Η πυραμίδα Μπεν Μπεν που έχει προβληματίσει τους επιστήμονες για χιλιάδες χρόνια και δεν κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο.

Η πυραμίδα είναι φτιαγμένη από μαύρη πέτρα, αλλά δεν είναι μια συνηθισμένη πέτρα γιατί όλα τα συστατικά της δεν βρίσκονται στη γη.
Η μαύρη σιδερένια πέτρα βρίσκεται μόνο στο διάστημα σε διαστημικούς μετεωρίτες, και εδώ εμφανίζεται το άλλο μυστήριο, γιατί είναι μια πολύ σκληρή σιδερένια πέτρα και δύσκολο να πλασθεί και να σκαφτεί, αλλά δεν είναι δύσκολο να σπάσει, οπότε πώς κόπηκε με τόση ακρίβεια στις γωνίες και τις αποκλίσεις ??
Πώς γυαλίστηκαν οι επιφάνειές της με τόση μοναδική ακρίβεια; Όπως και αυτές οι πολύ λεπτές επιγραφές στις πλευρές της πυραμίδας. Οι επιστήμονες βρήκαν αδύνατο για οποιοδήποτε εργαλείο, παλιό ή νέο, να χαράξει αυτές τις επιγραφές εκτός από ένα εργαλείο κοπής με λέιζερ.
Και τώρα ερχόμαστε στο τελευταίο μυστήριο, που είναι ότι η μαύρη πέτρα του σιδερένιου μετεωρίτη, χάρη στη σύνθεσή της, έχει μια θετική μεταφορά ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο περιβάλλον της που κάνει όποιον πλησιάζει να νιώθει ψυχολογικά άνετα – και επηρεάζει την ανθρώπινη ενέργεια.
Η πυραμίδα εκτίθεται στο Αιγυπτιακό Μουσείο.

loading...