GEWKWN : Τεράστια στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ

Οι ανήσυχοι, αλλά εγκεφαλικά νεκροί πολίτες όλων των κρατών, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απλώς πιόνια σε ένα παιχνίδι εξαπάτησης και ελέγχου, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία, στην Μέση Ανατολή και σύντομα στην Ευρώπη και στην Ταιβάν έχουν σχεδιαστεί πριν από δεκάδες χρόνια.

Το ΧΑΟΣ που θα δημιουργηθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο είναι ζωτικής σημασίας για να αναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν έναν ‘’σωτήρα’’ για να τερματίσει την σύγκρουση και την καταστροφή, αγνοώντας βεβαίως, ότι αυτός ο ‘’σωτήρας’’ είναι ένας από αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν τον παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή.

Τεράστια στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ (Daily Mail ) :

1. Το αεροπλανοφόρο(το μεγαλύτερου στον κόσμο ) το USS Gerald R. Ford, το οποίο έχει πλήρωμα 5.000 ατόμων και μεταφέρει 90 πολεμικά αεροσκάφη – συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών F-18 Super Hornet, μαχητικά κρούσης F-35 και άρματα μάχης A-10.

2. Mοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-15 και F-16, έχουν αποσταλεί στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή, διπλασιάζοντας τον αριθμό που είναι διαθέσιμος στον Περσικό Κόλπο

3. To Aεροπλανοφόρο, USS Dwight D. Eisenhower, συνοδευόμενο επίσης από άλλα τέσσερα πολεμικά πλοία, το οποίο έχει 5.000 ναύτες και μπορεί να φέρει έως και εννέα μοίρες αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

4. Οι ΗΠΑ είχαν πριν από τις 7/10 πάνω από 30.000 στρατιώτες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στην αεροπορική βάση Incirlik στην Τουρκία οι ΗΠΑ έχουν 50 αμερικανικές πυρηνικές βόμβες B61, 2.000 Αμερικανοί πεζοναύτες έφτασαν με την 26η Εκστρατευτική Μονάδα Πεζοναυτών στο Κουβέιτ.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια χώρα θα ξεκινήσει λοιπόν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ; αν είναι δύσκολη η απάντηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βοήθεια του κοινού…..

ΕΠΙΠΛΕΟΝ : Αναμένονται εντός των ημέρων (αν δεν έχουν φτάσει ήδη )τα αμερικανικά συστήματα THAAD (αντιβαλλιστικό πυραυλικό σύστημα) ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ χρησιμοποιούνται για την αναχαίτιση εισερχόμενων ICBM, (Διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος) από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!! σχεδιασμένος για μεταφορά πυρηνικών όπλων

Την Τετάρτη, η ρωσική κυβέρνηση πραγματοποίησε μια ξαφνική άσκηση αντιμετώπισης πυρηνικής επίθεσης ( πρώτο χτύπημα ) που περιλάμβανε την εκτόξευση ενός ICBM ‘’YARS’’ τοποθετημένου σε φορτηγό και ενός ICBM εκτοξευόμενου από υποβρύχιο.

Υπουργός Άμυνας Κίνας το 2003 : ‘’ η στρατιωτική μας προετοιμασία μάχης φαίνεται να στοχεύει την Ταϊβάν, αλλά στην πραγματικότητα στοχεύει τις Ηνωμένες Πολιτείες και η προετοιμασία είναι πολύ πέρα από το πεδίο της επίθεσης σε αεροπλανοφόρα ή δορυφόρους.’’ ΣΧΟΛΙΟ: η ομιλία του τότε κινέζου υπουργού είναι πολύ μεγάλη και αποκαλύπτει τις προθέσεις των Κινέζων να καταστρέψουν την Αμερική και να κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη……

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σόιγκου είπε σήμερα “Η Ρωσία θα ξεκινήσει εκπαίδευση για πυρηνικό χτύπημα” !!!  

Ο Ερντογάν σε ομιλία του στο τουρκικό κοινοβούλιο είπε ‘’Θα κάνουμε τα πάντα εναντίον του Ισραήλ, διπλωματικά και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ αν χρειαστεί’’. 

Ο Νετανιάχου: δήλωσε ότι η ημερομηνία και η ώρα έναρξης για την χερσαία εισβολή στη Γάζα έχει οριστεί από το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο 

Πυρηνικό βομβαρδιστικό των ΗΠΑ προσγειώθηκε  στη Νότια Κορέα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια 

 

Η Κίνα αναπτύσσει ήδη στρατεύματα στην Μέση Ανατολή . Ο Αμερικανός πρώην βοηθός υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ θεώρησε αναμφισβήτητο γεγονός ότι η Κίνα προετοιμάζεται για μια επίθεση ‘’η κρίση στη Γάζα αυξάνει τον κίνδυνο μιας κινεζικής επίθεσης στην Ταϊβάν’’ . 

 Όλοι οι πόλεμοι είναι γενοκτονίες των Εθνών, που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη……. Όλοι οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, πολιτικοί ηγέτες, βουλευτές, ΜΜΕ, κλπ  είναι κάτω από κρυφό όρκο…της Νεας Ταξης  και είναι υποχρεωμένοι να συμφωνούν και να υπηρετούν ο ένας τον άλλον, και δεν μπορούν να σταματήσουν…. διαφορετικά  θα αντιμετωπίσουν τον ……. 

Υ.Γ Όποιος γνωρίσει την αλήθεια, τότε αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν ανήκει εδώ, ότι αυτός ο κόσμος είναι ένας νεκρός κόσμος και τότε τι κάνει; ΤΟΤΕ Ζητά τον αληθινό κόσμο από τον Χριστό και απλά υπομένει τον κόσμο αυτόν φερόμενος με αγάπη, απαλύνοντας τον πόνο των γύρω του, αγωνιζόμενος και γινόμενος όλο και καλύτερος, ώσπου να πεθάνει το φθαρτό σώμα και να γυρίσει στον αληθινό κόσμο.

loading...