ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ JACOB NORDANGÅRD – “ΓΕΩΓΡΑΦΟ, ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”

2 ΒΙΝΤΕΟ

«Δανείστηκα» τον τίτλο για το ενημερωτικό δελτίο Sons of Issachar αυτή την εβδομάδα από τον Δρ Jacob Nordangård, τον αξιοσημείωτο «γεωγράφο, παραγωγό μέσων ενημέρωσης και ιστορικό της επιστήμης» και ιδρυτή το 2011 του doom-rock συγκροτήματος Wardenclyffe – δείτε την ιστοσελίδα του Jacob. Περιγράφει το συγκρότημα ως εξής:

«Το όνομα προέρχεται από την πειραματική εγκατάσταση του Nikola Tesla στη Νέα Υόρκη – τον πύργο Wardenclyffe. Σκοπός αυτού ήταν, μεταξύ άλλων, να δοκιμαστεί η ασύρματη μετάδοση ενέργειας.

Ο Τέσλα ήθελε να απελευθερώσει την ανθρωπότητα με τη βοήθεια της ελεύθερης ενέργειας και αναπαριστά με πολλούς τρόπους την εκκεντρική και τρελή ιδιοφυΐα.

Ο Wardenclyffe γιορτάζει την ιδιοφυΐα του ανθρώπου, αλλά προειδοποιεί και για το μειονέκτημα. Τα θέματα περιλαμβάνουν την ιστορία της επιστήμης, τον μετανθρωπισμό, τον αποκρυφισμό και την κατάχρηση εξουσίας».

Πήρα συνέντευξη από τον Jacob αυτή την εβδομάδα και μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο για τη συνέντευξη αργότερα σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο.

Ο Jacob έχει διδακτορικό στις σπουδές επιστήμης και τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Linköpings της Σουηδίας, όπου απέκτησε επίσης μεταπτυχιακούς τίτλους στον πολιτισμό και την παραγωγή μέσων ενημέρωσης, καθώς και στη γεωγραφία. Η διδακτορική του διατριβή “Ordo ab Chao” (τάξη από το χάος) επικεντρώθηκε στην πολιτική ιστορία των βιοκαυσίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ    

loading...