακό πορτοφόλι και φυσικά θα έχουν ημερομηνία λήξης εάν οι οντότητες δεν φροντίζουν να επικαιροποιούν τις ταυτότητές τους με τα κάθε φορά νέα εμβόλια που θα εμφανίζονται μετά την εκτόξευση ενός νέου εργαστηριακού ιού εναντίον της σημερινής ανθρωπότητας των 8 δις ανθρώπων. Aυτό είναι το όραμα του κύκλου του Davos με επικεφαλής τον Γερμανό μηχανικό Klaus Schwab.

Ο Klaus Schwab έχει δημόσια εκφράσει την αυταρέσκειά του για την ικανότητά του να ελέγχει ένα σύνολο ηγετών ανά το κόσμο. Ο Klaus Schwab με VIDEO του εμφανίστηκε να ζητά τον εμβολιασμό με τα εμβόλια COVID-19 του συνόλου του πληθυσμού της γης.

Κι αυτό για έναν ιό που οι συμπτώσεις δείχνουν ότι εκτοξεύτηκε εναντίον της ανθρωπότητας πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019 εκείνη την ημέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το διαβόητο EVENT 201 (μία δήθεν προσομοίωση πανδημίας-κοίτα κάτι συμπτώσεις) που έδωσε την ευκαιρία στους εμπνευστές της να τοποθετήσουν τα πιόνα τους στην επιστημονική κοινότητα, στις πολιτικές ηγεσίες και φυσικά στα ελεγχόμενα ΜΜΕ ανά το κόσμο και να τα συντονίσουν με επιθυμητό στόχο την επιβολή των εμβολίων διά μέσω της τρομοπροπαγάνδας.

 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...