Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της αποτυχημένης ατζέντας Covid για περισσότερο έλεγχο;

Στην αμερική ο λεγόμενος “προοδευτικός χώρος” που εκφράζεται κυρίως απο τους δημοκρατικούς, υποστηρίζει την ατζέντα των ελίτ και ακολουθά πιο εύκολα τις εντολές τους. Στην Ευρώπη ακόμα διαφέρει, αν και όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο οι ευρωπαίοι αριστεροί αντιγράφουν τους αμερικανούς “ομοϊδεάτες” τους.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε μια ανάλυση του Μπράντον Σμιθ, για το πως βλέπει ο ίδιος τον πόλεμο στη μέση ανατολή και πως θα μπορούσε αυτός να εξελιχθεί ως μια παρόμοια ατζέντα σαν αυτή της ψευτοπανδημίας. Επειδή ο Σμιθ φέρει ως κέντρο του κόσμου την Αμερική, θα προσπαθήσω να μεταφέρω την σκέψη του για ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Ο Ευρύτερος Πόλεμος Θα Φέρει Αναπόφευκτες Απόπειρες Στρατιωτικού Νόμου Στην Αμερική

Πριν από λίγο καιρό, στο αποκορύφωμα του φόβου για την παγκόσμια πανδημία, οι ΗΠΑ υπέστησαν μια αλλαγή που πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ. Θα έχαναν την ελευθερία τους για ένα ιό, η ατζέντα του Covid τους έπιασε στον ύπνο.

Τα συνταγματικά τους δικαιώματά δεν ήταν πλέον ισχυρά, αλλά απλές κατευθυντήριες γραμμές που οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μπορούσαν να παραβιάσουν στο όνομα της «ασφάλειας και της δημόσιας υγείας». Οι νόμοι δεν έπρεπε πλέον να περνούν μέσα από μια σειρά ελέγχων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι εντολές θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σαν να ήταν νόμοι χωρίς δημόσια εποπτεία και να επιβάλλονται μονομερώς.

Έγινε λόγος (κυρίως μεταξύ των Δημοκρατικών) για αυστηρές τιμωρίες στα άτομα που αρνήθηκαν τα θανατηφόρα εμβόλια κατά του Covid. Ήθελαν διαβατήρια εμβολίων, ήθελαν να φυλακίσουν όσους μίλησαν δημόσια κατά του εμβολίου, ήθελαν να τους διώξουν απο τις δουλειές, ήθελαν ακόμα να τους πάρουν τα παιδιά τους, υπήρχαν ακόμη σχέδια για την κατασκευή στρατόπεδων συγκέντρωσης για τους «αρνητές του εμβολίου».

Όλα αυτά έγιναν αποδεκτά απο αυτό που αποκαλούμε σήμερα “προοδευτικούς ανθρώπους” σε διάστημα ενός έτους. Σχεδόν η μισή χώρα ήταν πρόθυμη να εγκαταλείψει τις ελευθερίες τους λόγω ενός ιού απάτη με ποσοστό επιβίωσης 99,8%. Οι συνωμοσιολόγοι τότε είχαν δίκιο αλλά κατάφερε το σύστημα να τους απαξιώσει με χαρακτηρισμούς και να τους λογοκρίνει με την βοήθεια των μεγάλων κοινωνικών μέσων. Εκτός απο την ελευθερία χάθηκε απολύτως και η λογική.

Ευτυχώς, η ατζέντα του Covid χάρη στην επιμονή κάποιον ανθρώπων φαίνεται να απέτυχε. Τα σχέδια τους τελικά μπλοκαρίστηκαν σε πολλά κράτη ενώ σε άλλα δεν επιβλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Η προσπάθεια εμβολιασμού του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού σταμάτησε μετά απο πολλούς αγώνες από το Ανώτατο Δικαστήριο, το Ανώτατο Δικαστήριο έλαβε αυτήν την απόφαση ακριβώς λόγω του επιπέδου της δημόσιας αντίστασης. Ήξεραν ότι αν πίεζαν το θέμα, ο ξεσηκωμός ήταν στο τραπέζι, σε κάποιες χώρες της Ευρώπης είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο ιατρικός αυταρχισμός κατέρρευσε επειδή οι “ανεξάρτητοι”μη προοδευτικοί” άνθρωποι δεν φοβήθηκαν και αντέδρασαν. Άρα τους “προοδευτικούς αριστερούς” τους έχουν ήδη μαζί τους. Τι θα συμβεί όμως όταν η πολιτική δεξιά αντιλαμβάνεται μια πραγματική απειλή;

Οι ιοί μπορεί να τρομάζουν τους προοδευτικούς, άρα με κάποιο τρόπο η ελίτ θα έπρεπε να βρει τι φοβίζει τους συντηρητικούς;

Γενικά οι συντηρητικοί ενοχλούνται περισσότερο από την απειλή μια εισβολής στη χώρα τους, απο κι αν αυτή προέρχεται. Ρωτήστε οποιονδήποτε συντηρητικό αν ανησυχούσε για τον Covid ή αν ανησυχούσε για την κρίση στα σύνορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η συντριπτική πλειοψηφία θα έλεγε τα σύνορα χωρίς δισταγμό. Οι συντηρητικοί φοβούνται την πολιτιστική διείσδυση, φοβούνται τη σταθερή και σκόπιμη καταστροφή της παράδοσης και της κληρονομιάς τους και κατ’ επέκταση τις ελευθερίες τους από εξωγενείς παράγοντες. Και σίγουρα φοβούνται την οργανωμένη τρομοκρατία εάν τα σύνορα παραμείνουν ανοιχτά.

Άρα αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα για την παγκόσμια ελίτ. Οι συντηριτικοί θα θυσιάσουν εύκολα τις ελευθερίες που θέλουν για να προστατεύτουν απο μια τρομοκρατική απειλή;

Το 2001 μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το συντηρητικό κίνημα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα. Οι Νεοσυντηρητικοί κυβέρνησαν τη γη και είχαν εκτεταμένη εξουσία στην αντίληψη του κοινού, καθιστώντας την ώθηση για την απόρριψη των συνταγματικών δικαιωμάτων άνευ προηγουμένου. Η νοοτροπία Patriot Act ήταν ευρέως διαδεδομένη και η δίψα για πόλεμο ήταν έκδηλη. Έχω δει στο παρελθόν συντηρητικούς να ξεφεύγουν από τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων στο όνομα της καταπολέμησης μιας πιθανής εισβολής. Αυτό το θυμάμαι έντονα.

Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στην παλιά φρουρά των Νεοσυντηρητών που εξακολουθεί να επηρεάζει την πορεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Αυτοί είναι άνθρωποι που συμμαχούν με τους Δημοκρατικούς στα παρασκήνια και έχουν στενούς δεσμούς με τις ελίτ του κατεστημένου και η πίστη τους βρίσκεται στα χέρια των παγκοσμιοποιητών. Εάν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν πόλεμο, τότε οι νεοσυντηρητικοί θέλουν και αυτοί πόλεμο και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Έτσι λειτουργεί το σύστημα.

Και αυτή τη φορά νομίζω ότι θα πάρουν αυτό που θέλουν. Το γεγονός της Ουκρανίας απέτυχε να δελεάσει τους Αμερικανούς να υποστηρίξουν την άμεση επέμβαση (η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν υποστηρίζει καν τη χρηματοδότηση για την Ουκρανία), αλλά το Ισραήλ είναι διαφορετικό θέμα. Υπάρχουν θρησκευτικοί παράγοντες, όπως ο ιουδαιοχριστιανισμός.

Η χριστιανική εντολή δεν έχει σχεδόν την ίδια επιρροή που είχε το 2001. Στην πραγματικότητα, οι εκκλησίες έχουν αλλάξει από τη διείσδυση LGBT και τον τρανς ακτιβισμό. Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ ανεκτό πριν από 20 χρόνια. Αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται να συμβαίνει μέσα στις εκκλησίες σήμερα, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η θρησκεία δεν έχει πια καμιά δύναμη για τον πόλεμο στο εξωτερικό.

Ειδικά, όταν πρόκειται για το Ισραήλ και τις επιπτώσεις του πολέμου, η ανησυχία έχει και πάλι τις ρίζες της στην πολιτιστική διαγραφή. Ο δυτικός πολιτισμός στην πραγματικότητα διαλύεται συστηματικά και η μαζική μετανάστευση αποτελεί μέρος αυτής της ατζέντας. Είναι επίσης αλήθεια ότι η ισλαμική ιδεολογία είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τις δυτικές πεποιθήσεις, αυτό οι επικυρίαρχοι το γνωρίζουν και έκαναν τα πάντα για να ανακατέψει το Ισλάμ στον δυτικό κόσμο.

Έτσι, όταν οι συντηρητικοί βλέπουν τη δυνατότητα για την πτώση του Ισραήλ, το συνδέουν με την πτώση της Δύσης και θα προσπαθήσουν να το σταματήσουν αν μπορούν. Άλλωστε η προπαγάνδα στη δύση ήδη εκεί σκοπεύει, να μας πει πως είναι ένας πόλεμος μεταξύ δύσης και Ισλάμ. Η ανησυχία ότι μια εισβολή μουσουλμάνων εξτρεμιστών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο δυτικό κόσμο με τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων να γίνονται ο κανόνας υπό τον Τζο Μπάιντεν και τους υποτακτικούς του στην Ε.Ε. Κάπου εδώ θα λέγαμε είναι που στήνεται η παγίδα…

Ο στρατιωτικός νόμος στις ΗΠΑ θα λειτουργούσε μόνο εάν η πλειοψηφία των συντηρητικών τον υποστηρίξει. Αυτό είναι δεδομένο. Χωρίς την υποστήριξή τους, ο στρατιωτικός νόμος θα αποτύχει, όπως απέτυχαν οι εντολές του Covid. Λάβετε υπόψη ότι ο Μπάιντεν και οι παγκοσμιοποιοί φίλοι του έχουν χρησιμοποιήσει κάθε δυνατή τακτική για να καταστήσουν τον στρατιωτικό νόμο αναπόφευκτο. Η οικονομική αστάθεια και ο στασιμοπληθωρισμός έχουν δημιουργήσει μια έξαρση του βίαιου εγκλήματος και λεηλασίας. Η μαζική παράνομη μετανάστευση συμπαρασύρει τα κρατικά συστήματα πρόνοιας και δημιουργεί μια τάση φόβου.

Εν μέσω πολέμου, η επιθυμία της κυβέρνησης να ελέγξει την πληροφόρηση και τον δημόσιο λόγο βρίσκεται και πάλι στο αποκορύφωμά της. Ωστόσο, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια του Covid και του πολέμου της Ουκρανίας, δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στο να το επιτύχουν αυτό. Όσο το Διαδίκτυο υπάρχει, δεν έχει σημασία τι είδους αλγόριθμους εφαρμόζει η Big Tech για να καταπνίξει την αλήθεια, η αλήθεια εξακολουθεί να βρίσκει τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι το κατεστημένο θα πρέπει να ακολουθήσει ακόμα πιο ακραία μέτρα που θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο σε περιβάλλον στρατιωτικού νόμου.

Επιλογή Α: Ένας πολυμέτωπος πόλεμος ξεσπά στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων εθνών όπως το Ιράν, η Συρία, ο Λίβανος, η Ιορδανία και η Υεμένη. Το Ισραήλ αντιμετωπίζει σοβαρή αποτυχία. Οι ΗΠΑ παρασύρονται στον πόλεμο ή, το Ισραήλ χρησιμοποιεί το πυρηνικό του οπλοστάσιο για να καταστρέψει τους πόρους (συμπεριλαμβανομένων των πληθυσμών) των εχθρικών εθνών, οδηγώντας σε εμπλοκή της Κίνας και της Ρωσίας, και έτσι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να παρασύρονται.

Οι ταραχές και οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα γίνονται τακτικό φαινόμενο στις ΗΠΑ και στις χώρες που λαμβάνουν μέρος, όχι μόνο με πρωτοβουλία μουσουλμάνων εξτρεμιστών εισβολέων αλλά και ομάδων τύπου Αντίφα που γνωρίζουμε πλέον υπο ποιο καθεστώς λειτουργούν.

Ξεκινά έτσι ένα προσχέδιο το οποίο υποστηρίζουν οι συντηρητικοί με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στη διάλυση των ταραχών. Οι διαμαρτυρίες και οι ταραχές θα γίνουν και πάλι ο κανόνας, ωθώντας τους συντηρητικούς να υποστηρίξουν ακόμη πιο αυστηρή επιβολή.

Τέλος, ανακοινώνεται στρατιωτικός νόμος, στην Αμερική. Σε αυτό το στάδιο το σύνταγμα ουσιαστικά θα πεθάνει.

Επιλογή Β: Ο πόλεμος επεκτείνεται και το Ισραήλ αντιμετωπίζει επικείμενη καταστροφή. Ο Μπάιντεν δεσμεύει τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις στον αγώνα μαζί με χερσαία στρατεύματα, κυρίως Ειδικές Δυνάμεις. Στη συνέχεια ζητά την πλήρη ανάπτυξη των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην περιοχή, αλλά σε αυτό το σενάριο η πλειοψηφία των συντηρητικών δεν υποστηρίζει τη δράση, όπως δεν υποστήριξε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Μπάιντεν προσπαθεί να εφαρμόσει ένα προσχέδιο για να επιβάλει την ορμή. Οι συντηρητικοί αρνούνται να συμμορφωθούν ή να στείλουν τα παιδιά τους να πεθάνουν σε μια ξένη σύγκρουση. Σε αυτό τοθέμα, οι συντηρητικοί και αριστεροί στην πραγματικότητα συμφωνούν, ακόμα κι αν είναι για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Στη συνέχεια, η χώρα πλήττεται από μια ατελείωτη σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων, καθεμία από τις οποίες παρουσιάζεται ως λόγος για τον οποίο το κοινό πρέπει να υποστηρίξει τον πόλεμο. Κάθε επίθεση επευφημείται από τους αριστερούς ακτιβιστές ως πράξη «αποαποικιοποίησης», προκαλώντας τους συντηριτικούς να αντιδράσουν.

Οι Συντηρητικοί βλέπουν αυτό το τέχνασμα ως προς αυτό που είναι και εξακολουθούν να αρνούνται να υποστηρίξουν τον πόλεμο, παίρνοντας μια θέση «Πρώτα η Αμερική». Γιατί να πολεμήσετε στο εξωτερικό όταν η Αμερική είναι υπό πίεση;

Ο Μπάιντεν εξακολουθεί να επιχειρεί στρατιωτικό νόμο. Προσφέρει αυτόματη υπηκοότητα σε λαθρομετανάστες εάν υπηρετούν στο στρατό και χρησιμοποιεί μερικά από αυτά τα στρατεύματα ως κατοχική παρουσία. Οι αριστεροί δεν θέλουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, αλλά θέλουν οι μετανάστες να παίρνουν την υπηκοότητα.

Οι συντηρητικοί επαναστατούν, η Αμερική μπαίνει σε εμφύλιο πόλεμο. Οι συντηριτικοί κατηγορούνται ως ακροδεξιοί κι ότι βοηθούν τους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών και χαρακτηρίζονται επίσης τρομοκράτες. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο σταματήσαμε στην ατζέντα Covid και παίρνει ξανά σάρκα και όστα.

Το ισραηλινό έναυσμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το covid όσον αφορά την πιθανή παγκόσμια καταστροφή και την παγκόσμια τυραννία ελέηχου που θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Εάν συνεχίσει να κλιμακώνεται και μετατραπεί σε πολυπεριφερειακή σύγκρουση, οι πιθανότητες να επιστρέψει ο διχασμός είναι μεγάλος. Όχι μόνο από την άποψη της τρομοκρατίας, αλλά και από την άποψη της εμφύλιας αναταραχής και του πολέμου στο κατώφλι μας. Αν υποστηρίξουμε τον πόλεμο, ο στρατιωτικός νόμος είναι βεβαιότητα. Εάν δεν υποστηρίξουμε τον πόλεμο, θα επιχειρηθεί στρατιωτικός νόμος, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν σενάρια όπου μπορεί να αποτύχει.

Θα υποστήριζα ότι το μόνο πράγμα που θα σώσει την Αμερική σε αυτό το στάδιο είναι η ανάπτυξη του κινήματος America First. Όταν μιλάμε για την Αμερική Πρώτα, αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο την αμερικανική ασφάλεια αλλά και τις αμερικανικές ελευθερίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ να μην μπορούμε να έχουμε και τα δύο. Εάν οι συντηρητικοί (και οι ανεξάρτητοι) παρασυρθούν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτό θα είναι το τέλος.

anazitiseis.gr

loading...