GEWKWN : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, χθες μας έστειλε ένα πολύ μικρό μήνυμα, ‘’παιδιά μου, διαβάστε για την Η 7η ΣΑΛΠΙΓΓΑ, επίσης βρείτε και το μήνυμα που σας έδωσα πριν από καιρό και αφορά την 6η Σάλπιγγα. ‘’

Η ΕΒΔΟΜΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ: 10.7 : όταν Σαλπίσει ο έβδομος Άγγελος και ακουστεί η φωνή του τότε το μυστικό σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί

11.15: τοτε εσαλπισε ο εβδομος Αγγελος και ακουσθησαν φωναι δυναται εις τον ουρανον αι οποιαι λεγαν ‘’ η βασιλεια του κοσμου εγινε βασιλεια του Κυριου μας και του Χριστου του και θα βασιλευση εις τους αιωνας των αιωνων…………

ΣΧΟΛΙΟ: Η κάθε μία Σάλπιγγα ανακοινώνει αυτά που έρχονται, ή πρόκειται να έρθουν στον δικό της χρόνο. Στο κείμενό μεταφέρω και αυτά που έχουν πει Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου, αλλά και την ανάλυση του Μοναχού Λεόντιου του Διονυσιάτη και αφορούν την 6η Σάλπιγγα:

Η μεγάλη καταστροφή στην ανθρωπότητα έρχεται με την 6η σάλπιγγα…….

9‐14  λέγοντος  τῷ  ἕκτῳ ἀγγέλῳ·  ὁ  ἔχων  τὴν  σάλπιγγα, λῦσον  τοὺς τέσσαρας  ἀγγέλους  τοὺς  δεδεμένους  ἐπὶ τῷ ποταμῷ τῷ μεγάλῳ Εὐφράτῃ. 

  1. ανάλυση Μοναχού Λεόντιου : αναμένομε…..ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΔΥΣΗΣ, οι 4 άγγελοι του κακού θα αναστατώσουν όλες τις χώρες οδηγώντας τις στον όλεθρο του πολέμου. Το χαρακτηριστικό της έκτης σάλπιγγας είναι ότι αναγγέλλει γεγονότα με κέντρο τον ΕΥΦΡΑΤΗ, όπου λύνονται οι 4 άγγελοι. Οι άγγελοι αυτοί είναι πονηροί, μόλις λυθούν προκαλούν όλεθρο. Επομένως λύνονται για να προκαλέσουν καταστροφές, λίγο πριν και κατά την διάρκεια του Γενικού Πολέμου. «Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και χρονιά, για να σκοτώσουν το (ένα) τρίτο των ανθρώπων».

  1. Αγίου Μεθοδίου : Τότε «θα ταραχθούν τα έθνη του Βορρά» και υποκινούμενα από τα πνεύματα της πονηρίας και τον πάπα, θα αντιπαραταχθούν μέσω τεσσάρων στρατοπεδεύσεων…… 

  1. Άγιος Παΐσιος : «Σ’ αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι….. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο» Αλλά, συμπλήρωνε, «υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο (στην Πόλη)

     

Ανάλυση από τον Γέροντα μου:

9-16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού είναι διακόσια εκατομμύρια (2×10.000×10.000), άκουσα τον αριθμό τους.

-ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’ το ιππικό είναι Ρώσοι, Αμερικανοί και Κινέζοι’’

9-17 …. είδα τους ίππους στην όραση και αυτούς που κάθονται πάνω τους: Να έχουν θώρακες πύρινους (κόκινους) και υακίνθινους (γαλάζιους) και θειαφένιους (κιτρινωπούς)· 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Κόκκινοι= Ρώσοι……. Μπλε = Αμερικανοί…. κίτρινοι = Κινέζοι

Ο ισχυρός άγγελος, και το μικρό βιβλίο:

Και είδα άλλο άγγελο, ισχυρό, να κατεβαίνει από τον ουρανό, ντυμένο με νεφέλη, και το ουράνιο τόξο πάνω στο κεφάλι του, και το πρόσωπό του σαν τον ήλιο, και τα πόδια του σαν πύρινοι στύλοι

10-2 και έχει στο χέρι του ένα βιβλίο ανοιγμένο. Και έθεσε το πόδι του το δεξί πάνω στη θάλασσα και το αριστερό πάνω στη γη

– ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’ Το ένα πόδι είναι στην θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ ) και το άλλο στην ξηρά.. ( Ελλάδα ) 

10-5 Και ο άγγελος, που είδα να στέκεται πάνω στη θάλασσα και πάνω στη γη, σήκωσε το χέρι του το δεξί στον ουρανό

10-6 και ορκίστηκε σ’ Αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων, ο οποίος έχτισε τον ουρανό και όσα υπάρχουν σ’ αυτόν, και τη γη και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, και τη θάλασσα και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, ότι χρόνος πια δεν υπάρχει.

10-8 Και η φωνή που άκουσα από τον ουρανό πάλι μιλά μαζί μου και λέει. Πήγαινε, λάβε το μικρό βιβλίο το ανοιγμένο στο χέρι του αγγέλου που στέκεται πάνω στη θάλασσα και πάνω στη γη.

10-9 Και πήγα προς τον άγγελο, λέγοντάς του να μου δώσει το βιβλίο το μικρό. Και μου λέει. Λάβε και κατάφαγέ το· και θα σου πικράνει την κοιλιά, αλλά στο στόμα σου θα είναι γλυκό σαν μέλι.

-ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’ γλυκό στο στόμα ( είναι η Ελλάδα ) που θα ξεμείνει από τα κακά ‘’

10-10 Και έλαβα το βιβλίο από το χέρι του αγγέλου και το κατάφαγα και ήταν στο στόμα μου σαν μέλι γλυκό· αλλά όταν το έφαγα, πικράθηκε η κοιλιά μου.

– ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’ το πικρό στην κοιλιά είναι που θα βλέπετε όλους τους άλλους ( των) άλλων χωρών που θα υποφέρουν.’’

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ:

Και μου δόθηκε καλάμι (μετρήματος) όμοιο με ραβδί, λέγοντάς μου. Σήκω και μέτρησε το ναό του Θεού και το θυσιαστήριο και εκείνους που προσκυνούν μέσα σ’ αυτόν.

– ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’ όσοι είναι μέσα στον ναό είναι οι δικοί του Χριστού

11-2 Αλλά την αυλή την εξωτερική του ναού, βγάλ’ την έξω από το μέτρημα και μην την μετρήσεις, γιατί δόθηκε στα έθνη, και την πόλη την Αγία θα πατήσουν σαράντα δύο μήνες.

– ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Αυτού που θα είναι έξω από τον Ναό θα είναι τα Ιεροσόλυμα εκεί που θα μαζευτούν όλοι

Ο κόσμος παιδιά μου θα υποφέρει, όμως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας υποσχέθηκε ότι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ, θα γίνουν πράγματα, αλλά θα δείτε ότι σε χρόνο μηδέν οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον …ΠΥΡΗΝΑ !!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ; από που θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ; 

GEWKWN: Την εποχή αυτή θα ζήσουμε την αποκάλυψη του Ιωάννη, όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στην Γη  είναι μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά που θα συμβούν σύντομα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε, εκτός από τον παγκόσμιο πόλεμο, φοβερά γεγονότα  που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγίνει:   Απότομες καταβυθίσεις νησιών, αλλά και τεκτονικές ανυψώσεις, πάνω από τη σημερινή θαλάσσια στάθμη,  τρομακτικοί Σεισμοί, πλημμύρες, τσουναμια τα πιο καταστροφικά που κατέγραψαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, θα χαθούν τεράστιες περιοχές από διάφορες χώρες και θα βρεθούν κάτω από την θάλασσα !!!  Εντελώς θ’ αλλάξει η γη μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει εις τους εναπομείναντες την παλιά της μορφή.  

Από το 2010 ο Γέροντας μας αποκάλυψε ότι θα δούμε  τα σημεία των καιρών….. ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ……στις 4/3/22 μας αποκάλυψε ότι η Ευρώπη έχει έτοιμες τις βαλίτσες της μετακόμισης για άλλα μέρη, οι πληθυσμοί θα αρχίσουν  να κινούνται κατά κύματα όπως τα κύματα της θάλασσας,  για να  βρουν άλλα μέρη πιο ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. Στις 22 Απρ 2023  μας είπε ότι όσοι είχαν πάρει απόφαση να κόψουν ( μοιράσουν ) την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Γερμανία, θα έρθουν με καραβάνια στην Ελλάδα ( για να σωθούν)…… 0 Γέροντας είπε: Παιδιά μου αυτά που θα γίνουν θα είναι τρομακτικά, αυτά που έγιναν στην Ουκρανία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε……… δεν μιλάμε για βομβαρδισμούς…..ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, δεν  μιλάμε για ηλεκτρισμό ούτε για οικονομικά ούτε για ενεργειακά εδώ λέμε ότι ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ !!!  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ,  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ, δεν ξέρω παιδιά μου Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ’’

loading...