Το τέταρτο ράιχ εναντίον της Ρωσίας και η αναβίωση των δύο μεσαιωνικών αυτοκρατοριών (Γεωστρατηγική)

Ο Ν. Patrushev εκφώνησε μια σημαντική ομιλία στα εγκαίνια του «Εκπαιδευτικού Μαραθωνίου » του 2023 που γίνεται στην Μόσχα από τις 4 με 6 Νοεμβρίου.

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του MytilenepressΟfficial website The Times of Voulgaroktonos.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΕΤΙΚΕΤΕΣ : ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΥΓΕΙΑΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣΤΕΥΧΗ

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Ο Ν. Patrushev  είναι γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το 2008. Το συμβούλιο αυτό είναι υπό την διοίκηση του Προέδρου του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αντιπροέδρου Ντιμίτρι Μεντβέντεφ. Παλαιότερα ο Πατρούσεφ ήταν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) η οποία αντικατέστησε την διάσημη Σοβιετική KGB το 1995.

Ο Ρωσικός δημόσιος οργανισμός «Knowledge» («Znanie») διοργανώνει τακτικά «Εκπαιδευτικούς Μαραθώνιους». Ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015 με διάταγμα του Βλαντιμίρ Πούτιν με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών, την πνευματική εκπαίδευση και την ηθική των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Επίσης δημιουργήθηκε με στόχο την βελτίωση της εκπαίδευσης και της ιθαγένειας. Είναι κληρονόμος της σοβιετικής οργάνωσης «Knowledge» που ιδρύθηκε το 1947 στη Σοβιετική Ένωση με πρωτοβουλία εκπροσώπων της σοβιετικής διανόησης. Ο λόγος ύπαρξης της οργάνωσης, είναι να προστατέψει το Ρωσικό έθνος από τον Διονυσιακό πολιτισμό και να εγγυηθεί την καλύτερη ανάπτυξη της Ρωσικής κοινωνίας που αναπόφευκτα επηρεάζεται από την Διονυσιακή Κουλτούρα.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών μαραθωνίων, πραγματοποιούνται διαλέξει-συζητήσεις για επίκαιρα θέματα με την συμμετοχή δημοσίων προσώπων, επικεφαλής μεγάλων ν εταιρειών, επιστημόνων, δασκάλων, καλλιτεχνών, αθλητών και άλλων. Βασική επιδίωξη είναι οι νέοι της Ρωσίας. Το μεγαλείο της Ρωσίας πάντα τρόμαζε την Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο στόχος των εξωτερικών εχθρών της Ρωσίας ήταν πάντα η καταστροφή του ρωσικού κράτους-Έθνους. Ποτέ δεν αποδέχθηκαν την υπεροχή της Τρίτης Ρώμης για την Μόσχα. Αυτό αποδεικνύεται τακτικά με την μορφή εχθρικών επιθέσεων, ψεμάτων, πολιτικών ίντριγκων, οικονομικής υποδούλωσης ή ακόμη και άμεσης στρατιωτικής επίθεσης. Αυτές οι επιθέσεις συναντούσαν πάντα ισχυρή αντίσταση από τη Ρωσία.

Ιστορικά η Ρωσία ήταν πάντοτε αγκάθι για την Δύση. Ανέκαθεν εμπόδιζε την υλοποίηση του δυτικού ηγεμονικού έργου (Russia Katekhon – NdT). Σε αυτό το πλαίσιο, αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό εναλλακτικό πολιτισμό Χριστιανικό-Σλαβικό. Εκεί όπου έπαιξε ρόλο το μεγαλείο και η πολιτιστική επιρροή της Ρωσίας, διαπιστώσαμε την γέννηση και την ανάπτυξη. Αμτιθέτως οι περιοχές στις οποίες εισέβαλαν οι Αγγλοσάξονες έχουμε μέχρι σήμερα μόνο αίμα, δάκρυα, συγκρούσεις και πολέμους. Η Δύση θα αποτύχει να αναγκάσει την ανθρωπότητα να ζήσει σύμφωνα με αυτό που αποκαλεί « βασισμένη σε κανόνες τάξη » που είναι ευνοϊκή μόνο για το Βερολίνο-Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Σημειώστε ότι η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» τους αντιστοιχεί απόλυτα στις οδηγίες του Χίτλερ και του Χίμλερ.

Η νέα τάξη πραγμάτων κατέταξε τη Ρωσία ως τον μεγαλύτερο εχθρό της και στην συνέχεια ξεκίνησε μια εκστρατεία για να την δαιμονοποιήσει. Το ίδιο ακριβώς έκαναν για τον Πούτιν. Η Ρωσία για άλλη μια φορά δήλωσε ότι δεν θα γονατίσει ποτέ στην ναζιστική-φασιστική Δύση, ότι δεν θα ήταν αποικία για κανέναν καθώς δεν σκόπευε να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Τα δυτικά σχέδια περιλαμβάνουν την δημιουργία hot spots γύρω από τα Ρωσικά σύνορα, όπως στην Ουκρανία. Η Ρωσία παρακολουθεί όλες αυτές τις κινήσεις στενά. Το Κίεβο αγνοεί εντελώς τους κανόνες του διεθνούς δικαίου. Οι Ουκρανοί νεοναζί και τα αφεντικά τους θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις και τις πολιτικές τους ως εγκληματίες πολέμου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία και την ύπαρξη πυρηνικών όπλων και των εκτοξευτών τους, η Ρωσία είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές της σε αυτόν τον τομέα. Παράγει μαζικά μοναδικά στρατηγικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών όπλων τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια της Ρωσίας για τις επόμενες δεκαετίες. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι ο Patrushev είτε είναι μετριόφρων, είτε σκόπιμα αποκρύπτει ότι η Ρωσία είναι τεχνολογικά μπροστά περισσότερο από έναν αιώνα.

Όσο αναφορά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-τέταρτο Ράιχ η Ursula von der Leyen η οποία είναι σε καθεστώς παραληρήματος, εξαιτίας των ενεργειών του Νετανιάχου Likud ” Arbeit macht frei» προς τους Παλαιστινιακούς-Αραβικούς πληθυσμούς που αξίζουν τα στρατόπεδα θανάτου. Βασικός υποστηρικτής του ναζισμού, το αμερικανικό βαθύ κράτος σήμερα σε κοινή θέα, των μανιακών της αμερικανικής Fed, των εταιρειών Asset Management. Ο Ναζισμός θα νικηθεί ξανά.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι είχε  αιφνιδιαστεί από την δήλωση της Ουκρανικής Βερχόβνα Ράντα με αφορμή τα γενέθλια του Στέπαν Μπαντέρα. «Είμαστε εξαιρετικά επικριτικοί για οποιαδήποτε εξύμνηση του Στέπαν Μπαντέρα, δεν μπορεί να υπάρχει καμία απόχρωση εδώ. Στην επόμενη συνομιλία μου με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας Denis Shmygal, θα το πω πολύ, πολύ ξεκάθαρα », δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο PAP .

Αποδεικνύεται ότι ο εθνικός ήρωας της σύγχρονης Ουκρανίας σκότωσε ομαδικά Πολωνούς. Δυστυχώς κάποιοι πλαστογράφησαν την ιστορία και πραγματοποίησαν εξαγνισμό των ναζιστών. Την σημερινή εποχή έχουν το δικαίωμα κάποιοι να γίνονται φασίστες με την προϋπόθεση να αντικαταστήσουν τον αντισημιτισμό με την ρωσοφοβία. Το Great Reset σε τελική ανάλυση είναι ένα αυθεντικό φασιστικό εγχείρημα ρατιστικής συνεργασίας μεταξύ του παγκόσμιου κράτους και των εταιρειών, των ενδιαφερόμενων μερών. Είναι η συμμαχία Επιχειρήσεων/Κεφαλαίου/Κυβέρνησης.

Εν τούτοις οι λαοί διαφοροποιούνται από την πολιτική της παγκόσμιας ελίτ. Η παρουσία των Schwab, Bill Gates, Soros σε παγκόσμιους φορείς στα υψηλότερα επίπεδα συναντήσεων δεν είναι τυχαία. Το ταξίδι ήταν μεγάλο-υποχθόνιο σχετικά με  την ανάκαμψη των Ναζί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με στόχο την Ρωσία του Πούτιν. Ο φασισμός έγινε και πάλι δημοφιλής-αποδεκτός Όπως και στις δεκαετίες του 1920 και του 1930, το ίδιο και σήμερα διακυβεύεται η παγκόσμια τάξη του γεωστρατηγικού άξονα 666. Το δυτικό σύστημα του ενός δισεκατομμυρίου γνωρίζει ότι χάνει την υπεροχή του έναντι των επτά δισεκατομμυρίων του υπόλοιπου κόσμου.

Οι Αγγλοσάξονες αρνούνται αυτή την απώλεια επιρροής που τους υποχρεώνει σε σχετική οπισθοδρόμηση. Προσπαθούν να αποφύγουν την πτώση του βιοτικού  επιπέδου και θα σήμανε και το τέλος της μακράς ιστορικής περιόδου που κυριαρχούν. Οι παγκόσμιες ελίτ σε καθεστώς πανικού επιχειρούν την συγκάλυψη της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν. Ήταν απαραίτητο πάση θυσία να αποτραπεί ο λαός από το να συνειδητοποιήσει την κρίση που εξελισσόταν, όπως στη δεκαετία του 1920. Με τον κίνδυνο της μαζικής ανεργίας, του γενικευμένου λαϊκισμού και συνεπώς των πολιτικών ανατροπών.

Αποφεύγοντας την κρίση του Κεφαλαίου που διαρκεί από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, κόβεται το ιστορικό νήμα και η ιστορική κατάσταση καθίσταται ακατανόητη. Για τους ίδιους λόγους πρέπει να αποτραπεί η αιτιώδης οργανική κατανόηση της επιταχυνόμενης προσφυγής στο χρέος για να λειτουργήσει το σύστημα και να αποφευχθεί η μακροχρόνια ύφεση. Μετά την ήττα του Χίτλερ, οι ναζιστικές, επιστημονικές, στρατιωτικές και μυστικές ελίτ διασώθηκαν και ανακυκλώθηκαν στον αγώνα ενάντια στην ΕΣΣΔ. Άλλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε Διεθνείς Οργανισμούς. Ο ρόλος της ΕΣΣΔ στην ήττα του Χίτλερ αποσιωπήθηκε και η ιστορία στην συνέχεια γράφτηκε ξανά για να αποκατασταθεί η παρθενία στις κυρίαρχες τάξεις.

Εάν θέλετε να διαβάστε ένα μέρος της υποχθόνιας-πλαστογραφημένης ιστορίας, θα πρέπει να κατανοήσετε τι συνέβη γύρω από το Ινστιτούτο Κοινωνικής Ιστορίας του Georges Albertini, πρώην ηγέτη φασίστα που ανακυκλώθηκε από τους Patronat Francais και το AFL-CIO- Η CIA στο πλαίσιο ενός φαρμακείου IHS/East-West για την καταπολέμηση του PC και του CGT.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟ ΤΕΤΑΣΡΟ ΡΑΙΧ

Η συντριπτική ήττα της ναζιστικής Γερμανίας το 1945 από την Ρωσία αποτελεί μόνο μια ανάπαυλα σε έναν μεγαλύτερο συγκρουσιακό πλαίσιο  ενάντια στο φασισμό. Στην Ουκρανία συνεχίζεται κατά την σύγχρονη εποχή  η Χιτλερική  παράνοια  Αμερικής-Γερμανίας ενάντια στην Ρωσία.

 

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Από το πρώτο στο τρίτο ναζιστικό ράιχ (Γεωστρατηγική και Ιστορία)

Φέτος είχαμε την 78η επέτειο από την ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας τον Μάιο του 1945. Το Διονυσιακό-Τρίτο Ράιχ νικήθηκε προσωρινά καθώς το τέταρτο ράιχ δεν έχει ηττηθεί ακόμη.  Η ναζιστική Γερμανία αποτελεί την κορωνίδα του Διονυσιακού πολιτισμού-φασισμού, μιας δύναμης που επανεμφανίστηκε μεταπολεμικά σε πλήρη ισχύ με την Αμερικανική αυτοκρατορία. Βερολίνο-Ουάσιγκτον αποτελούν το Τέταρτο Ράιχ.

Η δημιουργία ενός παγκόσμιου ναζιστικού οργάνου (ΝΑΤΟ) το 1949 ξεκίνησε με αμέτρητους επεκτατικούς-αιματηρούς  πολέμους. Η έναρξη των πολέμων έγινε στην Κορέα και στην συνέχεια είχαμε το Βιετνάμ, την Σερβία. το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Συρία μέχρι τον Ουκρανικό πόλεμο. Οι αιτίες του πολέμου στην Ουκρανία εντοπίζονται  στις μυστικές σχέσεις μεταξύ των Αμερικανών -Βρετανών και του Ναζιστικού Ράιχ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την  ανανέωση της Ναζιστικής Πολεμικής βιομηχανίας. Με την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου  εκατοντάδες αξιωματικοί των SS και όχι μόνον μετά την ήττα της Γερμανίας κατέφυγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πολλές πηγές μεταξύ άλλων και αποχαρακτηρισμένα αρχεία των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την στρατολόγηση χιλιάδων Ναζί, αξιωματικών των SS και των δολοφόνων συνεργατών τους από Αμερική και Αγγλία. Βασικός στόχος ήταν η ανασύνταξη των υπολειμμάτων της πολεμικής μηχανής του Τρίτου Ράιχ κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

Στα πλαίσια αυτά Ουκρανοί Ναζί συμμετείχαν ενεργά στη Ναζιστική-Τελική Λύση,σκοτώνοντας εκατομμύρια Σλάβους.  Στρατολογήθηκαν από τις δυτικές δυνάμεις για να πολεμήσουν σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων πίσω από τις Σοβιετικές γραμμές. Αδίστακτοι δολοφόνοι όπως ο Ουκρανός ναζί Stepan Bandera, προστατεύονταν από τις Αμερικανικές και Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους.

Ο πρώην αρχηγός κατασκοπείας των Ναζί υποστράτηγος Reinhard Gehlen, συντόνιζε τους Ουκρανούς-Ναζί για να διεξαγάγουν έναν μυστικό πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Ένα μυστικό στράτευμα πρακτόρων και παραστρατιωτικών υποστηρίχθηκε  από την Ευρώπη τις επόμενες δεκαετίες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί από αυτούς εκπαιδεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σαμποτάρουν τις σοβιετικές δημοκρατίες.

Οι αρχηγοί των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS) σε περίοδο πολέμου, εν γνώσει τους στρατολόγησαν Ναζί στην Ευρώπη για να συνεχίσουν τον αναμενόμενο πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Οι Ratlines δημιουργήθηκαν για να διασφαλίσουν ότι οι Ναζί εγκληματίες πολέμου θα απέφευγαν την δίωξη. Παράλληλα οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, εξασφάλισαν στους εναπομείναντες πολέμου-Ναζί προσοδοφόρο χρυσό και άλλα αντικείμενα αξίας που είχε συγκεντρώσει το Τρίτο Ράιχ κατά την διάρκεια διακυβέρνησης  της εξουσίας του.

Η  άρχουσα τάξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας είχαν συμβάλει καθοριστικά στην δημιουργία του ναζιστικού μορφώματος της Γερμανίας την δεκαετία του 1930 με σκοπό την ήττα της Σοβιετικής Ένωσης και του κομμουνισμού. Ενδεικτικό της συμπαιγνίας που συντελείται εδώ και αρκετές δεκαετίες αποτελεί και η παραδοχή του  στρατηγού Leslie Groves. Ο Αμερικανός στρατηγός ήταν επικεφαλής του προγράμματος Manhattan Project και τόνισε στους επιστήμονες του Πενταγώνου ότι ο πραγματικός στόχος της βόμβας ήταν η Μόσχα και όχι η ναζιστική Γερμανία όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Η σημερινή σύγκρουση στην Ουκρανία αποτελεί συνέχεια του Β Παγκοσμίου πολέμου μεταξύ του στρατιωτικού άξονα των ΗΠΑ-Γερμανία (ΝΑΤΟ) και της Ρωσίας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη σε ιστορική συγκυρία υπαρξιακών επιπτώσεων για το μέλλον και την ζωής όπως δήλωσε και ο Πούτιν. Οι Ναζιστές του Κιέβου που βρέθηκαν στην εξουσία με πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τη CIA το 2014, τιμούν κάθε εβδομάδα κάποια ναζιστική προσωπικότητα από το παρελθόν μετονομάζοντας οδούς-δρόμους στην μνήμη τους.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί στρατολόγησαν τα υπολείμματα του Τρίτου Ράιχ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με την παρανοϊκή ιδεολογία των φασιστών η σύγχρονη Αμερική-Γερμανία έχουν ένα  “θεϊκό” δικαίωμα ανωτερότητας και κυριαρχίας επάνω σε όλα τα έθνη της Γης.  Η CIA το 1947 υπό τις διαταγές του Προέδρου Χάρι Τρούμαν βομβάρδισε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, αποτελούσε την εκπλήρωση του Αμερικανικού φασισμού-ναζισμού μαζί με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα του Πενταγώνου (MIC).

Η CIA, η MIC, οι τράπεζες της Wall Street και οι δισεκατομμυριούχοι του Αμερικανικού-καπιταλισμού αντιπροσωπεύουν το βαθύ κράτος. Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εκπροσωπεί την ιδεολογία του Χίτλερ. Η εκλογική διαδικασία και η ψεύτικη δημοκρατία αποτελούν την κάλυψη των ναζιστών κυρίαρχων ελίτ της Ουάσιγκτον. Το ίδιο καθεστώς ισχύει και για τα περισσότερα δυτικά κράτη και τις ψεύτικες εκλογές τους. Η πραγματική εξουσία βρίσκεται σε μια μη εκλεγμένη-ναζιστική ολιγαρχία η οποία εκπροσωπεί την Διονυσιακή Κουλτούρα.  Ένα από τα πιο κλασικά παραδείγματα αποτελεί η Ελλάδα. (1)

Το ναζιστικό καθεστώς των ΗΠΑ έχει εισβάλει παράνομα στο Βιετνάμ, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Λιβύη, την Συρία, την Σερβία και την Κορέα. Σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες και σε όσες είναι υπό την εξουσία της Ουάσιγκτον έχουν εκδιωχθεί βιαίως οι κυβερνήσεις που επέλεξαν οι πολίτες των κρατών.

ο 2014 ήταν η σειρά της Ουκρανίας και η ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Γιανούκοβιτς. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις γενοκτονίας των Ρώσων της Ουκρανίας. Εγκλήματα πολέμου εις βάρος άμαχου πληθυσμού. Εν τούτοις ο Τσάρος του Κρεμλίνου επιδεικνύει μια πρωταφανή ψυχραιμία και ανεκτικότητα απέναντι στα εγκλήματα των νεοναζί της Ουκρανίας. Με την έναρξη του πολέμου και την Ρωσική εισβολή ελάχιστοι άμαχοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν σε σύγκριση με άλλους πολέμους.

Ο γεωστρατηγικός στόχος της Ουάσιγκτον για επέκταση-κυριαρχία στην Ανατολή και εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου, έχει τραγικές συνέπειες στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Εκτός από τις επιπτώσεις στις εμπόλεμες ζώνες των εμπλεκόμενων χωρών έχουμε οικονομική κρίση σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Για πολλοστή φορά στα πλαίσια της σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών ο δυτικός κόσμος χτυπά την Ορθόδοξη Ρωσία.

Επικεφαλής όλων των επιθέσεων ενάντια στο Κρεμλίνο είναι οι ΗΠΑ με τους υποτακτικούς της Ευρωπαϊκή Ένωση-Τέταρτο Ράιχ, ΝΑΤΟ,  G7 κλπ. Στόχος το σύγχρονο κέντρο του ορθόδοξου χριστιανικού πολιτισμού η Μόσχα. Ακόμη και στην σημερινή της μορφή όπου τα θεμέλια των εθνών-κοινωνιών οι γυναίκες συνδυάζουν τον Αριστόκλειο και τον Διονυσιακό πολιτισμό χωρίς να είναι γνήσιες χριστιανές, η νοθευμένη Ρωσική Ορθοδοξία ενοχλεί τους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τα γεράκια του Λευκού Οίκου πιστά στα Διονυσιακά αξιώματα των Κάδμου-Δαναού, Πέλοπα, Λυγκέα, του Imperium Romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, των Σταυροφόρων-Ναϊτών Ιπποτών προσπαθούν να κυριαρχίσουν πολιτιστικά-πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά και στα πεδία των μαχών έναντι των εθνών που υποστηρίζουν τον Αριστόκλειο πολιτισμό.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι στις 9 Μαΐου 2023 ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι «ο πολιτισμός βρίσκεται κρίσιμο σημείο, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι οι νεοταξίτες διχάζουν τις κοινωνίες, προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις-πραξικοπήματα, και προωθούν τον άρρωστο εθνικισμό (ναζισμό), καταστρέφοντας τις αξίες του Χριστιανισμού. Οι νεοναζί Αμερικής και Γερμανίας επαναλαμβάνουν τα λάθη και τα εγκλήματα των Ναζιστών του τρίτου ράιχ. Επίσης συμβολισμό υψηλής αξίας είναι το γεγονός ότι ο Ιουδαϊκής καταγωγής Ζελένσκι έλαβε το βραβείο Καρλομάγνος μαζί με μια τεράστια οικονομική βοήθεια 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ σε Γερμανικό στρατιωτικό εξοπλισμό !!! γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Δυστυχώς τα Ευρωπαϊκά έθνη ξεχνούν τι πέρασαν στα χεριά των ναζιστών του Καλρομάγνου, των ομοεθνών του και των Γερμανών σταυροφόρων μερικούς αιώνες αργότερα.Ο ναζισμός εδώ και αιώνες αποτελεί την ύψιστη δυτική αξία και ιδεολογία. Αρκετοί Γερμανοί-Ευρωπαίοι και Καναδοί πολιτικοί την σημερινή εποχή είναι συγγενείς των Ναζί του Χίτλερ-Χίμλερ SS και υπάγονται στην Θούλη και στην Ερμητική Χρυσή Αυγή.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια στρατιωτική επιχείρηση των αμάχων στο Ντονμπάς, αποτελεί στην ουσία μια ακόμη ένοπλη πολεμική σύκγρουση ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς (Αριστόκλειο και Διονυσιακό). Οι Ρώσοι επιτελείς πιστεύουν ότι μόνον η νίκη στον πόλεμο θα αναγκάσει τους αξιωματούχους-επικεφαλείς του Θεού Savaziou ότι δεν είναι πλέον οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι. Εν τούτοις το βέβαιον είναι ότι μόλις χάσουν στην Ουκρανία θα  εγκαταλείψουν τους νεοαναζί του Κιέβου, όπως εγκατέλειψαν το Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και θα επιστρέψουν στις βάσεις τους.

Εκτός από πόλεμος πολιτισμών είναι και μάχη ανάμεσα σε πολιτικές ιδεολογίες.

Οι πρόγονοι των σημερινών Ουκρανών νεοναζί  οι παππούδες πολέμησαν ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα !!! Την σημερινή εποχή την θέση των Μπολσεβίκων της Ρωσίας πήραν οι Κομμουνιστές της Κίνας.

Όπως όλα τα κουμμουνιστικά κόμματα στον κόσμο και οι Κινέζοι είναι εθνικιστές και στηρίζουν ολόψυχα την πατρίδα τους. Τα παραδείγματα αμέτρητα. Οι Ρώσοι κομμουνιστές πολέμησαν τον Χίτλερ. Οι Βούλγαροι αριστερών πεποιθήσεων υπαγόμενοι στην Σοβιετική σφαίρα ανέπτυξαν άκρως εθνικιστική πολιτική. Στην Συρία τα κομμουνιστικά κόμματα πολεμούν δίπλα στον νόμιμο ηγέτη Μπασάρ Αλ Ασάντ. Εθνικιστική πολιτική έχουν και στην Βόρεια Κορέα, την Κούβα κλπ. Οι μοναδικοί κομμουνιστές στον κόσμο που μισούν θανάσιμα την πατρίδα τους βρίσκονται στην σύγχρονη Ελλάδα !!! Το οξύμωρο του σύγχρονου ναζισμού είναι ότι διοικείται από τροτσκιστές σιωνιστές. Η νεοναζιστική τους ιδεολογία είναι ο δυτικός υπερθεματισμός σχετικά με την ανωτερότητα του Δυτικού κόσμου. Η νεοταξική Δύση είναι η καλύτερη από την Ανατολή, η οποία πρέπει να υποταχθεί-κατακτηθεί. Η σύγκρουση στην Ουκρανία γίνεται ενάντια στους Ρώσους της Ανατολής των οποίων το ιδεολογικό υπόβαθρο βρίσκεται στην Ορθόδοξη Ρωσία.

Οι Ρωσόφωνοι πληθυσμοί μάχονται για το δικαίωμα διατήρησεως του δικού τους πολιτισμού απέναντι στην νεοταξική βαρβαρότητα. Οι αδίστακτοι ναζί του Κιέβου έχουν ως στόχο την εξόντωση όλων των αντίθετων πολιτισμών στην Ουκρανία.  Ανέκαθεν το βασικό δόγμα του ναζισμού είναι ο παγανισμός-εωσφορισμός.

Δυστυχώς στην σύγχρονη εποχή η ανομία, η αταξία, η ανωμαλία, η βία, οι πόλεμοι, η έλλειψη παιδείας κυριαρχούν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κάνεις πλην ελαχίστων, δεν ενδιαφέρεται για τον Αριστόκλειο πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Ο αποκρυφισμός του Τρίτου Ράιχ αναγεννήθηκε στην Ελλάδα, την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ καΙ σε ολόκληρη την Αμερική και τηγν Ευρώπη.

Οι ναζιστικές μειονότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη δημιούργησαν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη με γνώμονα τον Φρυγικό θεό των καταστροφών Savazio.  Ο πρώην εξορκιστής του Βατικανού Malachi Martin, στο«Keys of Blood», αναφέρεται στο εγγενές κακό που διαπερνά την Ευρώπη και τον χριστιανικό κόσμο. Κυρίαρχο ρόλο στην εξάπλωση του νεοναζισμού διαδραματίζει το Βατικανό.

: «Το πιο τρομακτικό πράγμα για τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο Β’ ήταν ότι είχε αντιμετωπίσει την ανίκητη παρουσία μιας κακής δύναμης στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένες. Αυτό αποκαλούν «υπερδύναμη» οι γνώστες των κληρικών.

Ο πάπας Παύλος VI είχε κάνει μια νύξη στον «καπνό του Σατανά που μπήκε στο Ιερό» κατά την τελετή ενθρονίσεως. Αυτό αποτελούσε μια πλάγια αναφορά σχετικά με τους σατανιστές στο Βατικανό. Είναι γνωστή η δράση της σατανικής παιδεραστίας και οι πρακτικές σε ορισμένους καθολικούς επισκόπους και ιερείς στο Τορίνο της Ιταλίας και στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται  ως το αποκορύφωμα των Τελετουργιών του Αρχαγγέλου της σεξουαλικής μαγείας (Savazios-Διουνυσός). Ο Μάρτιν ο κορυφαίος σύμβουλος του Πάπα Ιωάννη XXIII, πίστευε ότι ο Λουσιφεριανός αποκρυφισμός και τα θεοσοφικά τάγματα κρυβόταν πίσω από το σκοτάδι που θα καλύψει την ανθρωπότητα.

Τα βαριά λογοκριμένα σκάνδαλα Presidio δείχνουν πώς οι Εωσφοριακές δυνάμεις-οπαδοί του Savaziou, διείσδυσαν στον Aμερικανικό στρατό και ιδιαίτερα στις στρατιωτικές ακαδημίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, προσθέτουν αξιοπιστία σε αυτές τις παρατηρήσεις.

Όταν το σκάνδαλο κάλυψε ολόκληρο τον αμερικανικό στρατό, την τελετουργική κακοποίηση παιδιών και τις σατανικές «συνελεύσεις» στο Πεντάγωνο, η ιστορία ξαφνικά έγινε «σκοτεινή». Τότε συναντάμε μια προσπάθεια στρατιωτικών μονάδων να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι εσωτερικές πηγές λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία του περιστατικού Barksdale-Minot το 2007 από αυτή που δίνεται στο ευρύ κοινό. Ένα B-52 πλήρως φορτωμένο με πυρηνικά όπλα παραλήφθηκε σε «άγνωστες τοποθεσίες», αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τελειώνει η ιστορία και αρχίζουν τα ψέματα.

Σήμεραη ανθρωπότητα υποφέρει από πείνα-σκλαβιά. Καμία κυβέρνηση στην Δύση δεν ασχολήθηκε με αυτό το ζωτικής σημασίας ζήτημα, αν και υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Πίσω από το πραξικόπημα του 2014 και τον πόλεμο στην Ουκρανία βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι, Noodleman-Nuland, Kagan, Wolfowitz και μια λίστα με μυστηριώδεις Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες, οι οποίοι βοήθησαν στην δημιουργία της 11ης Σεπτεμβρίου, του πραξικοπήματος του Μαϊντάν και άλλων έγχρωμων επαναστάσεων.

Ο άνθρωποι αυτοί αυτοαποκαλούνται νεοσυντηρητικοί, όμως στην πραγματικότητα υπηρετούν θεούς-αφέντες πέρα από τον ανθρώπινο ορθολογισμό. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα μοιράζεται μια κοινή θρησκεία με τους ηγεμόνες της Ουκρανίας είναι ένα πολύ επικίνδυνο ζήτημα. Ο πρώην αξιωματικός της CIA Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ που ερεύνησε τους Αμερικανούς αποκρυφιστές ολιγάρχες, τους ονόμασε ομάδα MEGA. Όταν ο Τραμπ μετέφερε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, κατά παράβαση του Άρθρου IV της Σύμβασης της Γενεύης, ήταν μια πληρωμή 100.000.000 δολαρίων από έναν ολιγάρχη MEGA, τον προϊστάμενο των τυχερών παιχνιδιών Sheldon Adelson, ο οποίος προκάλεσε αυτή την κίνηση, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές-αναφορές.

Αυτή η ίδια πληρωμή τερμάτισε επίσης απότομα και παράνομα την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Ο Steele πιστεύει ότι ήταν το MEGA που χρηματοδότησε την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και χρησιμοποίησε την τεράστια πολιτική του επιρροή στην Ουάσιγκτον για να πλαισιώσει ανύπαρκτους τρομοκράτες όπως ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA Οσάμα Μπιν Λάντεν. Βασικό ζήτημα είναι η ατζέντα του MEGA, τα συμφέροντα του οποίου απειλούν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Είναι οι MEGA που χρηματοδοτούν τα χρήματα του καρτέλ και έχουν δημιουργήσει έναν παγκόσμιο ιδιωτικό στρατό από πρώην στρατιώτες των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια από τη μαζική παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Δεν είναι μυστικό ότι η καρδιά της αμερικανικής «οικοδόμησης έθνους» στο Αφγανιστάν ήταν η παραγωγή οπίου, η επεξεργασία και διανομή ηρωίνης σε όλο τον κόσμο με χρήση στρατιωτικών μέσων. , οι υπηρεσίες πληροφοριών και η «οικοδόμηση του έθνους» των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τρέχουσες πολιτικές θεωρίες δεν περιγράφουν πλέον τον σημερινό κόσμο. Είναι αδύνατον να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις πολιτικές των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Βρετανίας και της Γαλλίας, να ανατινάξουν αγωγούς φυσικού αερίου που εξυπηρετούν τους συμμάχους τους ή να υποδαυλίσουν σκόπιμα τον Γ παγόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Η Ρωσία ήταν πάντα στόχος. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Ρώσοι. Ο υποτιθέμενος ιδρυτής των ολιγαρχών MEGA στις Ηνωμένες Πολιτείες Jacob Schiff (1876-1958), βοηθούμενος από τους φίλους του τραπεζίτες που κυβέρνησαν την Αγγλία, δημιούργησε το Ιαπωνικό ναυτικό και το εξαπέλυσε στην τσαρική Ρωσία το 1904. Ο Σιφ κυβέρνησε ουσιαστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της ζωής του, με τους προέδρους να λυγίζουν σε κάθε ιδιοτροπία του. Λίγα χρόνια αργότεραν ο Schiff με την βοήθεια του Paul Warburg, ιδρυτή του Federal Reserve System και του Max Moritz Warburg, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χειραγώγηση των παγκόσμιων γεγονότων που οδήγησαν στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Μελετητές αναφέρουν αυτές ότι η ομάδα MEG σχετίζεται με την ίδρυση της αίρεσης των Ιησουιτών και την εξάπλωση του Τεκτονισμού. Από την Ιβηρία του 15ου αιώνα εξαπλώθηκαν στην Βενετία, ιδρύοντας τις πρώτες ευρωπαϊκές τραπεζικές αυτοκρατορίες. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Με έδρα την Ελληνική πόλη πήραν τον έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και μετά στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία.

 

Τα πλοκάμια της ναζιστικής εξουσίας εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Εν συνεχεία ακολούθησε η κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στην σύγχρονη εποχή εγκαταστάθηκαν στην Μέση Ανατολή, δημιουργώντας το ISIS και την Αλ Κάιντα. Η δυτική άρχουσα τάξη θεωρεί τον Γεωστρατηγικό-Γεωπολιτικό άξονα Αμερική-Εύρωπη-Ισραήλ 666, ως ανώτερο. Επομένως ολόκληρος ο πλανήτης πρέπει να κυβερνάται από αυτήν. Για αυτό τα μέλη της νέας τάξης πραγμάτων στηρίζουν την  Παγκοσμιοποίηση. Η Ρωσία-Κίνα εκπροσωπούν πολλά έθνη-κράτη για αυτό ονομάζονται πολυπολικάΗ σύγκρουση στην Ουκρανία γίνεται για την πολιτιστική ταυτότητα των λαών του κόσμου, Αυτή η σύγκρουση συνεχίζεται για 3500 χρόνια.

 

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ.

Η πρώτη Γερμανική αυτοκρατορία η Πρώτο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον Καρλομάγνο (800-έως1806 μ.Χ.) με στόχο την κατάκτηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην συνέχεια είχαμε την δεύτερη Γερμανική αυτοκρατορία η  Δεύτερο Ράιχ από το 1871 έως το 1918. Το 1933 οι Γερμανοί σε συνέχεια των Γερμανικών φυλών  του μεσαίωνα (Ούννοι, Γότθοι-Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Φράγκοι, Νορμανδοί), οι οποίες έσφαζαν, έκλεβαν, βίαζαν  και εξανδραπόδιζαν,  ίδρυσαν το Τρίτο Ράιχ, την Ναζιστική Γερμανική Αυτοκρατορία.

Το τέταρτο Reich το δημιούργησαν μέσα από την Ευρωπαϊκή ένωση η οποία διοικείται από την Ουάσιγκτον. Μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μας οδηγούν στο παγκόσμιο κράτος το οποίο έχει δρομολογηθεί για το 2036 σύμφωνα με τις μεθοδεύσεις τους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι το όχημα για να επιβληθεί η παγκόσμια εξουσία των νεοταξιτών, καθώς θα δρομολογηθούν οι κατάλληλες εξελίξεις (Παγκόσμια πείνα, ελλείψεις στην ενέργεια (Πετρέλαιο-Φυσικό Αέριο) και πόλεμοι. Υπέρμαχοι αυτών των αντιλήψεων είναι και η Γαλλία του Μακρόν και η Αγγλία παρά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το imperium romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Οι ίδιοι οι Ρωμαίοι συγκλητικοί δημοσίως με μεγάλη υπερηφάνεια, έλεγαν ότι η αρχαία Ρώμη, ήταν η νέα πόρνη Βαβυλώνα (G Beck-Η Bυζαντινή χιλιετία). Για όσους δεν γνωρίζουν, η Βαβυλώνα ήταν πριν από την Ρώμη, το παγκόσμιο κέντρο του Εωσφορισμού. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι-Σημίτες, ως γνήσιοι συνεχιστές των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές. Στον δαίμονα Savazio από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα).

Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους. Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών.

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Για αυτό οι Ιουδαίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο, να πάρουν πίσω την αυτοκρατορία τους, από την ημέρα, που ανέλαβαν, την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, οι Έλληνες. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι το κράτος των σιωνιστών και του Εωσφόρου, έγινε η Αυτοκρατορία του Χριστού και των Ελλήνων. Για αυτό προσπάθησαν και επέτυχαν την πτώση του Eλληνικού Imperium Romanum το 1204 με τις εωσφορικές σταυροφορίες.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν τις δικές τους προφητείες και τα δικά τους ιερά βιβλία. Σε μια από τις προφητείες της νέας τάξης πραγμάτων, μαθαίνουμε τρομερά πράγματα. Είναι συγκλονιστικό-απίστευτο, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων επιθυμούν διακαώς και επέτυχαν την ανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, Ενδεικτικό ήταν ότι έφτασαν στο σημείο να το αναφέρουν ακόμη και δημοσίως !!! Είναι γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς αποτελεί κοινό “μυστικό” σε όλους όσους γνωρίζουν, ότι το Χόλυγουντ έχει προσχωρήσει στον Εωσφορισμό (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

Όποιο θρησκευτικό-πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μήνυμα επιθυμούν να μεταφέρουν σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων το κάνουν μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες. Στην πολύ σημαντική ταινία η προφητεία (The Omen), παραγωγής 1976, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο Μεσσίας θα έρθει να βασιλεύσει με την ανασύσταση,της Αγίας-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με βάση τις δικές τους προφητείες. Οι παγανιστές προετοίμασαν και επέτυχαν την ανασύσταση της Αγίας Γερμανικής-“Ρωμαϊκής” αυτοκρατορίας και αναμένουν την έλευση του Μεσσία.

Όπως ο iησούς-Χριστός βασίλεψε πνευματικά στην γη κατά την εποχή της παγκόσμιας αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τώρα κατά την σύγχρονη εποχή, με την αναβίωση του Γερμανικού-μεσαιωνικού Imperium Romanum στα σύγχρονα δεδομένα, θα κυβερνήσει ο παγκόσμιος ηγεμόνας της νέας τάξης πραγμάτων. Σε αντίθεση με τον Χριστό ο αναμενόμενος “Μεσσίας” των Ιουδαίων θα κυβερνήσει πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και πνευματικά την νέα “Αγία” Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καθώς και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ιστορία της αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας χωρίζεται σε δύο βασικές περιόδους. Την Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Ρώμη από τον Οκταβιανό μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, και την Ελληνική-Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, από την περίοδο του Μ. Κωνσταντίνου εώς την οριστική πτώση του κράτους, με την κατάκτηση των Γερμανών το 1204 μ.Χ. επί Αλέξιου Ε. Η ανασύσταση του σύγχρονου Ρωμαϊκού κράτους έχει γίνει σε δύο χρονικές περιόδους από δύο διαφορετικά έθνη (Ρωσία-Γερμανία μαζί με Αμερική). Γερμανία-Αμερική και Ρωσία επιδιώκουν τον διαχωρισμό της Ευρώπης σε Δυτική και σε Ανατολική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το σύγχρονο δυτικό κράτος διέπεται από τα Διονυσιακά αξιώματα και το Ανατολικό από την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό. Αρχικά έχουμε την δημιουργία του Imperium Romanum από την Γερμανία σε Ελλάδα-Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση), όπου επικρατεί ο Διονυσιακός πολιτισμός.

Οι κληρονόμοι-κατακτητές του δυτικού Ρωμαϊκού κράτους ήταν οι Γερμανοί. Με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής ενώσεως η οποία διοικείται από τον Λευκό Οίκο (Ουάσιγκτόν), η συντριπτική πλειοψηφία ειδημόνων και μη συμφωνεί ότι έγινε η αναβίωση του δυτικού-γερμανικού imperium (Αγία Γερμανική αυτοκρατορία) στην σύγχρονη μορφή της. Η αναβίωση του Ανατολικού Ρωμαϊκού imperium romanum με βάσεις την Ορθοδοξία και τον Ελληνορωσικό πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νέος πλανητάρχης, δικαιωματικά θεωρεί τον εαυτό του ως συνεχιστή των αειμνήστων Ελλήνων αυτοκρατόρων της Κωνσταντινουπόλεως και την Ορθόδοξη Ρωσία ως την φυσική και νόμιμη κληρονόμο του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι.

Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος με τους Έλληνες αυτοκράτορες από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς  αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την οικουμενική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο.

 

Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες. Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS) 

loading...