Σκουρλέτης: Κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα – Παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα δούλεψαν υπόγεια

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με απαξίωση και γελοιοποίηση», είπε ο πρώην υπουργός μετά τη διαγραφή του

Χωρίς τέλος μοιάζει η θύελλα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κίνδυνο της οριστικής ρήξης να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά, μετά και τις τρεις τελευταίες διαγραφές κορυφαίων στελεχών από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας στον ΑΝΤ1 την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος, είπε ότι «υπάρχουν ευθύνες στο καταστατικό του κόμματος για την προεδρία Κασσελάκη». Χαρακτήρισε «τρύπα» στο καταστατικό την εκλογή προέδρου, χωρίς προϋπηρεσία στο κόμμα.

«Φυτευτό δεν τον είπαμε εμείς. Εκείνος είπε ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τις ευθύνες που έχει για τη σημερινή κατάσταση.

«Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως είπε «εκτός από τον Τσίπρα, οφείλουν να μιλήσουν Γεροβασίλη και Παππάς».

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυρία Τσάκρη και την κυρία Αυγέρη ότι είχαν σχέδιο ρήξης.

«Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη. Σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι θα βρεθούμε απέναντι», είπε και τόνισε ότι και οι τρεις που διεγράφησαν από τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν πρώην υπουργοί και μάλιστα όπως σημείωσε με πρόταση του Αλέξη Τσίρπα. «Δεν είναι λίγο υποτιμητικό αυτό», είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Γέννησε αναξιοπιστίες το 2019 και τις πληρώνει σήμερα. Μετά το 2019 κανείς δεν ήθελε να κάνει αυτοκριτική», ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο πρώην υπουργός.

loading...