ΑΚΚΕΛ: Οι αρχαιοκάπηλοι του Μητσοτακέικου δέχονται υποστήριξη από τους Γερμανούς αρχαιοκάπηλους κατά των Εγγλέζων αρχαιοκάπηλων

Με τί άλλο θα προσπαθήσουν να μας κοροϊδέψουν; Οργίασαν τα μητσοτακοειδή Media (που τσέπωσαν καλό χαρτζιλίκι από το πετσόδεντρο και αλλού) να μας πείσουν ότι πέφτει ο Ινδοεγγλέζος γενίτσαρος που κατέχει τη θέση του Βρετανού πρωθυπουργού, διότι προσέβαλε τον γενίτσαρο Μητσοτάκη και δεν τον συνάντησε. Την Ελλάδα δεν την προσέβαλε διότι οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια είναι κατοχικές κυβερνήσεις ΣΤΗΝ Ελλάδα και δεν είναι ελληνικές κυβερνήσεις ή κυβερνήσεις ΤΗΣ Ελλάδας. Και οι Εγγλέζοι είναι μία από τις δυνάμεις Κατοχής.

Τόσο ο γενίτσαρος της Βρετανίας όσο και ο γενίτσαρος της Ελλάδας για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό έριξαν για ακόμη μία φορά το παιχνιδάκι τους για τα κλεμμένα αρχαία ΜΑΣ από την επιτομή της εγγλέζικης βαρβαρότητας και απολιτισμού, τον περιβόητο Λόρδο Έλγιν.

Περίμενε κανένας ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας θα υποστήριζε την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων στην Ελλάδα; Οι βάρβαροι Εγγλέζοι είναι οι πιο διεστραμμένοι και διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού. Μαζί με τους Γερμανούς είναι ιστορική συνέχεια βαρβαρικών φύλων από τη Βόρεια Ευρώπη που εισέβαλαν στον Ευρωπαϊκό χώρο επί Ρωμαϊκής και Βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Ο εγγλεζισμός είναι όλο το σύνολο των κοινωνικών, πολιτικών, στρατηγικών κλπ αποβλήτων που έχουν παραχθεί στη Βρετανική αυτοκρατορία και χρειάζονται τα κλεμμένα προϊόντα πολιτισμού άλλων λαών για να έχουν να λένε ότι έχουν κάποια σχέση με πολιτισμό. Ο Σούνακ είναι ένας Εγγλέζος από την Ινδία, πολλούς Εγγλέζους είδαμε να αποκαλύπτονται στην Κύπρο με το σχέδιο Ανάν και μετά. Το κυβερνητικό καθεστώς στο Ηνωμένο Βασίλειο διαχρονικά το ελέγχουν οι Εγγλέζοι βάρβαροι. Ομοίως όμως ισχύουν και στη Γερμανία από την οποία ακούγεται ότι η Ελλάδα έλαβε υποστήριξη για τη στάση του Βρετανού πρωθυπουργού κατά του Μητσοτάκη. Δηλαδή μία άλλη λίμνη βαρβαρότητας και αρχαιοκαπηλίας που είναι γεμάτη από ελληνικά κλεμμένα αρχαία αντικείμενα κάθε είδους και μεγέθους, αλλά και από άλλες χώρες, εξέφρασε υποστήριξη κατά των Εγγλέζων αρχαιοκαπήλων και υπέρ ενός γενίτσαρου στην Ελλάδα, η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη στην αρχαιοκαπηλία!

loading...