ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ 15ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟ ΛΕΥΙΤΗ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του πατρός Αντωνίου για την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς ένας εκ των βασικών κατηγόρων του αποκαλύπτει πως είπε ψέματα, αναφέροντας μάλιστα ότι ο ιερέας δεν τον πείραξε ποτέ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, χθες η πλευρά του κληρικού κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην ανακρίτρια για τα αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικους, κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ύστερα από δύο καταγγελίες τροφίμων της δομής. Όμως, ένα νέο βίντεο και δύο νέες επιστολές έρχονται να ανατρέψουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων, έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο, παρασυρόμενος από σχέδιο που είχαν εξυφάνει προκειμένου να καταστραφεί η Δομή.

Τι αναφέρει η επιστολή

Στην ιδιόχειρη επιστολή του, ο 16χρονος τρόφιμος της «Κιβωτού του κόσμου» και ένας εκ των βασικών κατηγόρων του ιερέα αναφέρει: «Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να πω την αλήθεια και νιώθω τύψεις για όλον αυτό τον πανικό που έχω δημιουργήσει και το κακό που έχω δημιουργήσει στον πατέρα Αντώνιο και στην Κιβωτό, ίσα ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω γιατί και εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του γ* διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου και θα κάνω ό,τι γουστάρω και πάλι χίλια συγηνώμη πατέρα Αντώνιε».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...