ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*   

Αγαπητοί μου φίλοι και συνομιλητές, γιορτάσαμε πάλι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παρόλα τα ύπουλα χτυπήματα που δέχεται η χώρα μας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην αδιαφορείτε για την τραγική θέση της πατρίδας μας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρέπει ο καθένας με τις μικρές του δυνάμεις να Αντιδράσει. Όπως και η μικρή Ελληνίδα που έστειλε στον Άγιο Βασίλη αυτό το συγκινητικό γράμμα, για να του εκδηλώσει τις ανησυχίες της, για την Ελευθερία της πατρίδας μας. Ελπίζω να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την ευθύνη σας για το μέλλον του Έθνους μας. Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο, να το διαβάσετε και να το προωθήσετε… Αξίζει λίγο από τον χρόνο σας!!!

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φέρνεις τα δώρα σου κάθε χρόνο κι ας λένε οι μεγάλοι πως δεν υπάρχεις… εγώ δεν τους πιστεύω. Πιστεύω πως εσύ που είσαι τόσο καλός και έχεις επικοινωνία με τον Θεό, θα ενδιαφερθείς για την όμορφη πατρίδα μας, που τώρα κινδυνεύει από τους βάρβαρους. Είμαι σίγουρη πως θέλεις κι εσύ να μην πληγωθούν οι περήφανοι Έλληνες. Αυτά μαθαίνουμε στο σχολείο. Εκτός αν η δασκάλα μας, μας παραμυθιάζει. Γι’ αυτό την πληρώνει το Κράτος όμως;

Αυτό δεν το πιστεύω! Πιστεύω πως την ένδοξη ιστορία μας ζηλεύουν οι κυβερνήτες του Πλανήτη. Αυτοί που διδάχτηκαν τον Πολιτισμό και πήραν τα Φώτα από τους Αθάνατους προγόνους μας. Πόσο πολιτισμένοι όμως είναι όταν, αντί να μας θαυμάζουν, ονειρεύονται να σκλαβώσουν την Ελληνική ψυχή; Γιατί επιδιώκουν δηλαδή να μας αφανίσουν ως Έθνος; Αυτό δεν το χωράει το παιδικό μυαλό μου. Πότε εμείς ζηλέψαμε τα πλούτη τους και πότε επιδιώξαμε να τους βλάψουμε; Εμείς πάντα αμυνόμασταν στις πολεμικές επιθέσεις τους!

Δυστυχώς όμως έμαθα πως οι άλλοι κυβερνήτες, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν, αν δεν είχαν βοήθεια από μας τους ίδιους! Ακούω πως κάποιοι ταπεινοί συμπολίτες μας, που τους ψηφίσαμε για να μας προστατεύουν από τους εχθρούς μας… μας πρόδωσαν! Αυτό κι αν είναι παραμύθι! Εμένα και να με πιέσουν, ποτέ δεν θα πιστέψω πως υπάρχουν Έλληνες, που πουλάνε την πατρίδα για προσωπικά οφέλη.

Είμαι περήφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα και θέλω η πατρίδα μου να διατηρήσει την Εθνική της Ταυτότητα και Ανεξαρτησία. Να παραμείνουμε Έλληνες, όπως γεννηθήκαμε. Γιατί Έλληνας γίνεσαι, αν δεν γεννήθηκες! Γι’ αυτό Άγιε Βασίλη μου σου γράφω, γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις τα σχέδια που κάνουν οι αλαζόνες κυβερνήτες σε βάρος της πατρίδας μου. Για να παρακαλέσεις τον καλό Θεούλη, να μην τους επιτρέψει να αφανίσουν τον ένδοξο Έθνος μας. Είμαι σίγουρη πως θα μας βοηθήσει πάλι, όπως έκανε πάντα από τα βάθη της Ιστορίας μας, που γράψαμε με Χρυσά Γράμματα.

Δεν είναι άδικο αυτό που επιδιώκουν οι εχθροί μας; Και δεν είναι μεγάλη αμαρτία οι δικοί μας κυβερνήτες να προδίδουν την πατρίδα τους; Αλήθεια Άγιε Βασίλη μας εσύ ξέρεις τι έχουν μέσα στην ψυχή τους; Τι Θεό πιστεύουν; Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας; Γιατί επιτρέπουν να πεινάνε τα μικρά παιδιά και να λιποθυμούν στο σχολείο τους; Γιατί να ζει ο λαός μας μέσα στην φτώχεια; Τι κακό έκανε και τον τιμωρούν τόσο άδικα; Οι πολιτικοί έχουν χάσει πλέον εντελώς την ανθρωπιά τους και δεν τιμούν τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας; Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτή την καταστροφική κατηφόρα στην οποία μας οδηγούν, σαν τα πρόβατα στην σφαγή.

Είσαι η τελευταία μου ελπίδα Άγιε Βασίλη μου, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον Θεό. Κι εγώ πρέπει να κάνω το χρέος μου, γι’ αυτό σου γράφω. Ας το κάνουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες, ώστε να αποκατασταθεί η Αγάπη και η Ειρήνη στον τόπο μας. Σ’ ευχαριστώ Άγιε Βασίλη μας που είχες την καλοσύνη να ακούσεις τις βαθιές σκέψεις ενός μικρού κοριτσιού, που προβληματίζεται για το μέλλον της πατρίδας του. Μόνο που έρχεται το 202 και η Πρωτοχρονιά… κι εγώ ακόμα σε περιμένω. Δεν θα έρθεις φέτος που τα παιδιά στην Ελλάδα πεινάνε και πολλοί οι Έλληνες είναι άστεγοι; Δεν είναι άδικο να κοιμόνται στα πεζοδρόμια; Σε παρακαλώ Άγιε Βασίλη μου άκουσέ με και μην ξεχνάς την Ελλάδα μας!

 

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

Υ.Γ.

Αυτό το γράμμα στάλθηκε πρώτη φορά το 2014 από αυτή την ελληνοπούλα, η οποία σήμερα είναι γυναίκα και ακόμα περιμένει απάντηση… αλλά και η κατάσταση της πατρίδας μας είναι ακόμα δυστυχώς η ίδια… αλλά και η νοοτροπία των Ελλήνων η ίδια… περιμένουν τον Άγιο Βασίλη άραγε να τους ελευθερώσει; Θα τον μάθουμε την επόμενη δεκαετία… αν ζούμε ακόμα! Υπομονή τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ… ΑΙΣΙΟ ΤΟ 2024 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

loading...