GEWKWN : ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ; ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Άγιοι και Γέροντες μας προειδοποιούν ότι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με παγκόσμιο πόλεμο, παγκόσμια οικονομική καταστροφή, τρομερούς Σεισμούς ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ….. αν έχετε μετρητά θα μπορέσετε να αγοράσετε τρόφιμα και φάρμακα τις επόμενες 2 μέρες, μετά δεν θα βρίσκετε τίποτα……Ακολουθεί μαζική υστερία αληθινή τρέλα καθώς αυξάνεται η πείνα. Η μαζική πείνα ξεκινά.

Οι άνθρωποι που ζουν σε μεγάλες πόλεις θα βιώσουν μια κατάσταση πανικού, SUPERMARKET θα είναι άδεια, και τα προϊόντα που θα είναι ακόμη στους αγρούς ίσως να είναι μολυσμένα, όπως και το πόσιμο νερό, το φως θα σβήσει επ’ αόριστόν και το κινητό σας θα είναι άχρηστο, η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και αυτό θα χειροτερεύει την κατάσταση, το ποσοστό αυτοκτονιών θα τριπλασιαστεί μέσα σε λίγες μέρες από κατάθλιψη και φόβο.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ;

Ποιος θα σας βοηθήσει; Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε την οικογένεια σας και τους συνανθρώπους σας που θα βρίσκονται σε χειρότερη θέση από την δική σας;;;

Δυστυχώς οι άνθρωποι θα αντέξουν λιγότερο από 15 ημέρες αν δεν έχουν αποθηκεύσει τρόφιμα στα σπίτια τους, οι περισσότεροι συνηθίζουν να τρέχουν στο SUPERMARKET για ότι χρειάζονται για μια εβδομάδα, τι θα συνέβαινε αν ξαφνικά δεν μπορούσαμε να πάμε στο SUPERMARKET διότι θα το λεηλατήσουν τις πρώτες δυο μέρες; Πώς θα επιζήσουμε;

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ; Αν υποφέρεις από κάποια ασθένεια, πχ με την καρδιά και έχεις φάρμακα για λίγες μόνο μέρες, μετα τι θα κάνεις ; είναι χειμώνας και τα παιδιά αρρωσταίνουν, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φάρμακα για την θεραπεία τους ;

Θα μου πείτε ‘’που θα βρούμε τα χρήματα; ’’ Για να βρείτε χρήματα πρέπει να κάνετε θυσίες, τουλάχιστο για ένα μήνα, κόψτε η μειώστε στο ½ τα τσιγάρα που καπνίζεται, μειώστε τους καφέδες, μειώστε τις εξόδους σας σε γήπεδα σε κέντρα αναψυχής, σε Σινεμά σε θέατρα, έξοδα στις παράνομες σχέσεις σας, σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες, χρησιμοποιήστε τα ΜΜΜ – Μέσα Μαζικής Μεταφοράς….. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝΑ, και τότε θα σας περισσέψουν (όσα περισσέψουν) χρήματα για να προετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, τότε σίγουρα θα κτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο όταν συμβούν τα γεγονότα και έρθει η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, θα κλαις όταν θα βλέπεις τα παιδιά σου να πεινούν και εσύ δεν προνόησες να έχεις λίγες προμήθειες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ :

Πονοκέφαλο: μήλο-αγγουράκι, σελερι κ.α

Έλκος: λάχανο, καρότο σελερι κ.α

Υπέρταση: παντζάρι, μήλο, σελερι, αγγουράκι, κ.α

Διαβήτης: καρότο, σπανάκι, σελερι κ.α

Μέλι και χυμός λεμονιού: για την ανακούφιση του πονόλαιμου. Το λεμόνι καθαρίζει και απολυμάνει την λοίμωξη και το μέλι κατευνάζει τον πόνο.

Ελαιόλαδο: για μολύνσεις στα αυτιά η και για πόνο, εφαρμογή ζεστών επιθεμάτων έως και 20 λεπτά για να μειωθεί η φλεγμονή του εσωτερικού αυτιού.

Κόλιανδρος : επιταχύνει την πεπτική διεργασία και ανακουφίζει από την δυσπεψία, τις κοιλιακές κράμπες, τη διάρροια και τον μετεωρισμό. Είναι διουρητικό και ρυθμίζει την πίεση, παρασκευή αφεψήματος: Βράζουμε φύλλα κόλιανδρου για τουλάχιστον πέντε λεπτά, προσθέτουμε μέλι, εάν θέλουμε, και στραγγίζουμε.

Μάραθος: Ο μάραθος καταπραΰνει τους σπασμούς και ενδείκνυται για βρεφικούς κολικούς, καούρες, δυσπεψία και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου αλλά και σε συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Σκόρδο : είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αποτελεσματικό εντός και εκτός οργανισμού. Προσθέστε το στο φαγητό (ή καταναλώστε το ωμό εάν μπορείτε για μεγαλύτερο όφελος).

Πράσινο τσάι : όλα τα είδη τσαγιού (που δεν είναι βότανα) περιέχουν αντιφλεγμονώδη φυτοχημικά συστατικά. Το πράσινο τσάι έχει περισσότερα φλαβονοειδή (έναν τύπο αντιοξειδωτικού) από τα άλλα είδη τσαγιού και αυτή η ουσία είναι που του χαρίζει την αντιφλεγμονώδη του δράση

Δεντρολίβανο : έχει αντιμυκητιακή, αντιβιοτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του δενδρολίβανου προστατεύουν το ήπαρ από βλάβες και ενίοτε θεραπεύουν και την κίρρωση.

Ευκάλυπτος για το αναπνευστικό: ο ευκάλυπτος θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιβιοτικό, οι εισπνοές ατμών ευκαλύπτου ανακουφίζουν το αναπνευστικό και καταπραΰνουν τις βρογχίτιδες.

Ελιά: Η ελαιοροπίνη είναι μια ουσία που βρίσκεται στα φύλλα της ελιάς και σε συνδυασμό με μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία εμποδίζει την ανάπτυξη ή και σκοτώνει τα στελέχη πολλών ειδών βακτηριδίων, ιών, μυκήτων και άλλων μολυσματικών παραγόντων του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελεί το εναλλακτικό αντιβιοτικό για το άνω αναπνευστικό και η λήψη του ενδείκνυται σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος, φαρυγγίτιδας και λαρυγγίτιδας. Βράζουμε περίπου 20 φύλλα ελιάς σε ένα γεμάτο φλιτζάνι νερό για 15 λεπτά, μέχρι να μείνει το μισό νερό. Το σουρώνουμε και είναι έτοιμο. Πίνουμε από ένα φλιτζάνι, ζεστό, πρωί και βράδυ.

Τα πιο γνωστά βότανα που έχουν θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες είναι: Δίκταμο Καταπραΰνει τους πόνους του στομαχιού και των εντέρων.

Ρίγανη Πολύ καλό φάρμακο για το στομάχι.

Χαμομήλι Είναι ιδανικό για ερεθισμένο στομάχι, δυσπεψία, ενώ καταπραΰνει και τους κολικούς. Χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό, κυρίως για τα μάτια και τα γεννητικά όργανα.

Λουΐζα Καταπραΰνει τις στομαχικές ανωμαλίες, διώχνει τον πονοκέφαλο, και τους πόνους των ρευματισμών.

Φασκόμηλο Ανακουφίζει από τον βήχα και το κρυολόγημα και βοηθά την κυκλοφορία του αίματος.

Δάφνη Η τριμμένη δάφνη λειτουργεί σαν αιμοστατικό.

Πιπερόριζα Το γνωστό τζίντζερ, καταπολεμά τους πόνους περιόδου και την ημικρανία….

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ…..

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας σας θα γνωρίζουν 2 σημεία που να μπορούν να συναντηθούν όταν δεν είναι στο σπίτι την ώρα του γεγονότος, και το δεύτερο να γνωρίζουν που είναι αποθηκευμένα τα τρόφιμα το νερό και τα φάρμακα.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ: Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν για αρκετές εβδομάδες χωρίς φαγητό, αλλά χωρίς νερό θα πεθάνετε σε λίγες μόνο μέρες.

Εμφιαλωμένο νερό: υπάρχει η πιθανότητα διαταραχών στα συστήματα διανομής νερού. Το εμφιαλωμένο νερό θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις απαραίτητες προμήθειες. Η αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για να εφοδιαστείτε με νερό είναι ριψοκίνδυνο ο Γέροντας μου μας προειδοποίησε πριν λίγες μέρες ‘’προσέχετε το νερό, θα δηλητηριάσουν το νερό’’

ΦΑΡΜΑΚΑ: προμηθευτείτε ένα κουτί πρώτων βοηθειών και φάρμακα που μπορεί να χρειαστείτε. Ένα κιτ πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση τυχόν μικροτραυματισμών. Είδη υγιεινής για προσωπικό καθαρισμό. Βρεφικά είδη ( παιδικές τροφές, πάνες κλπ)

ΦΑΓΗΤΟ: Φαγητό που διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα…. το ίδιο και για το νερό

ΦΑΚΟΣ: Ένα φακό με επιπλέον μπαταρίες για όταν σβήσει το ρεύμα, καθώς και για να βοηθήσει σε τυχόν προσπάθειες έρευνας μέσα από ερείπια από ΣΕΙΣΜΟ Η ΠΟΛΕΜΟ. Εύχομαι να μην τα χρειαστούμε, αν όμως συμβούν;

ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, μάθετε να τα ξεχωρίζετε από τώρα. Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, υπάρχουν πολλά είδη στην κατηγορία των άγριων βρώσιμων χόρτων, πολλά από αυτά έχουν πικρή γεύση και άλλα πιο γλυκιά. Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:

Ραδίκια: Έχουν πολλές χρήσεις τόσο ως πηγή τροφής, όσο και ως φαρμακευτικό φυτό. Τα φύλλα μπορούν να καταναλωθούν ωμά σε σαλάτα, ενώ οι ρίζες μπορούν να βράσουν και να καταναλωθούν ως βραστά λαχανικά.

Σπαράγγια: Είναι μια μεγάλη πηγή πηγής βιταμίνης C, θειαμίνης, καλίου και βιταμίνης Β6. Μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμό, είτε βραστό.

Σέσκουλα: Είναι χόρτο με γλυκιά γεύση, που μπορείτε να το καταναλώσετε ωμό σε σαλάτα μαζί με άλλα λαχανικά, ή βραστό.

Μολόχα: Τα φύλλα του συγκεκριμένου χόρτου τρώγονται βραστά σε συνδυασμό με άλλα άγρια χόρτα.

Ζοχός: Άγριο χόρτο Ζοχός ή ζόχια:Το συναντάμε σε όλους σχεδόν τους ακαλλιέργητους τόπους και τρώγεται βραστό, άλλες ονομασίες: Πικρίθρα, Κουφολάχανο

Αγριοκαρδαμούδα : Άλλες ονομασίες: Αγριοκάρδαμο, τζουρκάς, ραγιάς

Αντίδια • Αντράκλα – Γλιστρίδα • Ασκόλυμπρος • Βλήτο, άλλες ονομασίες: Βλίστρος, γλίστρος, γλίντρος, βλιταράκι • Σίλυβο το μαριανό, άλλες ονομασίες: Γαϊδουράγκαθο, κουφάγκαθο, κάρδος, σίλυβο, άκανθο. •Κάπαρη

Θα βρείτε στο Google όλα τα φαγώσιμα άγρια χόρτα με εικόνες και επεξηγήσεις, μια υπενθύμιση όμως, όλες τις πληροφορίες και εικόνες να τις φυλάξετέ διότι ίσως εκείνες τις ημέρες που θα τις χρειαστούμε να μην λειτουργεί το Internet…

Βοηθήστε άτομα που χρειάζονται ειδική βοήθεια, όπως βρέφη, παιδιά και ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πεινασμένους και τραυματισμένους, θα είναι φοβερές οι δοκιμασίες, θα περάσουμε μέσα από την ‘’φωτιά’’ του πολέμου της μεγάλης πείνας, της επίθεσης των λαθρομεταναστών και των πρακτόρων των τούρκων, την προδοσία από την πολιτική ηγεσία και των ιεραρχών μας, και μέσα από αυτήν την ‘’φωτιά’’ που θα καίει τα πάντα δεν πρέπει εμείς να χάσουμε την ανθρωπιά μας και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που θα υποφέρουν από πείνα από αρρώστιες και από φόβο…..Θα δώσουμε όλοι εξετάσεις, πολύ δύσκολες εξετάσεις ΟΧΙ στην θεωρία αλλά στην πράξη.

Φίλοι μου επιτρέψτε μου να σας δώσω μια συμβουλή, μην περιμένετε ότι θα ενδιαφερθούν άλλες χώρες για εμάς εκτός και αν θα έχουν κάποιο συμφέρον, σε ένα όμως παγκόσμιο πόλεμο οι κυβερνήσεις θα ενδιαφερθούν για τις χώρες τους, εμείς θα είμαστε εντελώς μόνοι, ΕΚΤΟΣ και αν καταλάβουμε επιτέλους ότι αυτήν την χώρα την κρατά ζωντανή από αρχαιοτάτων χρόνων ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και αυτή η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είτε πιστεύετε στον Χριστό είτε όχι σας ζητώ να θυμάστε κάτι σημαντικό, την στιγμή που θα κινδυνεύετε, ζητήστε την βοήθεια του, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, η απόφαση είναι δική σας, αλλά σκεφτείτε ότι και η επιβίωση της οικογένειας σας εξαρτάτε από την δική σας απόφαση…… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ……ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή, και να έχουμε αγάπη μεταξύ μας και για όλο τον κόσμο, να προσευχόμαστε ακόμη και για τους εχθρούς μας. Σας προετοιμάζω παιδιά μου ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

loading...