Η Ελλάδα απειλείται με ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! 150 στόχοι σε ΚΤΕΛ, ΜΕΤΡΟ, Ακρόπολη – ΕΓΓΡΑΦΟ- ΣΟΚ!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!!!

Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της κατάστασης που διαμορφώνεται στη Μέση Ανατολή και του φόβου επιθέσεων ισλαμιστών και στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από σειρά εγγράφων που συντάχθηκαν τα τελευταία 24ωρα και φέρουν την ένδειξη «Εμπιστευτικό» και «Κατεπείγον» και δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα», έχει καταρτιστεί σχέδιο για 150 σημεία που υπάρχει φόβος επιθέσεων.

Σύμφωνα με αναλύσεις και καταγραφές των Αρχών Ασφαλείας που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», ανάμεσα στα σημεία που θεωρούνται στόχοι πιθανής επιδρομής «αφανών» φανατικών ισλαμιστών συγκαταλέγονται από τη Βουλή των Ελλήνων και τις εγκαταστάσεις δυτικών διπλωματικών αποστολών μέχρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το γειτονικό Μουσείο, αλλά και χώροι πρασίνου και αναψυχής, όπως ο Εθνικός Κήπος, το Πεδίον του Αρεως και άλλα πολυσύχναστα πάρκα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Στην ίδια λίστα συγκαταλέγονται το Ζάππειο, εμπορικά κέντρα σε Μαρούσι, Αγιο Δημήτριο και αλλού, οι 67 σταθμοί του δικτύου του μετρό και του ΗΣΑΠ, οι σταθμοί ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις.

loading...