Το γράμμα που έγραψε ο Μπιν Λάντεν πριν 20 χρόνια γίνεται viral στο TikTok και προκαλεί κύμα συμπάθειας στην τρομοκρατία

Ολόκληρο το κείμενο: «Η επιστολή του Μπιν Λάντεν στην Αμερική»

Η επιστολή αρχικά δημοσιεύτηκε το 2002, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα άρχισε να κυκλοφορεί ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στην πλατφόρμα του TikTok, όπου «ανέβηκαν» χιλιάδες βίντεο νέων Αμερικανών που μοιράζονταν την εμπειρία τους αφού διάβασαν την επιστολή.

Ολόκληρο το κείμενο: «Η επιστολή του Μπιν Λάντεν στην Αμερική»

Στο όνομα του Αλλάχ, του Πολυεύσπλαχνου, του Πολυεύσπλαχνου,

«Η άδεια να πολεμήσουν (εναντίον των απίστων) δίνεται σε εκείνους (τους πιστούς) που καταπολεμούνται, επειδή έχουν αδικηθεί και σίγουρα, ο Αλλάχ είναι ικανός να τους δώσει (τους πιστούς) τη νίκη» [Κοράνι 22:39]

“Όσοι πιστεύουν, πολεμήστε για την Υπόθεση του Αλλάχ, και όσοι δεν πιστεύουν, πολεμήστε για την υπόθεση του Ταγκούτ (κάτι που λατρεύεται εκτός από τον Αλλάχ, π.χ. Σατανά). Πολεμήστε σας λοιπόν εναντίον των φίλων του Σατανά. [Κοράνι 4:76]

Ορισμένοι Αμερικανοί συγγραφείς έχουν δημοσιεύσει άρθρα με τον τίτλο “Σε ποια βάση πολεμάμε;” Αυτά τα άρθρα έχουν δημιουργήσει μια σειρά από απαντήσεις, μερικές από τις οποίες τηρούν την αλήθεια και βασίζονται στον Ισλαμικό Νόμο, και άλλες που δεν έχουν. Εδώ θέλαμε να σκιαγραφήσουμε την αλήθεια – ως εξήγηση και προειδοποίηση – ελπίζοντας στην ανταμοιβή του Αλλάχ, αναζητώντας επιτυχία και υποστήριξη από Αυτόν.

Ενώ αναζητούμε τη βοήθεια του Αλλάχ, διαμορφώνουμε την απάντησή μας με βάση δύο ερωτήσεις που απευθύνονται στους Αμερικανούς:

(Ε1) Γιατί πολεμάμε και σας εναντιωνόμαστε;
Ε2) Σε τι σας καλούμε και τι θέλουμε από εσάς;

Όσο για την πρώτη ερώτηση: Γιατί πολεμάμε και σας εναντιωνόμαστε; Η απάντηση είναι πολύ απλή:

(1) Επειδή μας επιτέθηκες και συνεχίζεις να μας επιτίθεται.

α) Μας επιτέθηκες στην Παλαιστίνη:

(i) Παλαιστίνη, η οποία έχει βυθιστεί υπό στρατιωτική κατοχή για περισσότερα από 80 χρόνια. Οι Βρετανοί παρέδωσαν την Παλαιστίνη, με τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας, στους Εβραίους, που την έχουν καταλάβει για περισσότερα από 50 χρόνια. χρόνια που ξεχειλίζουν από καταπίεση, τυραννία, εγκλήματα, δολοφονίες, εκτοπίσεις, καταστροφές και καταστροφές. Η δημιουργία και η συνέχιση του Ισραήλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα και εσείς είστε οι αρχηγοί των εγκληματιών του. Και φυσικά δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε και να αποδείξουμε τον βαθμό της αμερικανικής υποστήριξης στο Ισραήλ. Η δημιουργία του Ισραήλ είναι ένα έγκλημα που πρέπει να διαγραφεί. Κάθε άτομο του οποίου τα χέρια έχουν μολυνθεί στη συμβολή σε αυτό το έγκλημα πρέπει να πληρώσει το τίμημα και να το πληρώσει βαριά.

(ii) Μας προκαλεί γέλιο και δάκρυα όταν βλέπουμε ότι δεν έχετε κουραστεί ακόμα να επαναλαμβάνετε τα κατασκευασμένα ψέματά σας ότι οι Εβραίοι έχουν ιστορικό δικαίωμα στην Παλαιστίνη, όπως τους είχε υποσχεθεί στην Τορά. Όποιος διαφωνεί μαζί τους για αυτό το υποτιθέμενο γεγονός κατηγορείται για αντισημιτισμό. Αυτή είναι μια από τις πιο λανθασμένες, ευρέως διαδεδομένες κατασκευές στην ιστορία. Ο λαός της Παλαιστίνης είναι αγνοί Άραβες και αυθεντικοί Σημίτες. Είναι οι Μουσουλμάνοι που είναι οι κληρονόμοι του Μωυσή (ειρήνη σε αυτόν) και οι κληρονόμοι της πραγματικής Τορά που δεν έχει αλλάξει. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν σε όλους τους Προφήτες, συμπεριλαμβανομένου του Αβραάμ, του Μωυσή, του Ιησού και του Μωάμεθ, η ειρήνη και οι ευλογίες του Αλλάχ είναι σε όλους αυτούς. Εάν οι οπαδοί του Μωυσή έχουν υποσχεθεί το δικαίωμα στην Παλαιστίνη στην Τορά, τότε οι Μουσουλμάνοι είναι το πιο άξιο έθνος αυτού.

Όταν οι Μουσουλμάνοι κατέκτησαν την Παλαιστίνη και έδιωξαν τους Ρωμαίους, η Παλαιστίνη και η Ιερουσαλήμ επέστρεψαν στο Ισλάμ, η θρησκεία όλων των Προφητών ειρήνη σε αυτούς. Ως εκ τούτου, η έκκληση για ένα ιστορικό δικαίωμα στην Παλαιστίνη δεν μπορεί να εγερθεί εναντίον της Ισλαμικής Ούμμα που πιστεύει σε όλους τους Προφήτες του Αλλάχ (ειρήνη και ευλογία σε αυτούς) – και δεν κάνουμε καμία διάκριση μεταξύ τους.

(iii) Το αίμα που ξεχύνεται από την Παλαιστίνη πρέπει να εκδικηθεί εξίσου. Πρέπει να ξέρετε ότι οι Παλαιστίνιοι δεν κλαίνε μόνοι τους. οι γυναίκες τους δεν είναι μόνες χήρες. οι γιοι τους δεν είναι ορφανοί μόνοι τους.

(β) Μας επιτέθηκες στη Σομαλία. υποστηρίξατε τις ρωσικές θηριωδίες εναντίον μας στην Τσετσενία, την ινδική καταπίεση εναντίον μας στο Κασμίρ και την εβραϊκή επίθεση εναντίον μας στον Λίβανο.

(γ) Υπό την επίβλεψη, τη συγκατάθεση και τις εντολές σας, οι κυβερνήσεις των χωρών μας που ενεργούν ως αντιπρόσωποί σας, μας επιτίθενται σε καθημερινή βάση.

(i) Αυτές οι κυβερνήσεις εμποδίζουν τον λαό μας να ιδρύσει την Ισλαμική Σαρία, χρησιμοποιώντας βία και ψέματα για να το κάνει.

(ii) Αυτές οι κυβερνήσεις μας δίνουν μια γεύση ταπείνωσης και μας βάζουν σε μια μεγάλη φυλακή φόβου και υποδιπλότητας.

(iii) Αυτές οι κυβερνήσεις κλέβουν τον πλούτο της Ummah μας και σας τον πουλούν σε ασήμαντη τιμή.

(iv) Αυτές οι κυβερνήσεις παραδόθηκαν στους Εβραίους και τους παρέδωσαν το μεγαλύτερο μέρος της Παλαιστίνης, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη του κράτους τους πάνω από τα διαμελισμένα μέλη του λαού τους.

(v) Η απομάκρυνση αυτών των κυβερνήσεων είναι υποχρέωση μας και απαραίτητο βήμα για να απελευθερώσουμε την Ούμμα, να κάνουμε τη Σαρία τον υπέρτατο νόμο και να ανακτήσουμε την Παλαιστίνη. Και ο αγώνας μας εναντίον αυτών των κυβερνήσεων δεν είναι ξεχωριστός από τον αγώνα εναντίον σας.

(δ) Κλέβετε τον πλούτο και το πετρέλαιο μας σε ασήμαντες τιμές εξαιτίας της διεθνούς επιρροής σας και των στρατιωτικών απειλών. Αυτή η κλοπή είναι πράγματι η μεγαλύτερη κλοπή που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα στην ιστορία του κόσμου.

(ε) Οι δυνάμεις σας καταλαμβάνουν τις χώρες μας. απλώνετε τις στρατιωτικές σας βάσεις σε αυτές. διαφθείρετε τα εδάφη μας και πολιορκείτε τα ιερά μας, για να προστατεύσετε την ασφάλεια των Εβραίων και να εξασφαλίσετε τη συνέχεια της λεηλασίας των θησαυρών μας.

(στ) Έχετε λιμοκτονήσει τους μουσουλμάνους του Ιράκ, όπου καθημερινά πεθαίνουν παιδιά. Είναι απορίας άξιο που περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο παιδιά από το Ιράκ έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των κυρώσεων σας και εσείς δεν δείξατε ανησυχία. Ωστόσο, όταν πέθαναν 3000 από τους ανθρώπους σας, ολόκληρος ο κόσμος ανασταίνεται και δεν έχει καθίσει ακόμα.

(ζ) Υποστηρίξατε τους Εβραίους στην ιδέα τους ότι η Ιερουσαλήμ είναι η αιώνια πρωτεύουσά τους και συμφωνήσατε να μεταφέρετε την πρεσβεία σας εκεί. Με τη βοήθειά σας και υπό την προστασία σας, οι Ισραηλινοί σχεδιάζουν να καταστρέψουν το τέμενος Al-Aqsa. Υπό την προστασία των όπλων σας, ο Σαρόν μπήκε στο τέμενος Al-Aqsa, για να το μολύνει ως προετοιμασία για να το συλλάβει και να το καταστρέψει.

(2) Αυτές οι τραγωδίες και οι συμφορές είναι μόνο μερικά παραδείγματα της καταπίεσης και της επιθετικότητάς σας εναντίον μας. Η θρησκεία και η διάνοιά μας επιτάσσει ότι οι καταπιεσμένοι έχουν το δικαίωμα να ανταποδώσουν την επιθετικότητα. Μην περιμένετε τίποτα από εμάς εκτός από Τζιχάντ, αντίσταση και εκδίκηση. Είναι καθόλου λογικό να περιμένουμε ότι αφού η Αμερική μας επιτέθηκε για περισσότερο από μισό αιώνα, θα την αφήσουμε να ζήσει με ασφάλεια και ειρήνη;!!

(3) Μπορείτε στη συνέχεια να αμφισβητήσετε ότι όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν επιθετικότητα εναντίον αμάχων, για εγκλήματα που δεν διέπραξαν και αδικήματα στα οποία δεν συμμετείχαν:

(α) Αυτό το επιχείρημα έρχεται σε αντίθεση με τη συνεχή επανάληψη ότι η Αμερική είναι η χώρα της ελευθερίας και οι ηγέτες της σε αυτόν τον κόσμο. Επομένως, ο αμερικανικός λαός είναι αυτός που επιλέγει την κυβέρνησή του με τη δική του ελεύθερη βούληση. μια επιλογή που πηγάζει από τη συμφωνία τους με τις πολιτικές της. Έτσι, ο αμερικανικός λαός επέλεξε, συναίνεσε και επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στην ισραηλινή καταπίεση των Παλαιστινίων, την κατοχή και τον σφετερισμό της γης τους και τις συνεχείς δολοφονίες, βασανιστήρια, τιμωρίες και εκδίωξη των Παλαιστινίων. Ο αμερικανικός λαός έχει τη δυνατότητα και την επιλογή να αρνηθεί τις πολιτικές της κυβέρνησής του και ακόμη και να την αλλάξει αν θέλει.

(β) Ο αμερικανικός λαός είναι αυτός που πληρώνει τους φόρους που χρηματοδοτούν τα αεροπλάνα που μας βομβαρδίζουν στο Αφγανιστάν, τα τανκ που χτυπούν και καταστρέφουν τα σπίτια μας στην Παλαιστίνη, τους στρατούς που καταλαμβάνουν τα εδάφη μας στον Αραβικό Κόλπο και τους στόλους που διασφαλίζουν τον αποκλεισμό του Ιράκ. Αυτά τα φορολογικά δολάρια δίνονται στο Ισραήλ για να συνεχίσει να μας επιτίθεται και να διεισδύει στα εδάφη μας. Έτσι, ο αμερικανικός λαός είναι αυτός που χρηματοδοτεί τις επιθέσεις εναντίον μας και είναι εκείνος που επιβλέπει τη δαπάνη αυτών των χρημάτων με τον τρόπο που επιθυμεί, μέσω των εκλεγμένων υποψηφίων του.

(γ) Επίσης ο αμερικανικός στρατός είναι μέρος του αμερικανικού λαού. Αυτός ακριβώς ο ίδιος λαός βοηθάει ξεδιάντροπα τους Εβραίους να πολεμήσουν εναντίον μας.

(δ) Ο αμερικανικός λαός είναι αυτός που απασχολεί και τους άνδρες και τις γυναίκες του στις αμερικανικές δυνάμεις που μας επιτίθενται.

(ε) Γι’ αυτό ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να μην είναι αθώος για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι εναντίον μας.

(στ) Ο Αλλάχ, ο Παντοδύναμος, νομοθέτησε την άδεια και την επιλογή για εκδίκηση. Έτσι, αν μας επιτεθούν, τότε έχουμε το δικαίωμα να αντεπιτεθούμε. Όποιος έχει καταστρέψει τα χωριά και τις πόλεις μας, τότε έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε τα χωριά και τις πόλεις του. Όποιος έχει κλέψει τον πλούτο μας, τότε έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε την οικονομία του. Και όποιος σκότωσε τους αμάχους μας, τότε έχουμε το δικαίωμα να σκοτώσουμε τους δικούς τους.

Η αμερικανική κυβέρνηση και ο Τύπος εξακολουθεί να αρνείται να απαντήσει στην ερώτηση:

Γιατί μας επιτέθηκαν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον;

Αν ο Σαρόν είναι άνθρωπος της ειρήνης στα μάτια του Μπους, τότε είμαστε και άνθρωποι της ειρήνης!!! Η Αμερική δεν κατανοεί τη γλώσσα των ηθών και των αρχών, επομένως την αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που καταλαβαίνει.

(Ε2) Όσο για τη δεύτερη ερώτηση που θέλουμε να απαντήσουμε: Σε τι σας καλούμε και τι θέλουμε από εσάς;

(1) Το πρώτο πράγμα στο οποίο σας καλούμε είναι το Ισλάμ.

(α) Η θρησκεία της Ενοποίησης του Θεού. της ελευθερίας από τη συσχέτιση εταίρων μαζί Του και της απόρριψης αυτού. της πλήρους αγάπης για Εκείνον, τον Υπέρτατο. της πλήρους υποταγής στους Νόμους Του. και της απόρριψης όλων των απόψεων, εντολών, θεωριών και θρησκειών που έρχονται σε αντίθεση με τη θρησκεία που έστειλε στον Προφήτη Του Μωάμεθ (ειρήνη σε αυτόν). Το Ισλάμ είναι η θρησκεία όλων των προφητών και δεν κάνει καμία διάκριση μεταξύ τους – ειρήνη σε όλους.

Σε αυτή τη θρησκεία σας αποκαλούμε. η σφραγίδα όλων των προηγούμενων θρησκειών. Είναι η θρησκεία της Ενοποίησης του Θεού, της ειλικρίνειας, των καλύτερων τρόπων, της δικαιοσύνης, του ελέους, της τιμής, της αγνότητας και της ευσέβειας. Είναι η θρησκεία της ευγένειας προς τους άλλους, της απονομής δικαιοσύνης μεταξύ τους, της παραχώρησης των δικαιωμάτων τους και της υπεράσπισης των καταπιεσμένων και των κατατρεγμένων. Είναι η θρησκεία της διαταγής για το καλό και της απαγόρευσης του κακού με το χέρι, τη γλώσσα και την καρδιά. Είναι η θρησκεία της Τζιχάντ στον δρόμο του Αλλάχ, έτσι ώστε ο Λόγος και η θρησκεία του Αλλάχ να βασιλεύουν Υπέρτατα. Και είναι η θρησκεία της ενότητας και της συμφωνίας για την υπακοή στον Αλλάχ, και την πλήρη ισότητα μεταξύ όλων των ανθρώπων, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το χρώμα, το φύλο ή η γλώσσα τους.

(β) Είναι η θρησκεία της οποίας το βιβλίο – το Κοράνι – θα παραμείνει διατηρημένο και αμετάβλητο, μετά την αλλαγή των άλλων θεϊκών βιβλίων και μηνυμάτων. Το Κοράνι είναι το θαύμα μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως. Ο Αλλάχ έχει προκαλέσει οποιονδήποτε να φέρει ένα βιβλίο όπως το Κοράνι ή ακόμα και δέκα στίχους σαν αυτό.

(2) Το δεύτερο πράγμα στο οποίο σας καλούμε, είναι να σταματήσετε την καταπίεση, τα ψέματα, την ανηθικότητα και την ακολασία που έχει εξαπλωθεί ανάμεσά σας.

(α) Σας καλούμε να γίνετε λαός τρόπων, αρχών, τιμής και αγνότητας. να απορρίψει τις ανήθικες πράξεις της πορνείας, της ομοφυλοφιλίας, των μέθη, του τζόγου και του εμπορίου με τόκο.

Σας καλούμε σε όλα αυτά για να μπορέσετε να ελευθερωθείτε από αυτό στο οποίο έχετε παγιδευτεί. για να μπορέσετε να ελευθερωθείτε από τα απατηλά ψέματα ότι είστε ένα μεγάλο έθνος, που οι ηγέτες σας διαδίδουν ανάμεσά σας για να σας κρύψουν την απεχθή κατάσταση στην οποία έχετε φτάσει.

(β) Είναι λυπηρό να σας πω ότι είστε ο χειρότερος πολιτισμός που έχει δει η ιστορία της ανθρωπότητας:

(i) Είστε το έθνος που, αντί να κυβερνάτε με τη Σαρία του Αλλάχ στο Σύνταγμα και τους Νόμους του, επιλέγετε να εφεύρετε τους δικούς σας νόμους όπως θέλετε και επιθυμείτε. Διαχωρίζετε τη θρησκεία από τις πολιτικές σας, έρχεται σε αντίθεση με την αγνή φύση που επιβεβαιώνει την Απόλυτη Εξουσία στον Κύριο και στον Δημιουργό σας. Φεύγετε από το ενοχλητικό ερώτημα που σας τίθεται: Πώς είναι δυνατόν ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος να δημιουργήσει τη δημιουργία Του, να τους δώσει εξουσία πάνω σε όλα τα πλάσματα και τη γη, να τους δώσει όλες τις ανέσεις της ζωής και μετά να τους αρνηθεί αυτό που είναι περισσότερο χρειάζονται: γνώση των νόμων που διέπουν τη ζωή τους;

(ii) Είστε το έθνος που επιτρέπει την Τοκογλυφία, η οποία έχει απαγορευτεί από όλες τις θρησκείες. Ωστόσο, χτίζετε την οικονομία και τις επενδύσεις σας με τοκογλυφία. Ως αποτέλεσμα αυτού, σε όλες τις διαφορετικές μορφές και εκφάνσεις του, οι Εβραίοι έχουν πάρει τον έλεγχο της οικονομίας σας, μέσω της οποίας έχουν στη συνέχεια τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης σας και τώρα ελέγχουν όλες τις πτυχές της ζωής σας κάνοντας σας υπηρέτες τους και επιτυγχάνοντας τους στόχους τους με δικά σου έξοδα; ακριβώς αυτό για το οποίο σας προειδοποίησε ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν.

(iii) Είστε ένα έθνος που επιτρέπει την παραγωγή, το εμπόριο και τη χρήση τοξικών ουσιών. Επιτρέπετε επίσης ναρκωτικά και απαγορεύετε μόνο το εμπόριο τους, παρόλο που το έθνος σας είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής τους.

(iv) Είστε ένα έθνος που επιτρέπει πράξεις ανηθικότητας και τις θεωρείτε πυλώνες προσωπικής ελευθερίας. Συνεχίσατε να βυθίζετε αυτή την άβυσσο από επίπεδο σε επίπεδο έως ότου εξαπλωθεί ανάμεσά σας η αιμομιξία, ενώπιον της οποίας ούτε η αίσθηση της τιμής ούτε οι νόμοι σας αντιτίθενται.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ανήθικες πράξεις του Προέδρου Κλίντον που διαπράχθηκαν στο επίσημο Οβάλ γραφείο; Μετά από αυτό δεν τον φέρατε καν σε λογαριασμό, εκτός από το ότι «έκανε ένα λάθος», μετά από το οποίο όλα πέρασαν χωρίς τιμωρία. Υπάρχει χειρότερο είδος γεγονότος για το οποίο το όνομά σας θα μείνει στην ιστορία και θα το θυμούνται τα έθνη;

(v) Είστε ένα έθνος που επιτρέπει τον τζόγο σε όλες τις μορφές του. Αυτό το κάνουν και οι εταιρείες, με αποτέλεσμα οι επενδύσεις να ενεργοποιούνται και οι εγκληματίες να γίνονται πλούσιοι.

(vi) Είστε ένα έθνος που εκμεταλλεύεται γυναίκες όπως καταναλωτικά προϊόντα ή διαφημιστικά εργαλεία καλώντας τους πελάτες να τα αγοράσουν. Χρησιμοποιείτε γυναίκες για να εξυπηρετήσετε επιβάτες, επισκέπτες και αγνώστους για να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας. Τότε διαλαλάτε ότι υποστηρίζετε την απελευθέρωση των γυναικών.

(vii) Είστε ένα έθνος που ασκεί το εμπόριο του σεξ σε όλες τις μορφές του, άμεσα και έμμεσα. Γιγαντιαίες εταιρίες και ιδρύματα ιδρύονται πάνω σε αυτό, με το όνομα της τέχνης, της διασκέδασης, του τουρισμού και της ελευθερίας, και άλλα παραπλανητικά ονόματα που του αποδίδετε.

(viii) Και εξαιτίας όλων αυτών, έχετε χαρακτηριστεί στην ιστορία ως ένα έθνος που διαδίδει ασθένειες που ήταν άγνωστες στον άνθρωπο στο παρελθόν. Προχωρήστε και καυχηθείτε στα έθνη των ανθρώπων, ότι τους φέρατε το AIDS ως σατανική αμερικανική εφεύρεση.

(xi) Έχετε καταστρέψει τη φύση με τα βιομηχανικά απόβλητα και τα αέρια σας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος στην ιστορία. Παρόλα αυτά, αρνείστε να υπογράψετε τη συμφωνία του Κιότο για να εξασφαλίσετε τα κέρδη των άπληστων εταιρειών και βιομηχανιών σας.

(x) Ο νόμος σας είναι ο νόμος των πλουσίων και των πλουσίων, που κυριαρχούν στα πολιτικά τους κόμματα και χρηματοδοτούν τις προεκλογικές τους εκστρατείες με τα δώρα τους. Πίσω τους στέκονται οι Εβραίοι, που ελέγχουν τις πολιτικές, τα μέσα ενημέρωσης και την οικονομία σας.

(xi) Αυτό για το οποίο σας ξεχωρίζουν στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι ότι έχετε χρησιμοποιήσει τη δύναμή σας για να καταστρέψετε την ανθρωπότητα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος στην ιστορία. όχι για να υπερασπιστείτε αρχές και αξίες, αλλά για να σπεύσετε να εξασφαλίσετε τα συμφέροντα και τα κέρδη σας. Εσύ που έριξες μια πυρηνική βόμβα στην Ιαπωνία, παρόλο που η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου. Πόσες πράξεις καταπίεσης, τυραννίας και αδικίας πραγματοποιήσατε, ω καλούντες στην ελευθερία;

(xii) Ας μην ξεχνάμε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας: τη δυαδικότητα σας τόσο στους τρόπους όσο και στις αξίες. η υποκρισία σου στα ήθη και τις αρχές. Όλα* τα ήθη, οι αρχές και οι αξίες έχουν δύο κλίμακες: μία για εσάς και μία για τους άλλους.

(α) Η ελευθερία και η δημοκρατία στην οποία καλείτε είναι για εσάς και μόνο για τη λευκή φυλή. Όσο για τον υπόλοιπο κόσμο, τους επιβάλλετε τις τερατώδεις, καταστροφικές πολιτικές και τις κυβερνήσεις σας, τις οποίες αποκαλείτε «αμερικανούς φίλους». Ωστόσο, τους εμποδίζετε να εγκαθιδρύσουν δημοκρατίες. Όταν το ισλαμικό κόμμα στην Αλγερία ήθελε να ασκήσει δημοκρατία και κέρδισε τις εκλογές, απελευθέρωσες τους πράκτορες σου στον αλγερινό στρατό πάνω τους και να τους επιτεθείς με τανκ και όπλα, να τους φυλακίσεις και να τους βασανίσεις – ένα νέο μάθημα από τον «Αμερικάνο βιβλίο της δημοκρατίας»!!!

(β) Η πολιτική σας σχετικά με την απαγόρευση και τη βίαιη αφαίρεση όπλων μαζικής καταστροφής για τη διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης: ισχύει μόνο για εκείνες τις χώρες στις οποίες δεν επιτρέπετε να κατέχουν τέτοια όπλα. Όσο για τις χώρες στις οποίες συναινείτε, όπως το Ισραήλ, τότε επιτρέπεται να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τέτοια όπλα για να υπερασπιστούν την ασφάλειά τους. Όποιος άλλος υποψιάζεστε ότι κατασκευάζει ή διατηρεί τέτοιου είδους όπλα, τον αποκαλείτε εγκληματίες και αναλαμβάνετε στρατιωτική δράση εναντίον του.

(γ) Είστε οι τελευταίοι που σέβεστε τις αποφάσεις και τις πολιτικές του Διεθνούς Δικαίου, ωστόσο ισχυρίζεστε ότι θέλετε να τιμωρήσετε επιλεκτικά οποιονδήποτε άλλο κάνει το ίδιο. Το Ισραήλ για περισσότερα από 50 χρόνια πιέζει τα ψηφίσματα και τους κανόνες του ΟΗΕ ενάντια στο τείχος με την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής.

(δ)Όσο για τους εγκληματίες πολέμου για τους οποίους καταδικάζετε και σχηματίζετε ποινικά δικαστήρια – ζητάτε ξεδιάντροπα να χορηγηθεί ασυλία στους δικούς σας!! Ωστόσο, η ιστορία δεν θα ξεχάσει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράξατε κατά των Μουσουλμάνων και του υπόλοιπου κόσμου. Όσοι έχετε σκοτώσει στην Ιαπωνία, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, τον Λίβανο και το Ιράκ θα παραμείνουν ντροπή που δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεφύγετε. Αρκεί να σας υπενθυμίσω τα τελευταία σας εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν, στα οποία καταστράφηκαν πυκνοκατοικημένα αθώα χωριά αμάχων, βόμβες έπεσαν σε τζαμιά με αποτέλεσμα η οροφή του τζαμιού να γκρεμιστεί στα κεφάλια των μουσουλμάνων που προσεύχονταν μέσα. Είστε αυτοί που παραβίασαν τη συμφωνία με τους Μουτζαχεντίν όταν έφυγαν από την Κουντούζ, βομβαρδίζοντάς τους στο οχυρό Τζανγκί και σκοτώνοντας περισσότερους από 1.000 αιχμαλώτους σας από ασφυξία και δίψα. Μόνο ο Αλλάχ ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει από βασανιστήρια στα χέρια σας και των πρακτόρων σας. Τα αεροπλάνα σας παραμένουν στον ουρανό του Αφγανιστάν, αναζητώντας οποιονδήποτε είναι ύποπτο από απόσταση.

(ε) Έχετε ισχυριστεί ότι είστε οι πρωτοπόροι των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Υπουργείο Εξωτερικών σας εκδίδει ετήσιες εκθέσεις που περιέχουν στατιστικά στοιχεία για τις χώρες εκείνες που παραβιάζουν οποιαδήποτε ανθρώπινα δικαιώματα. Ωστόσο, όλα αυτά τα πράγματα εξαφανίστηκαν όταν σας χτύπησαν οι Μουτζαχεντίν, και στη συνέχεια εφαρμόσατε τις μεθόδους των ίδιων τεκμηριωμένων κυβερνήσεων που βρίζατε. Στην Αμερική, αιχμαλώτισες χιλιάδες Μουσουλμάνους και Άραβες, τους κρατήσατε χωρίς λόγο, δικαστική δίκη, ούτε καν αποκαλύπτοντας τα ονόματά τους. Βγάλατε νεότερους, σκληρότερους νόμους.

Αυτό που συμβαίνει στο Γκουατανάμο είναι μια ιστορική αμηχανία για την Αμερική και τις αξίες της, και σας φωνάζει στα μούτρα – υποκριτές, “Ποια είναι η αξία της υπογραφής σας σε οποιαδήποτε συμφωνία ή συνθήκη;”

(3) Αυτό στο οποίο σας καλούμε τρίτον είναι να πάρετε μια ειλικρινή στάση με τον εαυτό σας – και αμφιβάλλω ότι θα το κάνετε – για να ανακαλύψετε ότι είστε ένα έθνος χωρίς αρχές ή τρόπους και ότι οι αξίες και οι αρχές για εσάς είναι κάτι που Απαιτήστε απλώς από τους άλλους, όχι αυτό που εσείς οι ίδιοι πρέπει να τηρείτε.

(4) Σας συμβουλεύουμε επίσης να σταματήσετε να υποστηρίζετε το Ισραήλ και να σταματήσετε την υποστήριξή σας στους Ινδούς στο Κασμίρ, τους Ρώσους εναντίον των Τσετσένων και επίσης να σταματήσετε να υποστηρίζετε την κυβέρνηση της Μανίλα εναντίον των μουσουλμάνων στις νότιες Φιλιππίνες.

(5) Σας συμβουλεύουμε επίσης να ετοιμάσετε τις αποσκευές σας και να φύγετε από τα εδάφη μας. Επιθυμούμε την καλοσύνη, την καθοδήγηση και τη δικαιοσύνη σας, επομένως μην μας αναγκάσετε να σας στείλουμε πίσω ως φορτίο σε φέρετρα.

(6) Έκτον, σας καλούμε να τερματίσετε την υποστήριξή σας προς τους διεφθαρμένους ηγέτες στις χώρες μας. Μην ανακατεύεστε στην πολιτική και τη μέθοδο εκπαίδευσης μας. Αφήστε μας ήσυχους, διαφορετικά περιμένετε μας στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

(7) Σας καλούμε επίσης να ασχοληθείτε μαζί μας και να αλληλεπιδράσετε μαζί μας βάσει αμοιβαίων συμφερόντων και οφελών, αντί των πολιτικών της υποδυτικής, της κλοπής και της κατοχής, και να μην συνεχίσετε την πολιτική σας υποστήριξης των Εβραίων γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σε περισσότερες καταστροφές για εσάς.

Εάν αποτύχετε να ανταποκριθείτε σε όλες αυτές τις συνθήκες, τότε προετοιμαστείτε για μάχη με το Ισλαμικό Έθνος. Το Έθνος του Μονοθεϊσμού, που εμπιστεύεται πλήρως τον Αλλάχ και δεν φοβάται κανέναν άλλο εκτός από Αυτόν. Το έθνος στο οποίο απευθύνεται το Κοράνι του με τα λόγια: “Τους φοβάστε; Ο Αλλάχ έχει περισσότερο δικαίωμα να Τον φοβάστε εάν είστε πιστοί. Πολεμήστε εναντίον τους, ώστε ο Αλλάχ να τους τιμωρήσει με τα χέρια σας, να τους ατιμάσει και να σας δώσει νίκη πάνω τους και θεραπεύστε τα στήθη των πιστών ανθρώπων. Και αφαιρέστε το θυμό της καρδιάς τους (των πιστών). Ο Αλλάχ δέχεται τη μετάνοια οποιουδήποτε θέλει. Ο Αλλάχ είναι Παντογνώστης, Σοφός.” [Κοράνι 9:13-1]

Το Έθνος της τιμής και του σεβασμού:

«Αλλά η τιμή, η δύναμη και η δόξα ανήκουν στον Αλλάχ και στον Απεσταλμένο Του (ο Μωάμεθ – ειρήνη σε αυτόν) και στους πιστούς». [Κοράνι 63:8]

«Μην γίνεστε λοιπόν αδύναμοι (εναντίον του εχθρού σας), ούτε λυπηθείτε, και θα είστε ανώτεροι (στη νίκη) αν είστε όντως (αληθινοί) πιστοί» [Κοράνι 3:139]

Το Έθνος του Μαρτυρίου. το έθνος που επιθυμεί το θάνατο περισσότερο από ό,τι εσείς τη ζωή:

“Μη νομίζετε ότι αυτοί που σκοτώθηκαν στον δρόμο του Αλλάχ είναι νεκροί. Όχι, είναι ζωντανοί με τον Κύριό τους και τους παρέχεται διατροφή. Χαίρονται για όσα ο Αλλάχ τους χάρισε από τη γενναιοδωρία Του και χαίρονται για χάρη του εκείνοι που δεν έχουν ακόμη προσχωρήσει μαζί τους, αλλά έχουν μείνει πίσω (δεν έχουν ακόμη μαρτυρηθεί) που δεν θα τους πέσει κανένας φόβος, ούτε θα λυπηθούν. οι πιστοί». [Κοράνι 3:169-171]

Το έθνος της νίκης και της επιτυχίας που έχει υποσχεθεί ο Αλλάχ:

«Είναι Αυτός που έστειλε τον Αγγελιοφόρο Του (ο Μωάμεθ ειρήνη σε αυτόν) με καθοδήγηση και τη θρησκεία της αλήθειας (Ισλάμ), για να τον κάνει νικητή έναντι όλων των άλλων θρησκειών, παρόλο που οι Πολυθεϊστές το μισούν». [Κοράνι 61:9]

«Ο Αλλάχ έχει ορίσει ότι «Αλήθεια, εγώ και οι αγγελιοφόροι Μου θα είμαστε νικητές». Αλήθεια ο Αλλάχ είναι Παντοδύναμος, Παντοδύναμος». [Κοράνι 58:21]

Το Ισλαμικό Έθνος που μπόρεσε να απορρίψει και να καταστρέψει τις προηγούμενες κακές Αυτοκρατορίες όπως εσείς. το Έθνος που απορρίπτει τις επιθέσεις σας, επιθυμεί να απομακρύνει τα κακά σας και είναι έτοιμο να σας πολεμήσει. Γνωρίζετε καλά ότι το Ισλαμικό Έθνος, από τον πυρήνα της ψυχής του, περιφρονεί την υπεροψία και την αλαζονεία σας.

Εάν οι Αμερικανοί αρνούνται να ακούσουν τις συμβουλές μας και την καλοσύνη, την καθοδήγηση και τη δικαιοσύνη στην οποία τους καλούμε, τότε να γνωρίζετε ότι θα χάσετε αυτή τη Σταυροφορία που ξεκίνησε ο Μπους, όπως και οι άλλες προηγούμενες Σταυροφορίες στις οποίες ταπεινώσατε από τα χέρια των Μουτζαχεντίν, φεύγοντας στο σπίτι σας με μεγάλη σιωπή και ντροπή. Εάν οι Αμερικανοί δεν ανταποκριθούν, τότε η μοίρα τους θα είναι αυτή των Σοβιετικών που έφυγαν από το Αφγανιστάν για να αντιμετωπίσουν τη στρατιωτική τους ήττα, την πολιτική διάλυση, την ιδεολογική πτώση και την οικονομική χρεοκοπία.

Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους Αμερικανούς, ως απάντηση στο δικό τους. Ξέρουν τώρα γιατί τους πολεμάμε και για ποια μορφή άγνοιας, με την άδεια του Αλλάχ, θα νικήσουμε

loading...